Ahoj všem, potřeboval bych poradit ohledně tarifu u Vodafone. Mám za 460 kč neomezené volání a sms a data 1,5 GB. I když využiji v práci internet na PC a doma wifi, párkrát se mi už stalo, že jsem vyčerpal data a mám tam zaplou funkci zvětšení datového balíčku při přečerpání za 49 kč. Nevím, ale jakou mám stávající rychlost datového tarifu - kde prosím zjistím? Zvažoval jsem, jestli nepřejít na základní neomezený tarif Basic, kde je ale nižší rychlost 2,5 MB/s a nevím, jestli je ta rychlost menší či vyšší než nyní u toho tarifu s 1,5 GB. Poradíte, máte zkušenosti? A neukamenujte mně, jestli něco píšu špatně

.
T-Mobile jsem měl jako druhou SIM, ale má ui nás špatný signál, takže jsme časem zrušil. O2 už je unás lepší. V jednom RD jsem s rodiči seniory, oba mají také Vodafone, otec mám menší levnější paušál, máti předplacenou kartu. Nad obcí v okrese Přerov máme vysílač Vodafone, tajkže signál je u nás dobrý. Televizi v přízemí i patře jedeme jak na pozemní signál DVBT-2, tak rovněž na Skylink, kde kupuju balíček Flexi 10 na zimní měsíce

k TV v patře. Mám ale ještě celoroční balíček u O2TV, a to O2 sport za 199 Kč/měsíc kvůli sledování fotbalu. Domácí internet mám od místního poskytovatele z vedlejší obce za 500 Kč za měsíc. Co byste doporučili vymyslet, nakombinovat.