Poradna: Jaký tarif si mám vybrat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tiashwer 29. 9. 2011 09:04

Vybral bych si 0 tarif od VF platis jen to, co provolas. Pokud uz u VF tarif mas tak nic neplatis, pokud ne, tak skladas volací jistinu 500,- Kč
tiashwer
Junior

Odeslat příspěvekod tonickcz 29. 9. 2011 10:03

hm, VF asi ani nechci... dost casto se setkavam ze nema signal... to uz bych si vzal radsi zero od O2, ale takovy tarif ja nepotrebuju jde mi o predplacenou kartu... odpovi nekdo sikovny prosim na moje otazky?
tonickcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chaney 29. 9. 2011 11:50

Asi bych vybral ten Vodafone nebo O2 Zero. Když si koupíš předplacenou kartu, tak ti kredit propadne, teď nevím jestli po půl roce nebo o něco později a musíš si dobít. Dobít se dá minimální částkou 200,-Kč. U těch tarifů stačí jednou za čas zavolat nebo poslat zprávu, u O2 jednou za 12 měsíců, u Vodafonu za 13. Cena hovoru a zprávy je prakticky stejná na předplacence i u tarifu. Smlouva je na dobu neurčitou a u O2 chtějí 200,-Kč, který ti později převedou do přeplatku a ty si je můžeš vybrat. U Vodafonu zaplatíš 500,-Kč a po třech měsících ti je vrátí. Takže jestli to chceš jen na příjem, tak jednoznačně tarif.
chaney
Junior

Odeslat příspěvekod tonickcz 29. 9. 2011 13:17

hm... mě ten nulový tarif stejně přijde moc komplikovaný, když si teď koupím za 50,- simku a za půl roku znovu tak je to pro mne možná menší zlo než si hlídat jednou za půl roku hovor...
Pokud se mi to nebude libit tak si tu predplacenku na ten nulovy tarif budu moct prevyst kdykoli...
A je to tak že když se teď stavím na prodejně O2 tak mi normálně prodají simkartu za 50kč? :-)

Ja jsem puvodne chtel duplicitni simkartu, ale u O2 by mne to stalo 100kč/mesic a to mi pride ze je teda docela dost.
tonickcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chaney 29. 9. 2011 15:29

Řešil jsem podobný problém jako ty, ale mě pořád vychází líp pohlídat si jednou za rok útratu kolem dvou korun, než dvakrát do roka dobíjet 200. A je to pohodlnější i levnější, než kupovat dokola kartu novou. Před koncem vypršení platnosti kreditu ti operátor pošle o tom zprávu, jak je to u tarifu nevím, mám ho chvíli. Kartu si můžeš objednat i tady http://www.simzdarma.cz/?utm_source=o2shop.cz&utm_medium=hypertext&utm_content=cz_prepaid_middle_promo&utm_campaign=simzdarma.
Ale jestli seš rozhodnutej o předplacené kartě, tak jsem asi nepochopil tvůj dotaz.
chaney
Junior

Odeslat příspěvekod sanko33 1. 10. 2011 19:59

Zdravím všechny..mám Noki N82 ..používám O2 už 8 rokem. ..a měsíčně utratím kolem 250-400 KČ VÍC volám víc než posílam sms...chtěl bych se zeptat našlo by se nějaky dobry tarif..jestli teda se vyplatí když jsem student se přihlásit n 02 kůl ..vadí mi tam 2 roční zavazek.
Naposledy upravil myšpulín dne 1. 10. 2011 21:43, celkově upraveno 1
Důvod: Připojeno ke správnému tématu.
sanko33
Junior

Odeslat příspěvekod tiashwer 1. 10. 2011 20:21

Co takhle student od Vodafonu. Je to bez zavazku a muzes kombinovat minuty(50 za 150,-) sms (200 za 100,-) a internet v mobilu (FUP: 150MB) coz podle me z ni v pohode a kdyz si to udelas pres eshop dostanes 10% slevu z balicku. Na zacatku zaplatis 500,- volaci jistinu, kterou ti po 3 mesicich vrati :)

-- 1. 10. 2011 20:27 --

Jo a zapomnel jsem internet za 89,-

Nebo me napadl tarif taky od vf za 88,- s CD inkartou... Mas tam 350,- kc k cerpani a minuta je za 5 a sms za 1,2
tiashwer
Junior

Odeslat příspěvekod sanko33 1. 10. 2011 20:39

COž 02 kůl..mam 60 minut +02 sms zdarma a taky ten internet za 100 asi budu nad tim uvažovat..že bych si koupi i nějakej dotykovej mobil na internetové sázení:D:D..a mohu se zeptat co je ten tarif od Vodafonu za 88Kč, s CD inkartou... Mas tam 350,- kc???
sanko33
Junior

Odeslat příspěvekod Viliem 1. 10. 2011 21:07

jop, u toho ČD tarifu s inkartou máš za 88 měsíčně 350 kredit (na volání a sms), takže asi momentálně nejvýhodnější.
Viliem
Junior

Odeslat příspěvekod sanko33 1. 10. 2011 21:27

Chtěl bych si asi pořídit mobil k tomu nějakej dotikovej preferuju Nokii a nebo Samsung..spíše dotykovej a větší displej ..neví o nějaky dobry nabídce + asi ten vyhodnej paušal ..myslim jsem ,že si udělam hermod..což asi jentak nejde...
sanko33
Junior

Odeslat příspěvekod sanko33 2. 10. 2011 00:28

Mám ještě dotaz ..mužu si zřídit více tarifu od vodafon..jako Studenský tarif..třeba Student Volání + SMS + Internet v mobilu a do jiného telefonu jinou simku Student Volání a měl bych to na jedno jméno?
sanko33
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 2. 10. 2011 13:14

sanko33: Jak to má Vodafone nevím, ale kůl můžeš mít jen dva na jedno jméno.
Hermod je pro policisty, takže pokud nějakého znáš, tak jej můžeš mít (bude to na tvé jméno).
Od stejné firmy to májí i vojáci a hasiči (jen se to jmenuje jinak)...

tonickcz: O2 předplacenka s kreditem 50kč stojí 99kč (pokud je mi známo)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tommmm 2. 10. 2011 13:27

Dobrý den,
měsíčně provolám zhruba 170 minut, z toho cca 40 min. na jedno číslo a napíšu 40 sms. Internet nevyužívám. Jsem u Vodafonu.
Prosím o doporučení na co nejvýhodnější tarif, nejlépe u Vodafone. Představoval bych si mesíční cenu za 500-600 Kč.
Děkuji za odpověď.
tommmm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sanko33 2. 10. 2011 13:46

milanBrno: tAKŽE 02 kůl mužu mít dvě jiná čísla?...a jakoby dvakrát O0 kůl..bych teda platil 250+2501 měsíčně ?
sanko33
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 2. 10. 2011 16:31

Ano, můžeš mít 2 paušály o2 kůl, tedy 2 různá čísla. A pochopitelně budeš platit 2x 250kč.
Můžeš to mít na jednom účtu, takže budeš platit dohromady (tedy 500kč).
A to samé jde možná i u toho Vodafonu, stačí zavolat a zeptat se (není nic jednoduššího).

Pokud máš možnost toho Hermodu, tak je to vyrazne lepší než kůl. Tarif pro mlade tam vyjde na 240kc a mas 150 volnych minut a 150 sms...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka