Poradna: Jaký tarif si mám vybrat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 5uch 5. 4. 2024 21:06

Milos:

Modrá O2 TV je součást tarifů pro pevný internet... Jde ji dostat "zdarma" také k mobilním tarifům?
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod polda 5. 4. 2024 23:53

To je nějaký šotek ne? To je cena za internet na doma(kabel/vzduch) včetně základních programů O2TV.
Pořádně si to přečtěte o čem je řeč.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 4. 2024 05:28

Ne, v tomto balíčku pevný internet nefiguruje, jde mi jen o 2 mobilní čísla, víc nepotřebuju.
Přílohy
Screenshot_20240406_062302_Samsung Internet.jpg
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod polda 6. 4. 2024 05:49

Aha už rozumím. Prostě pak budou pořád chodit nabídky na koupení si standardního programu O2TV... :D
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 4. 2024 06:18

Tak já už teď O2TV zlatá mám, jen ho platí někdo jiný. :D
Mám ještě Sledování TV a stejně nejvíc koukáme na klasické vysílání a nebo Netflix. :-)
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Taki 6. 4. 2024 07:09

Mě udivuje, jak O2 došlo k běžné ceně za "2x tarif + O2 TV Modrá" = 1 069, když ceníkovka toho 4GB tarifu je 599.
Tzn. že běžná cena by měla být min. 1 198
Taki
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 4. 2024 07:33

NEO+ Modrý Family 4 GB mám v ceníku za 349 Kč. Takhle cena asi bude různá pro různé firmy co nabízí O2 Family?

Za 599 Kč je to asi výchozí cena přímo od O2?

Teď koukám, že třeba ceny za volání na zahraniční čísla je vyšší než co máme teď v RS u T-Mobile, MMS taky. :hm
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod amateri 9. 4. 2024 10:24

Kde seženu prosím nejlevnější tarif s neomezenými daty a nějakou použitelnou rychlostí i na stahování dokumentů a videa? Pro studenta s ISIC. Potřebuji tak 400 GB. Děkuji
amateri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 4. 2024 10:51

U T-Mobile můžeš mít tarif Student Neomezeně s rychlostí 10Mbps za cenu 350Kč (sleva 50% z ceny 700Kč na první tři měsíce, která lze následně prodloužit na 2 roky).
Pokud by ti stačila rychlost 2Mbps, tak za 300Kč můžeš mít Neřešto od Kaktusu.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod amateri 9. 4. 2024 11:28

Děkuji a jak získám tu slevu a jak jí pak prodloužím?
amateri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 4. 2024 11:55

Na webu https://eshop.t-mobile.cz/prejdete si nech e-mailem poslat 50% slevový kód na první tři měsíce a studentský tarif si s ním následně objednej online. Nebo si nech zavolat a vyřeš to po telefonu. Po třech měsících si zobrazíš OKU a až ti zavolá retenční oddělení, tak si vyjednáš prodloužení slevy na 2 roky.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stanedav 30. 7. 2024 07:57

Potřeboval bych poradit.

V současnosti mam "hlavni tarif" placeny od práce - ale je tam málo dat - takže jsem si pořídil svoji (e)SIM O2 datamanie - 349,-/100 GB - s tim ze z toho mi na telefonu běží data.

Nyní si budu kupovat iPad a teoreticky uvažuju o tom, že bych vzal cellular verzi.
Je nějaká cesta, jak se dostat na podobnou cenu a množství dat s tím, že bych je měl "sdílená" na telefonu + tabletu a nemusel používat hotspot? Tzn. zajímá mě jestli je možnost se v téhle ceně dostat na nějakou nabídku se sdíleným internetem na 2 zařízení.
stanedav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 30. 7. 2024 08:18

Sdílený internet umožňuje třeba Vodafone v rámci OneNumber za +99 Kč měsíčně, ale je otázkou, jestli se spíš nevyplatí mít 2× Datamanii (nebo ekvivalent od T-Mobile, kde se dá při pravidelném placení dostat na 275 Kč za měsíc), než ten Vodafone...
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 1. 8. 2024 17:46

Spíš bych dal datamanii do cestovního WiFi LTE modemu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hexacore 1. 8. 2024 18:26

proc kupovat datamanii kdyz neomezeny net s volanim s nejakym fup 2 az XX Mbps jde sehnat do 500,-?
hexacore
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka