Motivační bonusy pro předplacené karty

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod helax 99 7. 8. 2007 16:54

Používám pravidelně svou sim, dobíjím měsíčně kolem 300 kč, obdržel jsem, možnost bonusu, letos v červenci na 3*30%. Vedle ní mám druhou, kde dobíjím jednou za 2 měsíce kolem 200 kč a žádný bonus nepřišel. Sim jsou staré od 12/2006.
helax 99
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 7. 8. 2007 17:06

helax 99:
Asi nad tím nemá smysl moc přemýšlet kdy, kdo a proč, je to taková "marketingová loterie" - viz Aleš P., ale dík za ní.

Mickell:
Bál jsem se :pozor2 tam dát i tu 1000.
Info o podmínkách v zaslaném dopise bylo velmi stručné,
uvedený odkaz na web mi po registrační proceduře (sic!) místo přesných podmínek nabídl pokoukání na přeflešované on line "Ochutney". Nechutné(j). :lol:
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod snowboarder 7. 8. 2007 17:17

5uch: no skutečnost je taková, že jen u jasně vymezených simkaret je ten limit omezen 1000Kč, protože tam se předpokládá, že to využije mnohem větší množství lidí v rámci veřejné kampaně. V rámci individuální nabídky to tolika lidem nenabídnou atd. Opravdu jak říkal Mickell, jen nové prodané simky mají ten bonus omezený, "věrnostní" nebo individuální bonus pokud je procentuální je omezen jen nejvyšší možností, kterou lze simkartu dobít a to je 9999Kč. Bonus je ale opravdu vždy v těch nabídnutých procentech.
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Stripped 7. 8. 2007 17:47

Došlo mi to taky poštou na číslo, které jsem v minulosti používal a pak věnoval o mobil okradenému synovi mé kamarádky. Nechtěl jsem to nechat propadnout bez využití a tak jsem ji zavolal, zda to nechce využít a dozvěděl jsem se, že číslo je již dávno převedeno na tarif. Asi nějaký šotek v databázi O2. :O)
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 8. 2007 21:04

Přišlo nám to sms, u karty, která má platnost do konce srpna, bonus k prvnímu dobití 500 a k druhému 50 korun. Předpokládám, že stačí dobít 200.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aleš P. 7. 8. 2007 21:23

Snekac : Stačí.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mutumbo 8. 8. 2007 08:02

MAm starou simku a vubec ji nepouzival. Jednou kdyz mela vyprset mi ji sestra nabila a prisel bonus 100%. Ted se to opakuje a dnes mi prisla SMS, ze midaji kredit 550kč, jak tu uz bylo nekolikrat psano. Jsem čech, a co vidim, to musim mit. Dnes dobiju.
mutumbo
Junior

Odeslat příspěvekod radim 8. 11. 2007 08:30

A je to tady, další bonusové kolo. Vytáhněte ze šuplíků svá dávno zapomenutá goučka, od včerejška opět začínají chodit nabídky bonusu 500 Kč. Dobijete 200, máte 700 a s Fajnem máte rázem volání kdykoli do všech sítí za cca 1,70 Kč/min.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 8. 11. 2007 11:19

Nabídka na bonus 500 + 50 Kč (1. a 2. dobití) mi přišla asi před měsícem. Jednalo se o simku, která již byla zablokovaná pro využívání služeb. Měl jsem v úmyslu ji nechat "zemřít". Již je nabitá a kredit činí 700 Kč za 200 Kč nákladu. No nekupte to ...
Ještě dodám, že nabídka přišla poštou na adresu, kterou jsem předtím uvedl pro získání 50ti korunového bonusu. O2 se to i tak vyplatí, protože z této simky volám pouze do sítě O2. Pro volání do ostatních sítí využívám jiné výhodné a akční nabídky.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 9. 1. 2008 22:02

Žeby další kolo? :-) Dnes mi na O2 předplacenku, se kterou jsem popisoval lapálie v jiném dredu (Premium SMS) přišla SMS následujícího znění:
9991057939 píše:OS: Ziskejte bonus 250Kc! Pokud dobijete v obdobi od 9.1. do 31.1.2008, dostanete 200Kc kreditu navic k prvnimu dobiti a dalsich 50Kc k druhemu. O2
A já se ptám Vážení a Milí:
:arrow: Bude bonusový kredit využitelný i na Premium SMS? Nebo mi zas PR SMS bloknou, dokud nevyčerpu bonus?
:arrow: Bude se za druhé dobití považovat i 50 korun za odpovědní kartičku? Za jak dlouho kartička přijde v praxi (maximálně 6 týdnů, to vím :wink:)?
Původně jsem neměl v plánu tuhle kartu ještě nabíjet, ale s takovou si to rozmyslím. Chtěl jsem přenést toto číslo do VPN Avox, ale tam, pokud se nic nezměnilo, se kredit nepřenáší :? S tím souvisí další otázka:
:arrow: Bude kredit přenosný (pokud ne do Avoxu tak třeba na paušál)? (To se ptám z čiré zvědavosti, protože k O2 se nechystám :))
Historie karty není nikterak dlouhá ani bohatá: Dostal jsem ji s propadlým dvacetikorunovým kreditem a propadlou akcí na 100% bonusu, v listopadu jsem se nedopatřením proboural do -40,05 Kč, předevčírem jsem dobil za 200, poslal dvě SMS a jednu PR SMS za 50 korun. A to je vše přátelé :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod le_fox 10. 1. 2008 01:00

:arrow: tento bonus nemá vliv na funkce simkarty, neblokuje tedy žádné audiotexové služby

:arrow: odměny od operátora jsou vyňaty z dobíjecích cyklů, nepovažují se tedy za klasické dobití

:arrow: tento bonusový kredit je přenosný na paušální služby, je to věrnostní kredit, chová se jako klasický
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 10. 1. 2008 01:40

Díky za odpovědi, předpokládal jsem, že se jich ujmeš Ty :wink:
Z toho mi vyplývá, že 200 dobiju, kartičku odešlu, ale tu další padesátku pravděpodobně oželím (jestli Avox kredit nepřevádí) :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 6. 6. 2008 15:28

A je to tady, další bonusové kolo. Tentokrát pouze 200 Kč k prvnímu dobití, ale 100% bonus se někomu může hodit. Asi lidi nechávají karty umírat a ubývají zákazníci. Časem ale i tato retenční politika přestane účinkovat.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lachty 5. 9. 2008 11:31

Dnes mi prisla sma od O2.
OS: Ziskejte bonus 250 Kc! Pokud dobijete v obdobi od 5.9.2008 do 30.9.2008,dostanete 200 Kc kreditu navic k prvnimu dobiti a dalsich 50 Kc k druhemu. O2

Odeslano z cisla: 991059759

Prisla vam taky takova smska nebo jen me? Uz dlouho jsem nedobijel a zrovna jsem se chystal dobit, tak jeste, ze jsem s tim chvili vyckal. :D
Naposledy upravil snowboarder dne 5. 9. 2008 11:37, celkově upraveno 1
Důvod: sloučeno s existujícím tématem, používej hledání
LG W2252TQ, Asus M2A-VM, AMD 4000 X2 2,1GHz@2,5GHz, 320 HDD, Sapphire ATI HD2600XT 256MB GDDR3, 2GB RAM 667@716 MHz, zdroj Fortron 400W
SE P990i 4GB
Lachty
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 5. 9. 2008 11:42

Tohle chodí na dlouho nedobíjené O2 karty, není to žádná plošná nabídka. Viz příspěvky na první straně tohoto tématu.
...
Michal P
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka