Žeby další kolo?

Dnes mi na O2 předplacenku, se kterou jsem popisoval lapálie v jiném dredu (Premium SMS) přišla SMS následujícího znění:
9991057939 píše:OS: Ziskejte bonus 250Kc! Pokud dobijete v obdobi od 9.1. do 31.1.2008, dostanete 200Kc kreditu navic k prvnimu dobiti a dalsich 50Kc k druhemu. O2
A já se ptám Vážení a Milí:

Bude bonusový kredit využitelný i na Premium SMS? Nebo mi zas PR SMS bloknou, dokud nevyčerpu bonus?

Bude se za druhé dobití považovat i 50 korun za odpovědní kartičku? Za jak dlouho kartička přijde
v praxi (maximálně 6 týdnů, to vím

)?
Původně jsem neměl v plánu tuhle kartu ještě nabíjet, ale s takovou si to rozmyslím. Chtěl jsem přenést toto číslo do VPN Avox, ale tam, pokud se nic nezměnilo, se kredit nepřenáší

S tím souvisí další otázka:

Bude kredit přenosný (pokud ne do Avoxu tak třeba na paušál)? (To se ptám z čiré zvědavosti, protože k O2 se nechystám

)
Historie karty není nikterak dlouhá ani bohatá: Dostal jsem ji s propadlým dvacetikorunovým kreditem a propadlou akcí na 100% bonusu, v listopadu jsem se nedopatřením proboural do -40,05 Kč, předevčírem jsem dobil za 200, poslal dvě SMS a jednu PR SMS za 50 korun. A to je vše přátelé
Já Osobně