Vlezlost T-Mobilu...

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AiFfeL 29. 7. 2008 13:16

Mám dotaz. Taky se Vám zdá že T-Mobile je čím dál tím vlezlejší??
Včera mi zvonil telefon, nějaké mě neznámé pražské číslo (jsem z moravy, v praze nikoho neznám). Tak to vezmu a ve sluchátku se mi ozvala nějaká slečna ze společnosti T-Mobile jestli bych měl čas na krátký monitorovaný rozhovor. Na můj dotaz kde vzala moje telefoní číslo mi dala, pro mě, šokující odpověď. A to, že se jí tam tohle moje číslo náhodně vygenerovalo. Jen pro úplnost dodám, že jsem spokojeným zákazníkem Vodafonu.
Dnes můj hněv završil jakýsi mladík, který zazvonil přímo u dveří a snažil se mi nabídnout nějaké výhodné tarify. Nicméně nepochodil.

Takže se ptám, jestli se dá proti těmto praktikám nějak bránit, aby mě tihle lidé neotravovali???
AiFfeL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod havros 29. 7. 2008 13:24

Tito lidé nejsou z T-Mobilu, ale z různých společností, které získávájí a lákají nové ovečky na "supervýhodné" nabídky postavené přímo pro vás :lol: (ve skutečnosti standardní nabídka třeba při aktivaci přes eshop)
| iPhone 16 Pro Max |
---
havros
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod z.pepa 29. 7. 2008 13:53

no pokud jde o to zaklepání na dveře tak to vyřeší asi jen pitbull

ale proti volání bych doporučil předat veškeré informace ČTU (hlavně to číslo ze kterého vám volali) a podat stížnost, nicméně si myslím že to vyšumí do ztracena, ještě se zeptám, máte u Vf ujednáno že vás nesmí nikdo marketingově oslovit? Pokud ne dejte pokyn Vf a na ČTU zapomeňte. ;-)
z.pepa
Junior

Odeslat příspěvekod AiFfeL 29. 7. 2008 14:19

havros: na tom telefonu se mi představila jako firma T-Mobile Services (nejsem si tím úplně jistej), takže počítám že to něco společnýho s T-Mobilem bude mít.

z.pepa: co to je za ujednání, že mě nikdo nesmí marketingově oslovit a co to znamená? Kde jsou o tom nějaké podrobnosti? Slyším o tom poprvé.
AiFfeL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CRAP 29. 7. 2008 14:59

Co se týče zaklepání na dveří ( ať už to jsou jehovisti nebo obtěžovatelé firem Avon, Herbalife a jiní domovní prodejci ) tak to řeším tak, že si vždy připravím kýbl se studenou vodou, jakmile zaklepou, otevřu jim a když zjistím co jsou zač, tak na chvíli přivřu dveře, popadnu kýbl a celý obsah chrsnu na nevítanou návštěvu. A klidně ať mne zažalují, v tomto případě se jedná o přiměřenou obranu. Lepší trochu studené vody než pitbull :mrgreen: :tleskani
CRAP
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 29. 7. 2008 15:24

Jistě, to je fakt přiměřené. To je jako bych tě potkal na ulici a zeptal by ses mě kolik je hodin - no já bych to bral jako obtěžování a dal bych ti elektrický šok ...
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod eddie 29. 7. 2008 16:21

Teď mě volal nějakej maník z čísla 221220115 že jsem byl vylosovanej a vyhrál jsem nějakej balíček od t-mobile za korunu, dál jsem ho neposlouchal :-!
Moje oblíbená barva růže je železná.
eddie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 29. 7. 2008 17:02

Tak mně dneska taky oslovila na čísle Vodafone nějaká marketingová slečna... Přitom to číslo nikomu nedávám, slouží jenom pro rodinu a pár známých. Zdvořile jsem se otázal, kde k tomu číslu přišla, začala blekotat, že z nějakého veřejného seznamu, takže jsem ji ujistil, že to ani omylem a sdělil jí, že na nějaké výzkumy opravdu nejsem zvědavý :twisted: .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 29. 7. 2008 18:07

Já nechápu, jak T-Mobile mohl prohlašovat volání O2 jeho zákazníkům za neférové. Sám to dělá neustále. To je asi omlouvá, že už to dělají mnohem déle. Čímž neomlouvám O2, přijde mi to naprosto vlezlé. U O2 se ta nabídka dá aspoň pochopit, tarif po celou doby smlouvy za půlku může dost lidem ušetřit, ale timhle t-mobiláci jsou prostě jen verbovači, co nabídnou míň, než když si člověk přes eshop nakoupí sám :-X Každopádně nikdy se mi nestalo, že by mi volali na jiného operátora z Vodafonu.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dejvidek 29. 7. 2008 20:01

To je v pohodě, poslední dobou mne dorazila banda kravaťáků, která napochodovala k nám do práce a prej jestli nemáme zájem o služby O2 - jako zaměstnanci, ne firma. Striktně sem řekl, že nikoliv a že pokud nějaký zaměstnanec zájem má, tak na podobné věci bude mít čas po pracovní době a nebo si již dávno zašel do jejich prodejny. Mno to sem si dovolil, nastoupil další z bandy a blekotal něco o slušném jednání a o tom, že bych si měl přečíst emaily co mi chodí a podobné hovadiny. Emaily žádné nepřišly, takže už asi neběhají jen po ulicích, ale chodí do firem.....děs běs, bylo jich asi 5...
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 30. 7. 2008 00:22

U nás v Plzni je to děs....T-mobile(já vim, nejsou od T-M, ale nabízí jejich služby) je na autobusovém nádraží a chytá tam školáky a nechávají je podepisovat smlouvy...vždycky je to nechají jako že je to na kredit a pak se děcka diví že jim přijde paušál....já vim, je to celkem jejich blbost že podepisujou něco co si pořádně nepřečtou, ale stejně to není fér jednání..
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mattony85 30. 7. 2008 21:54

Koukám že by možná pomohla hromadná stížnost na ČTÚ. Mám již 8let Vodafone a nedávno mi volala slečna z T-Mobile jestli že jsem byl vylosován že všech čísel v republice s tím že za 240Kč měsíčně dostanu 320kč na provolání a tudíž nejlepší cenu na trhu do všech sítí za nějakecj 5,50kč a bezkonkureční cenu sms 1,19kč. Na moji námitku že mám u vodafonu mnohem lepší nabídku a hlavně že jejich 5,50 je za 60+30sec a jejich "bezkonkureční" cena sms platí již pár let u Vodafonu, řekla že asi nemá cenu mě přemlouvat k úvazku 2let. Opravdu nemá. Požádal jsem jí slušně aby mě již nekontaktovali, že si to již nepřeji mi slíbila že ano. Ovšem za půl hodiny volal nějaký kolega, který pro mě mněl jinou "výhodnou" nabídku a o té první nevěděl. Volal jsem proto na zákaznickou linku TM kde jsem je požádal ať si laskavě vyškrtnou moje číslo, načež mi slečna odpověděla že to pro ně dělá najatá firma a ona stím nic neudělá, ovšem kontakt na ni, mi nebyla ochotná dát. Pohrozil jsem tedy ČTU a od té doby po TM ani vidu ani slechu;)
Vodafone CZ - Neomezený tarif
LG KM 900 - ARENA
Mattony85
Junior

Odeslat příspěvekod -vasek- 30. 7. 2008 22:09

Tonda512 píše:...

Tak přesně takhle jsem se také nechal nachytat. Naštěstí se mi smlouvu podařilo hned zrušit takže jsem s tím měl akorát starost navíc, nic jsem neplatil. Jelikož jsem ale člověk impulzivní, vždy když mě potom oslovil další z "verbovačů" velmi nevybíravě jsem ho poslal do oněch míst. V jejich společnosti se to ale překvapivě rychle rozkřiklo a "verbovači" se mi začali vyhýbat.. :-)
-vasek-
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 31. 7. 2008 11:29

prave jsem je zaslechl kdyz jsem sel domu v patre pod nama ... kybl ceka u dveri :twisted:
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod X-Brace 31. 7. 2008 12:41

Zkus je i vyfotit a zde publikovat ;-)
@peroutka
X-Brace
Junior

Další stránka