Poradna: Jaký tarif si mám vybrat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavproch 23. 4. 2009 09:51

viz předposlední řádek na téhle stránce

http://www.cz.o2.com/osobni/internet_a_ ... =(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/osobni/sluzby/cenik/gsm/index.html&__utmv=-&__utmk=47880231
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 4. 2009 09:57

A myslíš že to Snowboarder neví? Ano O2 uvádí že u Internetu v mobilu je FUP tak jak píšeš, ale neaplikují ho. Zatím.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 4. 2009 10:13

pavproch: Píšu, že není aplikováno. To, pokud vím, neznamená, že není uvedeno v podmínkách. To, že mají v podmínkách FUP neznamená, že ho aplikují-tedy uplatňují. Přečtěte si zkušenosti uživatelů z fóra. O2 je benevolentní a FUP má v podmínkách jako pojistku. Nicméně i kdyby ho začali aplikovat, je jednak nejvyšší a jednak i tak nejvýhodnější, díky týdenní obnově.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavproch 23. 4. 2009 10:18

srry
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod pavproch 23. 4. 2009 19:35

snowboarder píše:pavproch: Píšu, že není aplikováno. To, pokud vím, neznamená, že není uvedeno v podmínkách. To, že mají v podmínkách FUP neznamená, že ho aplikují-tedy uplatňují. Přečtěte si zkušenosti uživatelů z fóra. O2 je benevolentní a FUP má v podmínkách jako pojistku. Nicméně i kdyby ho začali aplikovat, je jednak nejvyšší a jednak i tak nejvýhodnější, díky týdenní obnově.

dnes jsem byl na značkové prodejně O2 v Opavě (kvůli jiné záležitosti). Tak jsem se týpka za pultem na tohle zeptal a tak dlouho jsem do něj hučel, až jsem ho znejistěl, a tak zavolal někam na ústředí. Hlas z ústředí O2 tvrdil opak:

FUP je vrámci "internet v mobilu" - cituji: "tvrdě" - uplatňováno - při překročení 40mega dat za týden náleduje omezení rychlosti.
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 4. 2009 19:44

Bože můj.. to snad není možné. Kupte si simkartu a zkuste si to. To je nejvíc blbuvzdorné, než to tu vysvětlovat dokola. Samozřejmě, že vám nic jiného neřeknou a řeknou vám jen to, co je v podmínkách.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavproch 24. 4. 2009 20:01

ale z5 k věci: po kartáči viz výše už týpkovi z firemního krámu O2 nevěřím ani koule mezi nohama... jaká je realita?

vztahuje se "internet v mobilu" na 3 měsíce zadara (ať už s FUP nebo bez něj.... :D ) i na použití mobilu jhako modemu k noťasu (*99***1#)?

Týpek tvrdil, že jo....
Naposledy upravil snowboarder dne 24. 4. 2009 20:03, celkově upraveno 1
Důvod: urážky si nechte pro sebe, stejně tak věkové odhady
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 24. 4. 2009 20:03

samozřejmě, že ano, O2 ani Vodafone (narozdíl od T-Mobile) toto nijak neřeší
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sonix 11. 5. 2009 21:27

Jaký paušální tarif O2 zvolit při přechodu z předplacenky O2 s kreditem tak, aby bylo možno využít převedený kredit také na ADSL a celková měsíční paušální cena bylo co nejnižší.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 12. 5. 2009 10:51

V žádném případě se nedá převedený kredit použít na ADSL.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod powerball 22. 5. 2009 12:22

ahoj,co mi doporucite za tarif ? pausal tak do tri kil mesicne,minuty stacej tak zhruba 60,sms treba 100 nebo aspon za levno kdyz uz tam nebudou zdarma :) internet aby mel naky rozumny uctovani tzn. ne nakou castku za den nebo neco takovyho proste za preneseny kb a za normalni cenu,a nejlip aby to nebylo na 2 roky na smlouvu ale to asi nepude takze to posledni podminka neni,dik
seek discomfort
powerball
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 5. 2009 21:06

Ono to je celkově problém, tam, pokud nijak moc extra nevoláš do jedné sítě, není moc co vymýšlet a za tu cenu 60minut a 100smsek nedostaneš.

Pokud bys zvládl 350Kč, bylo by asi nejlepší Nabito350 s nabídkou Vodafone Extra od Vodafonu. Za 350 dostaneš 490Kč kreditu s voláním 5Kč/minutu a smskama za 1,19. To máš necelých 100 minut, nebo 411smsek.. Samozřejmě poměrně třeba 60minut a 160smsek.

Pokud je 350moc, tak asi nejlépe Nabito119+extranabito20%+po svém+bonus za inkaso

nebo s úvazkem na dva roky od TM Kredit300HIT, za 300 měsíčně 360Kč...
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod speedy 23. 5. 2009 10:15

jen doplním, že pokud ti je do 26let a studuješ, tak bys mohl mít SMS zdarma...
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 5. 2009 10:32

Na věk jsem nekoukal :) Ale jasně. U VF je můžeš pak psát zdarma z java aplikace. Navíc, pokud bys to splňoval, tak můžeš mít i Internet v mobilu od nich za 89Kč měsíčně bez dalších poplatků.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 3. 6. 2009 08:33

Tak mým nadřízeným zakázali volat ze služebních čísel soukromě, tak mam za úkol vybrat pro ně paušály. Chtěli by se vejít do 600Kč...

První: Jen volání, sms žádné, volá různě do sítí, takže nějaké volání do vlastní zadarmo a o víkendu ho moc nezajímá, tady jde čistě jen o to, aby to bylo co nejlevnější volání v poměru penízky/minuty. Uvažoval jsem, že pokud ho překecam, tak by pro něj bylo lepší Nabito 700 se službou Po svém. 175 volných minut a po provolání hovor za 3,20Kč. Pokud se nedá, volil bych Kredit 700, kdy při koupi v eshopu je měsíční paušál oněch 600Kč a volání za 3,90. což je +- 150 minut, ale s jejich tarifikací se se to smrskne možná až ke stovce, možná pod...
aha, až teď jsem si všimnul, že ta sleva je jen na půl roku...tak to asi padá...ten VF je lepší.
U O2 je akorát NEON L se 120 minutama, ale jejich tarifikací se z toho stane 80. Ten padá úplně. Takže to vypadá na přemlouvačku k VF. Nebo nějaké jiné nápady?

Druhej: Chce volání na 3 čísla zdarma + co nejlepší ostatní samo...tady asi zbývá jen nabídka od TM..nebo kamarádi+Nabito 350 od VF?

Tarify moc nesleduju, tak budu rád za každej návrh. Ale fakt argumenty o víkendu zdarma, do vlastní sítě zdarma neberou..chtěj prostě nejlevněji volat a nekoukat na čas, opa apod.
Tonda512
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka