Mě udivuje, jak O2 došlo k běžné ceně za "2x tarif + O2 TV Modrá" = 1 069, když ceníkovka toho 4GB tarifu je 599. Tzn. že běžná cena by měla být min. 1 198
Kde seženu prosím nejlevnější tarif s neomezenými daty a nějakou použitelnou rychlostí i na stahování dokumentů a videa? Pro studenta s ISIC. Potřebuji tak 400 GB. Děkuji
U T-Mobile můžeš mít tarif Student Neomezeně s rychlostí 10Mbps za cenu 350Kč (sleva 50% z ceny 700Kč na první tři měsíce, která lze následně prodloužit na 2 roky). Pokud by ti stačila rychlost 2Mbps, tak za 300Kč můžeš mít Neřešto od Kaktusu.
Na webu https://eshop.t-mobile.cz/prejdete si nech e-mailem poslat 50% slevový kód na první tři měsíce a studentský tarif si s ním následně objednej online. Nebo si nech zavolat a vyřeš to po telefonu. Po třech měsících si zobrazíš OKU a až ti zavolá retenční oddělení, tak si vyjednáš prodloužení slevy na 2 roky.
V současnosti mam "hlavni tarif" placeny od práce - ale je tam málo dat - takže jsem si pořídil svoji (e)SIM O2 datamanie - 349,-/100 GB - s tim ze z toho mi na telefonu běží data.
Nyní si budu kupovat iPad a teoreticky uvažuju o tom, že bych vzal cellular verzi. Je nějaká cesta, jak se dostat na podobnou cenu a množství dat s tím, že bych je měl "sdílená" na telefonu + tabletu a nemusel používat hotspot? Tzn. zajímá mě jestli je možnost se v téhle ceně dostat na nějakou nabídku se sdíleným internetem na 2 zařízení.
Sdílený internet umožňuje třeba Vodafone v rámci OneNumber za +99 Kč měsíčně, ale je otázkou, jestli se spíš nevyplatí mít 2× Datamanii (nebo ekvivalent od T-Mobile, kde se dá při pravidelném placení dostat na 275 Kč za měsíc), než ten Vodafone...