Poradna: Jaký tarif si mám vybrat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 5. 2011 16:42

To vůbec. První rok za 200, druhý za 250, průměrná cena tedy stejná a to 225 Kč. Je tam 60 minut a sms jen do O2, do jiných sítí za 1,60 Kč. Nepoužitelné.
To spíš k Bav se balíček pak Sms 100+.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 5. 2011 16:46

Felicia a Oskarek taky řešení :D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 5. 2011 16:47

To už je pak zase výdaj za IVM... To máme 160 Kč za IVM + 190 Kč za 50 minut na Felicii = 350 Kč a nepohodlnost :)
Nemluvě o případné sms přímo z mobilu za 3,20 :)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 5. 2011 17:04

d'oh! ono se tam vlastně neúčtuje po kB
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 17. 5. 2011 07:42

bart.homer píše:Vyběr tedy mezi operátory T-Mobile či O2. Měsíční poplatky co nejnižší a za měsíc provolá do 30 minut a SMS jsou kolem 200 ks a více.
Děkuji.

Pokud tak hodně píše a chce k Téčku nebo O2, tak to je dost špatná kombinace. SMS jsou furt nejlevnější u Vodafonu. Jedině tak Neon SMS, kde by uvedená kombinace přišla tak na 450–500 Kč měsíčně. http://www.o2.cz/osobni/mobilni-tarify/ ... n_sms.html
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bart.homer 17. 5. 2011 14:43

Děkuji za rady... Vyhraje asi kombinace od Snowboardera - Bav se s balíčkem SMS 100+ :-]
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod marczus 23. 5. 2011 16:48

Zdravim, jsme 6 clena rodina a potreboval bych doporucit nejaky slusny tarif nebo rentenci.. Ted jsme u Vodafone na predplacenkach.. ja mam jediny tarif odepis.. zbytek predplacenky.. volame v rozmezi asi 200-500kc mesicne.

1) myslite ze by byl nejaky schopny operator ktery by dal treba rentenci volani mezi temito 6 cislama zdarma?

2)Smsky zdarma do sve site?

3)par volnych minut do ostatnich siti??

Koukal jsem na tarif O2 kul .. bracha si ho chce poridit .. myslim ze je to celkem slusne .. hlavne ty sms zdarma ..
Nemate nekdo nejaky e-mail na rentencni oddeleni O2 ze bych jim poslal tuto nabidku ze jsem ochoten knim prejit a pretahnout 6 lidi za nejaky slusny tarif a volani zdarma na techto 6 cislech? mate nekdo stim zkusenosti?
marczus
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 5. 2011 17:27

Zkusit se dohodnout s VF nebo O2, jestli by ti dali O2 navzájem nebo VF rodinnou vpnku za nějakou slušnější cenu. Na 6 čísel nejsou ani nijak moc standardní nabídky specifikovány.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 23. 5. 2011 18:32

marczus píše:volame v rozmezi asi 200-500kc mesicne.

Každý nebo dohromady?

Takto to nefunguje, O2 ti nenabídne nic, když jdeš k nim, max. 30 nebo 50 procent dolů na standardní tarify, Neony. Retenci u Vdf. Volání mezi sebou zdarma jen u šedého virtuála, "zdarma" znamená za 99 Kč měsíčně, v čemž je ale i nějaké volání na jiná čísla.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marczus 24. 5. 2011 06:05

Samozrejme kazdy :-), do O2 jsem vcera volal a pani byla na me me celkem neprijemna a rekla mi ze mi nic nenabidne .. tak jsme se rozloucili .. Kazdopadne vim ze tu u Vodafone koloval nejaky email na rentencni oddeleni .. nemate ho nekdo? :-) napsal bych tam email :-) jestli maji zajem atd.. dohadovat se snima po telefonu .. to je fakt hrozny .. Diky za info ..
marczus
Junior

Odeslat příspěvekod mates III 5. 6. 2011 11:53

Bude mi končit O2 kůl mám ho s 30% zvýhodněním po celou dobu závazku, zůstane mi zvýhodnění při prodloužení smlouvy? Na O2 lince mi každej tvrdí něco jiného :-/...
A nabízí v současné době nějaký operátor něco podobného - myšleno neomezené sms do vlastní sítě, nějakou tu minutu a internet v mobilu do cca 350 Kč, díky
Nokia 6500 slide
MacBook 2,4 GHz
mates III
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 5. 6. 2011 12:04

Tak O2 dává při prodloužení 20% slevu na 1 rok na eshopu, jinak ke kůlu teď internet v mobilu za stovku.
TM má pak BAV SE, pro tebe ideální asi BAV SE Mých 5, za 99 Kč, neomezené sms zdarma na 5 čísel ze všech sítí, volání na těch 5 čísel za 2,90 Kč. Internet v mobilu 139, při smlouvě na 2 roky za 99.
Vodafone dává studentský tarif 50 minut (150 Kč), 200 sms (100 Kč) a Internet v mobilu (89 Kč), to je za 339 Kč. Ale zas po vyčerpání máš volání za 3 Kč a smsky za 0,50. Tak pokud jich neposíláš mraky, může to stačit.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hhitmen 6. 6. 2011 13:17

Malej dotaz na panacka administratora O:-)

Za 2 mesice me bude koncit smlouva u TM a uz me bude ciste stacit pausal jen s internetem......cisty internet jsem videl jen u VF...muzu si uz ted zazadat na eshopu o simku s tarifem nebo musim pockat az do srpna? a dalsi dotaz kdybych zvolit student internet staci dolozit obcanka nebo i nejake potvrzeni o studiu? Díííky
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod snowboarder 6. 6. 2011 13:22

To je brzo, protože přenos není tak pomalý. Do 10 dnů od žádosti musíš dát výpověď a tu ti T-Mobile nespolkne, když máš ještě smlouvu. Tak 10 dní před koncem smlouvy jo. Dokládat nic nemusíš, jen tam zaškrtneš, že studuješ :)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hhitmen 6. 6. 2011 13:29

To je rychlost...tak super diky moc :) v srpnu se na to vrhnu
hhitmen
Amatér

Předchozí stránkaDalší stránka