kdo se dnes díval na Hyde Park (
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1025 ... hyde-park/ ), kde byl zástupce ČTU, musel ztratit i ty poslední iluze, že tento úřad proti operátorům cokoliv podnikne.
Trochu mě zklamalo i vystoupení pana Aleše Pospíšila z Mobilmanie (věřím, že nějaký článek se k tomuto na mobilmanii objeví a jsem zvědav na tu diskuzi pod ním), chápu, že není školený pro vystupování v TV, navíc takto konferenčně na dálku a byl v nevýhodném postavení, kdy člověk z ČTU měl závěrečné slovo, takže mu stačilo odpověď začít "pan Pospíšil nemá pravdu" a nebylo jak reagovat.
Bohužel tato jedinečná příležitost propadla, i když je každému jasné, že pán z ČTU lhal a mlžil a odváděl pozornost jak mohl, tak příliš měkký moderátor, navíc možná neznalý problematiky, jej nijak nemučil a netlačil do kouta, což by bylo velice jednoduché už jen tím, nenechat jej odbočovat od tématu a důsledně trvat na konkrétní odpovědi a nenechat ho tvrdit že jednoznačně černá je vlastně taková šedá až bílá.
Takže opům odsouhlasil jak nutnost dobíjení kreditu, i když je na kartě dostatečný (o vyhraném soudu ohledně této věci s jiným Evropským operátorem údajně nic nevěděl), účtvání 60+60 je prostě obchodní politika operátorů, že se za hranicemi za 250 Kč pořídí 1000 minut + 1000 SMS + 1GB dat přešel s tím, že nezná další podmínky toho tarifu a že u nás ceny klesají.
A když se Vám něco nelíbí ? Tak změňte operátora nebo abyste nemuseli dobíjet přejděte na tarif.
Tím je pro mě ČTU ze hry a pokud se člověk bude chtít něčeho dovolat tak jen soud, nebo puč proti současným politickým stranám, které toto všechno podporují a zkusit zase jiné politiky.
Já už se skoro rozhod, že ač pravicově orientovaný, dám asi v příštích volbách hlas komunistům, kterým natolik stoupají preference, že mají slušnou šanci. Chci už cokoliv jiného než tyto zkorumpované h.a.j.z.l.í.k.y u moci.
//Snekac: Diskuze o HydeParku sem:
viewtopic.php?f=1&t=1152910