Poradna: Jaký tarif si mám vybrat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cejnik 17. 4. 2025 20:45

Ahoj,
hledám tarif kde bych měl
cca 200 nebo víc minut a tak 5gb nebo více dat.

Teď mám Kaktus

je něco co by se mi vyplatilo?
může být i na IČO
děkuji
cejnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 18. 4. 2025 00:04

Proč nenapíšeš kolik tě to u Kaktu stojí? Využíváš double nebo triple?
Přenos k Tescomobile za 299 neo volání SMS a 18GB dat na rok, a první měsíc zdarma. Lze zřídit pomocí chatu na Tescomobile.cz, kde se koupí i SIM nebo v Tescu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cejnik 18. 4. 2025 11:28

Platím 250 data +300 minuty /2 je 275,-

Používám double.
Triple neznám.
Jak na něj?
můžeš prosím klidně do SZ

děkuji
cejnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 18. 4. 2025 14:17

Informace o triple najdeš přímo ve vlákně Kaktusu viewtopic.php?f=1939&t=1200358 S balíčky za 550Kč bys ale musel každé tři měsíce měnit SIM kartu.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 18. 4. 2025 16:17

Odpovězeno přede mnou. Výměna SIM i s aktivací a výměnou je tak na 10 minut. Podle mě se na lepší cenu nedostane.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dakre 3. 6. 2025 11:26

Potřeboval bych poradit s výběrem "levného" tarifu/předplacené SIM pro neteř. Většina její rodiny má Vodafone, takže by bylo fajn, kdyby bylo volání do této sítě v ceně tarifu, nebo za zvýhodněných podmínek. Dat nepotřebuje zatím moc (většinu zatím pokryje wifi), ale nějaký GB je nutnost. Uvažoval jsem o předlacence od Sazka mobilu, kde balíček 1GB dat a 50 minut vyjde na 180 Kč. Měli byste nějaké lepší tipy?
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 3. 6. 2025 15:06

dakre:

Mohla by vyhovovat "Předplacená karta 30" od Vodafone.
s opakovaným balíčkem "Volání v síti neomezeně" za 119 Kč nebo s datovým balíčkem "Volání v síti neomezeně + 1,5 GB" za 149 Kč.
Hovory mimo volné jednotky a SMS za 3 Kč (SMS jsou nechutně drahé). Bez datového balíčku 3 Kč za každých započatých 10 MB.

Pokud se provozuje bez balíčků, jsou po dosažení útraty 30 Kč za den další SMS, volání a až 1 GB dat do konce dne zdarma.

https://www.vodafone.cz/pece/tarify-slu ... -karta-30/
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod 1.John 3. 6. 2025 15:38

Od Vodafonu lze Red basic lite + 3 GB lze získat v retenci od 170,-
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 3. 6. 2025 16:46

Možná... ale tohle by nebyla retence, ale nový zákazník (možná to jde i tak, ale pro nové zákazníky bývá Flat volání a SMS + 3 GB za ceny v akci od 300 Kč, běžně 550). A řešíme tu veřejně nabízené tarify, ne nějakou hru kočky s myší. :D
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod 1.John 3. 6. 2025 22:09

Když je zbytek rodiny u vodafone, lze jim zavolat a zeptat se zda dají cenu...
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod dakre 4. 6. 2025 08:18

5uch píše:dakre:
Mohla by vyhovovat "Předplacená karta 30" od Vodafone.
s opakovaným balíčkem "Volání v síti neomezeně" za 119 Kč nebo s datovým balíčkem "Volání v síti neomezeně + 1,5 GB" za 149 Kč.
Hovory mimo volné jednotky a SMS za 3 Kč (SMS jsou nechutně drahé). Bez datového balíčku 3 Kč za každých započatých 10 MB.
Pokud se provozuje bez balíčků, jsou po dosažení útraty 30 Kč za den další SMS, volání a až 1 GB dat do konce dne zdarma.
https://www.vodafone.cz/pece/tarify-slu ... -karta-30/

Díky za tip, mrknu na to. Vychází o o fous lepe, než nabídka Sazka mobil-

1.John píše:Od Vodafonu lze Red basic lite + 3 GB lze získat v retenci od 170,-

Za 170 Kč by taková nabídka byla OK, ale obávám se, že to asi neukecají. Co jsem pochopil, tak jim z Vodafonu nic moc nenabídli a proto se obrátili na mě.
dakre
Junior

Předchozí stránka