Motivační bonusy pro předplacené karty

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 14. 6. 2007 10:40

Taky vám přišla textovka, že pokud dobijete do 30. června, dostanete k 1. dobití pětikilo a k 2. pajdu? Mi už přišly na dvě čísla. Kdo dobije v Bille 200 Kč, dostane kredit 720 Kč, tj. bonus 260 %. Já mám nějaké 250Kč kupony, takže jen 200 % :cry: , ale i tak to je husté, volat za třetinu. S Go Special minuta vychází na nějaké 1,71 Kč kdykoli kamkoli (cca 117 minut za 200 Kč). Dříve chodila nabídka 200+50 Kč, teď to zvedli na 500+50 Kč. Že by v boji o zákazníky přituhovalo?
Naposledy upravil radim dne 14. 6. 2007 11:33, celkově upraveno 1
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 6. 2007 11:08

radim : Máš pravdu, že dříve chodila nabídka na 200 + 50 Kč, ale jestli je teď 500 + 50 Kč nevím. Ale tohle ti určitě přišlo na nějakou starší kartu, kterou buď nevyužíváš vůbec nebo velmi málo, ne? Ještě jsem neviděl, že by to dorazilo na aktivně využívané číslo.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Well-being 14. 6. 2007 11:21

radim píše: Že by v boji o zákazníky přituhovalo?a/quote]

Domnívám se, že O2 a TM musí mít o své předplacenkáře docela starost. V současné době totiž ani jeden z nich nenabízí tarif, který by byl výhodný na volání do vlastní sítě.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 6. 2007 11:32

Well-being : To bych neřekl. Prostě je pro ně lepší když jim člověk dá alespoň dvě stovky než když nechá kartu "umřít". Oni mu něco přidají (200 nebo 500 Kč - ty už jsou hodně lákavy) a pak se dost možná z té karty stane zase aktivní :)

Jinak O2 má na předplacených kartách spoustu akcí na volání do vlastní sítě ;-)
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 14. 6. 2007 11:40

Právě, než aby nechali kartu umřít, raději nabídnou 117 minut po 1,71 Kč (což je i tak cena, na které neprodělají, jen budou mít nižší marži).

No tu jednu kartu už jsem chtěl nechat umřít, je tam -9 Kč, z té jsem už několik měsíců nevolal. Tu po dobití daruji otci, já bych to neměl kam provolat. Tu druhou využívám poměrně aktivně, párkrát za měsíc, mám tam teď kolem 400 Kč. Známý dostal tuto textovku na kartu, kterou má hlavní a má na ní 3500 Kč kreditu, tak nevím, podle jakého klíče to rozdávají.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 6. 2007 13:23

Mě tohle taky dělají na simkách který skoro nepoužívám, vždycky když už jsem rozhodnut je nechat umřít. :)
Dřív to bylo 200kč k prvnímu a 50kč k druhému dobití do určitého data a nedávno na jednu z nich ( O2 Special ) přišla nabídka 30% navrch ke třem dobitím.
Jinak než s bonusem ty simky ani nedobíjím, mám je jako doplněk k paušálům T-M a VF

Nechám si už jen Quatro, ostatní nechám padnout, pokud ten bonus nebude alespoň 200kč resp. 100%.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 14. 6. 2007 13:59

Přesně tak, jinak než s tím bonusem se z Go moc volat nedá, jediná únosná cena je u Quattro do vlastní sítě, ale to je jen mimo špičku. S těmi bonusy se dá dostat na konkurenceschopnou cenu i s účtováním 60+30.
Naposledy upravil radim dne 14. 6. 2007 15:31, celkově upraveno 1
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod meir 14. 6. 2007 15:15

Ja dostal 100 procent bonus, tak jsem jim tam napral 5000 Kc. Karta vyuzivana stale. Jen jsem ji pred mesicem ztratil a nechal si vystavit novou 2 tydny potom prisla SMS s bonusem.
meir
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 6. 2007 11:35

A to je pro vsechny nebo jen pro toho komu prijde ta sms?
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Aleš P. 16. 6. 2007 12:13

Fido+ : Je to jen pro vybrané zákazníky, které je třeba udržet "ve hře".
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sonix 19. 6. 2007 06:12

Tak sms s 500Kč na první dobití mi přišla už v květnu, ale blokovali mi to další nabídky 30% a 200Kč, tak jsem to nechal bejt. Ted v červnu tato nabídka přišla na 4 naše Go karty, na kterých sice byl kredit, ale už se hodně dlouho nedobijeli. Doma máme jeden mobil z kterýho voláme levněji. Go máme jen na příjem a nutná volání.
Chtěli jsme ty karty nechat dosloužit a pak přejít na tarif Odepiš od Vodafone, který je bezkonkurenčně nejlevnější, ale takhle zůstáváme u O2. :lol:
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 31. 7. 2007 15:58

Mám doma jednu SIM O2 kterou téměř nepoužívám, ale mám tam dobré číslo tak si ji nechávám. Přišlo mi před 2 týdny, že mi do 4 týdnů zruší číslo pokud nedobiju. Nijak jsem nespěchal tak teprve včera jsem si konečně poslal kredit 200,- večer jsem přišel, zapnul telefon a přišla mi sms od O2, že když si dobiju kredit tak mi přičtou bonus 550,- takže nakonec jsem za 200,- dobitých dostal kredit 750,- což mě velice potěšilo a O2 za tohle velice chválim :tleskani
Myslím si, že kdybych si dobil kartu hned při prvním upozornění tak jsem bez tohodle bonusu tak jsem rád, že jsem to nechával na později :D
m.a.x.i.m.u.s
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 31. 7. 2007 16:23

Přišla mi poštou (!) nabídka na 100% bonus při dobití během července na letošní vánoční O2 předplacenku. Na loňskou vánočku nic. Dobil jsem 1000,- a fungovalo to :-) Jen jsem se neodvážil dobít více, vánočky měly limit právě 1000. Je pravda, že na dobíjené kartě jsem si vybral jen první ze dvou 100% bonusů, tak možná pro to...
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod |Mio| 5. 8. 2007 15:37

JJ, mile potesilo kdyz mi operator krome nejzassiho data dobiti sdelil ze mi k jakemukoli dobiti pridaji 500 kc kreditu.

Takze budu mit zase na 12 mesicu dobito.

Tesi me to tim vice, ze loni jsem si dobil taktez 200 a 200 jsem dostal .-).

Ale ten telefon mam stale aktivni, sic ho vetsinou pouzivam na prijem hovoru a placenej hovor uskutecnim tam 2x mesicne.

Ve vysledku mam naklady na provoz zalozniho telefonu nejakejch 200 kc rocne plus energie. A to ani nemluvim o tom jak levne pak najednou vyjde volani a SMS. :-)
"Nemam rad CENZURU = nemam rad De Funese"
Motto: "Heh pry pravidla fora, ale nikdo mi nezdeli ktere jsem porusil. Kam ten svet speje"
|Mio|
Junior

Odeslat příspěvekod mickell 7. 8. 2007 14:13

To: 5uch: To jsi se bat nemusel. U Vanocnich karet to omezene bylo, ale tyhle jednorazove bonusy, at uz postou nebo pres SMS nemaji zadne omezeni..
mickell
Junior

Další stránka