O2 Go - změna tarifu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod copper 31. 5. 2008 07:39

Zdravim, mam nasledujici dotaz:
U zmeny Go plati a platilo prvni zdarma, dalsi za 95,- Nicmene tusim, ze Eurotel nekdy v minulosti kdyz pridaval/ubiral/menil predplacene tarify mel akci, ze pocet zmen tarifu jakoby vynuloval a umoznil tak zakaznikum zmenit opetovne tarif bez poplatku. Muzete mi to nekdo potvrdit resp. vyvratit?
Eventualne jestli nema nekdo na pameti dalsi akce spojene se zmenou predplaceneho tarifu...
Diky.
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 31. 5. 2008 08:23

Ano, ET při zavádění nových tarifů povoloval změnu "nad rámec" zdarma, pamatuješ si to dobře ;-)

Já Osobně 8-)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 31. 5. 2008 08:27

Není to pravda tak úplně. Změna byla povolená vždy třeba na měsíc nebo dva. Během ní bylo možné přejít ze starého tarifu na nový tarif zdarma i pokud byl vyčerpán limit změn. (Když nebyl, změna se započítala do limitu). Po tomto bezplatném období se vždy vše vrátilo zase zpět do starých kolejí ;)

Takže stručně: nic se nenulovalo. Jen při promoakci na nové tarify byly změny nastavené zdarma.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod copper 31. 5. 2008 09:01

Diky za reakce. Pokud bychom diskutovali o teto tiskove zprave:
Zákazníci při přechodu z dosavadních tarifů na nové tarify nezaplatí žádný poplatek. Během celého dubna mají také možnost si vyzkoušet všechny nové tarify, aniž by museli při přechodu mezi nimi cokoli platit. Od 1. května pak bude první přechod z tarifu na tarif zdarma a za každý další přechod bude účtován poplatek 95 Kč.

Pro dany okamzik tomu rozumim tak, ze pri prestupu ze stareho (Original, Quattro, Fun) na nektery z novych tarifu (ktere plati dodnes) neplatim nic a nerozhoduje ani pocet zmen.

Muj nazor plynouci z vyse uvedeneho tedy je, ze od 1. 5. 2006 se predchozi pocet zmen anuluje, jinak by nebylo mozne prejit na jiny tarif zdarma bez poplatku v souladu s tim, ze prvni zmena je zdarma, dalsi za 95,-
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 31. 5. 2008 09:05

copper: a to jsi vydedukoval jak? :shock: já to teda chápu, že v té dané době je ten přechod na nové tarify zdarma; proto je tam "Od 1.května to bude tak a tak", tedy, že od 1.května se vrací zpět staré podmínky.

měnil jsem na osm let staré simce z Originalu na Fajn a taky jsem platil 95Kč. Nehledě na to, že si to můžeš zkusit sám, systém ti před provedení změny oznámí "Tato změna bude provedena zdarma" nebo "Tato změna bude provedena za poplatek". Pak to nemusíš potvrdit ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod copper 31. 5. 2008 09:23

Vydedukoval jsem to z te prvni vety citace, podle me nema zadne omezeni a ani to ze od 1. kvetna to bude tak a tak to podle mne proste nevylucuje.
Ja to beru, ze to chapes jinak, proto jsem o tom zalozil diskusi, protoze co clovek to nazor. Nechci hajit svuj postoj stuj co stuj, ale dobrat se k nejakemu zaveru, ktery je vzhledem k poctu ruznych podminek, zmen, akci atd. dost nejasny.
Ja nejakou zmenu provest planuji, takze uvidim, nicmene zastavam nadale nazor ze by to melo byt zdarma.

//doplneno: tak jsem zmenu realizoval
1. sms: (TARIF) Vas pozadavek byl prijat a odeslan ke zpracovani...
2. sms: Byl vytvoren pozadavek na zmenu tarifu. O2
3. sms: Vazeny zakazniku, Vas puvodni tarif byl zmenen na tarif O2 Fajn za 95.00 Kc. O2
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý