Zdravím, za měsíc mi končí tarif u T-Mobile (jsem tam něco přes 6let asi) a tak se dívám po něčem novém. Prošel jsem si virtuály (viz.
http://www.mobilmania.cz/prehled-virtua ... ticleStart ) a dále si pak nechal nabídnout od O2 a Vodafone (přes zadání čísla na webu - přechod od konkurence) + ještě T-Mobile z věrnostního.
Aktuálně mám ještě starý tarif Bav se: 50min+50min do všech sítí, 100sms a 300MB net za polovic.
Protože v poslední době hodně využívám internet, tak jsem se dívla po něčem kde bych měl +-1GB dat, což by mi mělo stačit a k tomu měsíčně provolám necelých 100min a řekněme do 50sms. To vše řekněme do ceny okolo 400 Kč.
Nabídky jsem dostal:
T-Mobile: volání a sms v síti neomezeně, 20min do ostatních sítí, 1.5GB - vše za 425 Kč.
Vodafone: 150min a 150sms do všech sítí, 600MB net - vše za 399 Kč.
O2 s ničím zajimavým nepřislo...
Co jsem to tak porovnal s virtuály, tak mi nejlépe vycházel Bonerix a Tesco Mobile.
Spíše ale ten Tesco Mobile kde by mne to vyšlo 175 Kč 1GB dat a pak 1.25Kč/min. a 0.75Kč/sms, takže při 100min. a 100sms bych se celkově dostal na 375Kč.
Má otázka zní, jestli je ještě nějaká varianta nebo jsem vybral asi to nejlepší (pokud jsem právě někde něco nepřehlédl).
Předem děkuji za nápady/odpovědi.
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7