Poradna: Jaký tarif si mám vybrat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 9. 2011 07:21

Tak pokud to byla útrata za standardní tarif u T-Mobilu, potom bych doporučil Vodafone a jeho zvýhodněný tarif pro zákazníky ČD. Postup jak na to je v tématu Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ferda123456789 12. 9. 2011 08:18

Pokud mám TM a chci k VF tarif Zvýhodněná nabídka ČD, postup je tento?: 1/Přechod k VF a zvolení nějakého tarifu na míru, 2/Zařízení karty ČD, 3/Na infolince VF nechat změnit tarif na Zvýhod. nabídku.
Je to tak správně?
ferda123456789
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod welby 12. 9. 2011 08:22

ferda123456789: Může být. Nebo si vyřídíš nejdřív in-kartu a pak si požádáš o převod čísla k Vodafonu a rovnou si necháš aktivovat zvýhodněný tarif.
Tarif se nepořizuje na infolince VF, ale na té speciální lince.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod radim 12. 9. 2011 11:30

Ano, případně když nechceš paušál, nemusíš, můžeš přejít na předplacenku. Při přechodu na paušál se ti kredit samozřejmě přičte do faktur.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Deawon 16. 9. 2011 07:49

Má cenu jít u T-mobilu na prodejnu při přechodu z Twistu na tarif + internet v mobilu a hrozit odchodem, když mi nedá víc volných jednotek a větší FUP na net? Pár lidí už psalo, že se jim to povedlo.

Chci Bav se + Internet Klasik(238Kč+228Kč)+ Samsung Galaxy S2
Např. 300MB FUP je hnus a 1GB je cenově úlně někde jinde.

Nebo to risknout s přechodem k O2 (60 oproti 50 minutám, 500MB oproti 300MB, mobil o 1000Kč levnější a ještě mi nabídly digi foťák)
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 LTE-A (I9506), LG G4, LG G7 Platinum, Samsung A52s 5G, Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB černý titan
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod hardsoul 16. 9. 2011 09:40

Měl jsem Bav se Mých 5 a k tomu na nabídli 50 volných minut a 100% slevu na internet klasik. U normálního Bav se je to také, takže bys měl mít 100 volných minut, 100 SMS a 300 FUP net za 228,-. U těchto nízkých tarifů žádné speciální ceny na mobily moc nemají, takže nepočítej, že bys SG2 pořídil nějak výhodně, ceny jsou standardní podle plnení...

Ale nevim, jestli ti i tohle nabídnou, pokud máš twitst kartu. Zkus a uvidíš...
hardsoul
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 16. 9. 2011 23:09

pri prechodu k o2 ti nabidne jedna firma 50 procent po celou dobu smlouvy .
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pNxioO 18. 9. 2011 02:46

Ahoj, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za tarif. Jsem x let u vodafone, zvýhodněný mobil jsem čerpal před půl rokem, tarif mam 1177 naplno k tomu mám 100 sms internet v mobilu FUP 3 gb (to za 1100kč s DPH) a internet na cesty do ntb FUP 3 gb. (400 kč). Celkově minimální plnění 1500, průměrná útrata je 2000 kč. Na jaké lepší/levnější služby bych měl podle vás měl nárok? Díky za rady
pNxioO
Junior

Odeslat příspěvekod Napster4344 23. 9. 2011 09:43

Zdravím, potřeboval bych doporučit tarif, jsem student, potřeboval bych SMS na jedno číslo zdarma (T-mobile) a volání na 2 čísla (Vodafone) za nějakou rozumnou cenu/min + datovej tarif - stačí i malá FUPka mám ten nejnižší standatd od Tmobilu a stačí mi to. Dík za rady
Napster4344
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milanBrno 24. 9. 2011 15:30

Težko kombinovat více slev na více operátorů (neexistuje). Takže si budeš muset vybrat čemu dát přednost resp. za co více utratíš (sms nebo volání).
Na sms je nejlepší a nejlevnější tarif BAV SE s Mých 5 (za cenu 99kč/měs. posíláš až 5 vybraným číslům - jakýkoliv operátor - sms zcela zdarma).
Na levnější volání pak předplacenka T-mobilu s tarifem Mých5 (Přátelé). Kde na 5 čísel, libovolného operátora, voláš za 3,50kč/min.
Pokud by jsi netrval na těch sms do t-mobilu zdarma a stačila by ti jen výhodná cena 0,50kč/sms, tak rozhodně doporučuji Vodafone Student na míru (můžeš si nakombinovat volání, sms a internet).
Pokud posíláš na to jedno číslo přes 200 sms za měsíc, tak se ti vyplatí ten Bav se a k tomu ten Vodafone na volání na 2 čísla (takže 2 simkarty).
Pokud tolik nepíšeš, tak jen ten vodafone.
Záleží co přesně od toho chceš (kolik minut provoláš, kolik sms pošleš...)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod burty s krenem 26. 9. 2011 13:13

Mate nejaky tip na 3G internet na cesty? potrebuju aspon 10GB mesicne.

Tmobile ted nabizi inet vsechen za polovic.
Tak ten standard je s 3GB, to je malo. A pak maj jen premium 30GB. Coz je skoro moc, ale nic mezi tim. A je to ted za 450kc na 2 roky i s tim modemem, co umi 21,6mbit. Coz prej v Brne funguje.

- mate nekdo premium? Kolik vam to vali? anebo je nekde mozno se dopidit zkusenosti s timto? operatora se ptat moc nechci :)

- anebo nejaky jiny napad? mel jsem ted balicek 3G O2 3mes. zdarma sada za 700kc, tak tovychazelodobre a cena dobra, skoro polovicni. Ale jinak to u nich je kolem 550 po sleve. A to uz je lepsi tmobile i s tou rychlosti.

Tak nevim :hm

A nebo jak je to s tim inetem v mobilu? kdyz to pripojim do notasu, tak to jede a to ma jen par MB FUP, ze? A sledujou to? Sem slysel kdysize to moc neresi... Ale GB by asi resili

diky, pripadne odkaz, kde se to uz resilo... ja jsem nasel jen inet v mobilu a to nee
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Junior

Odeslat příspěvekod radim 26. 9. 2011 13:46

A jak zní tvůj dotaz, jestli to někde pořídíš za méně než 450 Kč? Momentálně asi ne. Další možnosti jsou CDMA od O2 nebo Ufon, ale ceny z hlavy nevím.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod burty s krenem 26. 9. 2011 13:58

no jeden z dotazu je asi jestli to tmobile premium vubec jede jak ma. nasel jsem si test z unora, kde tech slavnych 21,6 jelo spise 5 a to uz jsme na O2 3G... zase to se da sehnat s 10GB za 550 kdyz ma clovek adsl. coz je jeste drazsi nez tmob

no nejlepsi by asi byla ta sada 3mes zdarma a fup 500mb denne, to vpodstate neomezovalo, nestihalo. ale to uz neni. takze asi nic levnejsiho nez t mobile neni. no takze asi neni co resit. ale nechce se mi do toho. cdma uz jsem mel. asi bych si nezvykl zase zpet na mensi rychlosti.
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Junior

Odeslat příspěvekod SlashKO 27. 9. 2011 13:47

Zdavim, mam T-Mobile Bav Se a Internet v mobilu standart. Smlouva mi konci v Breznu 2012
Platim v prumeru cca 800 mesicne, coz me dost stve. SMS skoro neposilam, takze vsecko je za volani.
Mam ted moznost (jako vsichni ostatni), kdyz se uvazu na 3 roky , mit HTC Sensation za 5 500kc a k tomu Internet v mobilu Premium + Kredit 500 HIT za 750 mesicne.
Volani za 4.90, uctovani 60 + 30 a SMS za 1.20. FUP je 1000Mb.
Je to Ok?
Nebo mam pockat do Brezna a pak to zkusit jinde? Nebo prosim poradite nejaky jiny postup?
Telefon potrebuju koupit ted, v horizontu mesice.
SlashKO
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tonickcz 29. 9. 2011 08:37

Ahoj, mám následující pořadavky: Chci simkartu do druheho mobilu na sport abych si případně mohl přivolat pomoc, nechci sebou nosit svůj telefon. Simkarta s kreditem cca 50kč - 100kč, předplacená karta... koukal jsem na O2, ale nevím jestli je možné přijít na prodejnu a zakoupit si tu kartu jenom takhle s tím kreditem za 50kč, kde celková cena bude 50kč?
U VF jsou ty karty nejmin za 200kč a t-mobile jestli to dobre chapu tak za 100,- ... ale ja tam ani moc kreditu nepotrebuju, jde mi jen o eventuelni moznost zaslat sms nebo kratce zavolat a na to mi bude stacit i tech 50kč...

Další otázka, jaké jsou podmínky zrušení té karty? Budu ji používat opravdu velmi pasivně.
tonickcz
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka