Poradna: Jaký tarif si mám vybrat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 31. 10. 2013 19:37

Potvrzuji, Vodafone prepaid - přesměrování funguje.
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod mioko 5. 11. 2013 14:13

Hledám neomezené pouze volání

Jak už říká titulek, zajímá mě neomezené volání. Když proběhnu nabídky operátorů tak jsou to balíky i se sms a internetem a mě zajímá pouze neomezené volání. Jedná se o jednu simku, možná dvě.

Poradí mi někdo?
- neomezené volání do všech sítí ČR (nebo větší množství minut aspoň 1000+)
- operátor jakýkoliv
- převod čísla
- měsíční paušál co nejnižší

díky
Naposledy upravil Fíla dne 5. 11. 2013 15:07, celkově upraveno 1
Důvod: přesunuto do již existujícího tématu
mioko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MaroH 7. 11. 2013 00:08

ahojchtěl bych se zeptat potřebuju nový tarif pro mamu konci ji pratele nebo co to mela...vola hlavne na t-mobile nejcasteji asi 5 cisel (tak jak to mela nastavene zadarmo) a casto hodinove hovory (klidne jednou denne neptejte se me jak to dela:-D) kazdoapdne je neco lepsiho nez snami v siti?
MaroH
Junior

Odeslat příspěvekod simajaa 8. 11. 2013 17:36

Zdravim,
travim vetsinu casu v zahranici Portugalsko, Spanelsko, Lucembursko a Polsko.
Potrebuji volat z techto statu pouze do CR, obcas poslat SMS, vyuzivam internet.
Aktualne mam tarif Red Premium od VF. Bohuzel me nestaci minuty a nenabizi dostatek dat. Navic je bez SMS.
Moje predstava 1500min./100sms/10GB cenovka do 2000Kc.
Nebranim se zahranicnimu cislu. Nechci se upsat na vice, jak 6 mesicu.
Existuje neco podobneho?
Diky moc.
simajaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fanny911 10. 11. 2013 23:30

potřebuju buď tarif, nebo předplacenku, klidně i virtuálního operátora, ale aby to byl t-mobile nebo vodafone. O2 ne, nemám doma signál. potřebuju volání na jedno číslo zdarma, nějaké volné minuty... cena do 300kč za měsíc. díky za rady.
fanny911
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karel28 14. 11. 2013 11:40

Dobrý den,
končí mi smlouva u Vodafone a tak poptávám celkově asi dvacet SIM karet na IČO. Deset tarifů neomezeně volání a sms do všech sítí plus internet v mobilu-stačí 1Gb.U zbývajících deseti SIM budou různé volné minuty, ale pro orientaci v cenové nabídce prosím nacenit na 250 volných minut a 100 sms do všech sítí. Všechny SIM navzájem volání VPN zdarma. Případné dotazy prosím přes SZ. Děkuji.
karel28
Junior

Odeslat příspěvekod rain888 14. 11. 2013 12:29

To: Karel28
Já bych Vám poradil normální výběrový řízení, oslovte všechny OPy - včetně virtuálů - a podle nabídek se rozhodněte. Nic jiného mě nenapadá.
rain888
Junior

Odeslat příspěvekod kroogh 14. 11. 2013 13:59

mioko píše:Hledám neomezené pouze volání

Jak už říká titulek, zajímá mě neomezené volání. Když proběhnu nabídky operátorů tak jsou to balíky i se sms a internetem a mě zajímá pouze neomezené volání. Jedná se o jednu simku, možná dvě.

Poradí mi někdo?
- neomezené volání do všech sítí ČR (nebo větší množství minut aspoň 1000+)
- operátor jakýkoliv
- převod čísla
- měsíční paušál co nejnižší

díky

Dragon mobile - sít T-Mobile, neomezený paušál 498Kč, žádný internet (lze dokoupit), žádný úvazek, výpověd doba 3 měsíce
kroogh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LadislavM 14. 11. 2013 18:44

+4 U mobile to má za 449Kč, sice tam jsou sms i data, ale nepovažuju to za vadu, když to vyjde levněji. Také bez závazku.
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod D.roak 15. 11. 2013 19:34

Potřeboval bych u O2 kde mám závazek ještě rok. Volání na jedno číslo mimo sít o2 za páušální poplatek, nebo se sleou můžete mi poradit děkuji
D.roak
Junior

Odeslat příspěvekod tKoudy 20. 11. 2013 12:48

Ahoj, chtěl bych vás poprosit o tipy při hledání takového "studentského tarifu".

Teď mám následující, nabídnuto Vodafonem při pokusu odejít, platí tuším do března:
20 minut volání, 300 sms, 300 mb za 300 Kč měsíčně, bez smlouvy, sms po vycerpani 0,50 Kč, volání ani nevim, asi dost :-)

Tak nějak mi to stačilo, průměrná útrata cca 320 Kč, víc dávat nechci. V porovnání s děním v posledních měsících už to asi vypadá směšně.

Určitě by se mi hodil vetší datovej balíček, pro občasný použití na notebooku nebo tabletu. SMSkuju pořád hodně, těch 300 za měsíc mi tak nějak vycházelo, ale používal jsem občas Oskárka (SMS přes net zdarma), takže bych asi užil i víc. Naopak moc nevolám, 50 minut je pro mě stejný jako neomezený, myslím, že by mi bohatě stačilo i 30. Chtěl bych určitě přenést číslo. Docela rád bych zůstal u VF, ale spíš asi ze zvyku, netrvám na tom.

Co mě zaujalo:
- mVolání mini: 300 min, neomezené SMS, 300 mb, 100 min do zahraničí / 300 Kč, 2 roky
- Plus4U Tarif 2: 100 min, 200 SMS, 3 gb / 299 Kč

Jenže oboje má mouchy - mVolání má úvazek, což se mi nelíbí (nikdy jsem smlouvu neměl). Byl bych to ochotnej snést, ale 300 mb bude už za půl roku úplně směšný. U Plus4U bych zase potřeboval aspoň o těch 100 SMS víc, kdyby aspoň byla cena po vyčerpání 0,50, asi bych to bral, ale 1,21 je dost. Takže ideální by pro mě byla kombinace obojího, víte někdo o něčem takovém?

Předem děkuju!
Live Like There's No Tomorrow ! (The Offspring - Nitro)
tKoudy
Junior

Odeslat příspěvekod LadislavM 20. 11. 2013 13:18

U tarifu +4U používej na smsky ještě více Oskárka. Fupko to dovoluje.
Nezjišťoval jsem jestli Oskárek funguje i v T-mobilu.
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod petryk 26. 11. 2013 14:51

Tarif s flexilimitem nebo automatické dobíjení
----------------------------------------------------------
Potřebuji poradit s výběrem tarifu pro „nezodpovědného“ příbuzného.
V současnosti mu platím Vodafone 100 min + 50 sms + internet za 360 korun a je tam nastavený limit 400 korun a jak si s tím naloží je jeho problém. Teď je sice spousta virtuálních operátorů, kteří jsou levnější, ale nikde jsem nenašel, kteří z nich umožňují podobný limit, podobné omezení.
Variantou by byla předplacená karta, ale nebaví mě myslet na dobíjení.

Tedy otázka zní:
Má nějaký virtuální operátor něco jako flexilimit?
Nebo lze nastavit „automatické“ dobíjení předplacenky např. 1. Den v měsíci – třeba virtuální Mobil.cz?

Díky
Mobilmania: Philips Fizz>Alcatel 302>Siemens ME45>SE T630>MDA Vario>iPhone 3G>Samsung G. Note II>nic>Samsung Gal. A50
Služební O2: 3310>6310i>6300>E51>E5-00>BB Q5>Len.Vibe Shot>nic>BB Classic>Redmi N.8Pro
petryk
Junior

Odeslat příspěvekod nepss 26. 11. 2013 17:59

Automaticke dobijeni predplacenych karet v kterykoliv zvoleny den, lze nastavit napr. v internetovem bank. Postovni sporitelny. U jinych bank nevim.
nepss
Junior

Odeslat příspěvekod m4rkus 26. 11. 2013 21:51

Jakého operátora zolit, když známý propíše asi 250SMS (kamkoliv) a provolá asi 30minut? Zatím má tarif odepiš a platí průměrně 500kč/měsíčně. Chtěl by něco do 300kč. Díky
m4rkus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka