Díky všem reagujícím!
Nebyl jsem zcela pochopen. Nechci odcházet kvůli benefit programu - ten jsem vždy z povzdálí sledoval - vždyť jako student nemohu dosáhnout takového počtu, abych získal nějakou tu odměnu co stojí za povšimnutí. Nejsem naivní abych si myslel, že mě bude O2 odměňovat za moji věrnost. Kvůli temu nejsem u O2. To je to poslední podle čeho bych se rozhodoval mezi operátory. Jde mi o to, že jsem nebyl informován (což není povinností a ani to nečekám), ale co mě rozčílilo je, že O2 pošle sms o odpojení z benefit programu v době, kdy již není možnost s tím cokoliv dělat! A že došlo ke změnám podmínek? OK. Mají na to právo, ale ty podmínky byly natolik zásadní, že mohli rozeslat informační sms a tak předejít k rozhněvání nejednoho zákazníka! Hlavně že posílají časté sms o jejich koncertech, akcích atd. A Aleši P. - v červenci jako ne-zrovna vzorný student mám jiné starosti než sledovat MobilManii = zkoušky, letos pokusy pro diplomku ..

Být to v jiné období, neuniklo by mi to..
V podstatě by mně bylo jedno, že jsem přišel o 3800 bodů, kdyby v nich nebylo zmíněných 2500 bodů od Citi - které jsem získal na roční úhradu vedení účtu. Tento měsíc mi bylo strženo 850 kč namísto 2500 BB
![]:-< ]:-<](./images/smilies/16.gif)
A to jsem za včas 2x volal operátorům, aby mi těch 2500 bodů převedli! Neučinili tak. A 850 kč není nejméně, ač to není tragédie. Jde mi tedy o přístup jaký má O2 k zákazníkům. Její chování k nám, co si vše ještě dovolí a mi jim strpíme! Myslím, že vše má své hranice. A je mi skoro jedno, že přijdu o studentský tarif, neb již nemám možnost získat jiného u konkurence (26let mám za sebou)