Motivační bonusy pro předplacené karty

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 15. 2. 2010 15:40

kolda55: Nenapsals operátora, ale u O2 jsou věrnostní bonusy (tj. jen pro konkrétní číslo) využitelné libovolně, i převeditelné na paušál. Zrovna minulý týden jsem jednu takovou předplacenku převedl. Ale stovku na začátku příštího měsíce jsem zažil u Téčka, tam to může být jinak. O2 připisuje věrnostní bonus hned.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod redfox1 4. 5. 2010 14:03

Někdo tu psal, že O2 dává lidem s GO kartou automaticky bonusy za dobití těsně před vypršením platnosti kreditu (a následně i SIM karty), aby nepřišel o klienta... Mohu potvrdit, že na jednom čísle se (členovi rodiny) tak děje, ovšem na mém čísle mi zatím nikdy takový bonus nenabídli. Letos jsem zatím nedobil a čekám do posledního dne platnosti SIM karty, jestli si to O2 přece jen nerozmyslí a bonus nenabídne, ale stále nic... Zajímalo by mě, podle čeho se rozhodují, komu bonus nabídnou a komu ne. Končící platnost kreditu na to zřejmě nemá vliv.
redfox1
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 4. 5. 2010 20:44

No prostě to vyhodnocuje software. Ten má svá data podle kterých se rozhoduje (a taky může chybovat).
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 5uch 5. 5. 2010 13:52

redfox1:

Z O2 ti pravidla téhle loterie nikdo neprozradí a my všichni ostatní budeme jen hádat.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Pedro1981 7. 5. 2010 18:01

Dava VF bonusy na dobiti? Na jedne Divoke karte kredit plati do 21.cervna 2010. Mame tam ted okolo 200 Kc. Vyplati se pockat do 21.6. ? Mesicni utrata na teto sim cca 50 Kc. Dle potreby.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 11. 5. 2010 01:12

Pedro1981:

Ano - dočasná akce na víkendová volání zdarma po dobití:
http://www.vodafone.cz/web/pravni_podmi ... vikend.htm

Na jedné kartě přišla těsně před expirací (nízkého) kreditu nabídka na bonus 50 Kč za dobití. Ale je to už delší dobu, nevím, zda tahle nabídka je ve hře a jaké jsou podmínky pro její získání.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod A1rh- 3. 9. 2010 10:19

redfox1 píše:Někdo tu psal, že O2 dává lidem s GO kartou automaticky bonusy za dobití těsně před vypršením platnosti kreditu (a následně i SIM karty), aby nepřišel o klienta...

Je to tak, ale nenabídne to těsně před skončením 6ti měsíčního období platnosti kreditu, ale až těsně před koncem 12ti měsíčního období, kdy už by ti ten kredit úplně sebrali. Mám 2 čísla O2 z kterých nevolám ale jedno má historicky hodně lidí a jsou na něm registrované nějaké služby (banka a pod) a na druhém je šílený kredit :-) Vždy pouze takto 1x ročně dobiju 200 + dostanu další bonus 200 + posledně ještě 30% z dobíjené částky. Po 6ti měsících od posledního dobití už se samozřejmě z toho čísla nedá volat (kupodivu v zahraničí - Itálie - to šlo !!!), ale přijímat hovory a SMS ano.
klidně bych aspoň to jedno číslo zrušil (převedl na paušál a vypověděl) ale z těch >20tis by mi dali jen 10tis a na to peču. Snad se co nejdřív uvede do provozu technologie NFC, což pokud jsem pochopil by byly platby přímo z předplacenky nebo smluvního tarifu.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Junior

Odeslat příspěvekod Pedro1981 3. 9. 2010 13:34

Počátkem srpna jsem si pořídil akční sadu O2 mobilní internet sim včetně modemu za 295 Kč s kreditem 100 Kč. Po skončení týdenního promo balíčku internetu na vyzkoušeno mi přišla nabídka na dobití kreditu jakékoliv částky s navýšením 20% navíc. Nyní mám promo měsíčního internetu zdarma, které mi končí 12.9.2010, tak uvidíme, zda-li něco ještě přijde. Jinak používám O2 Felicii, na kterou mi nepřišla žádná nabídka na kredit či extra služby.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod Petr T. 4. 9. 2010 21:32

Nejspíš nepřijde. Těch 20% je standardní akce, někde se tu myslím psalo, že se jí říká Mateřská školka. Když aktivuješ (přihlásíš do sítě) novou SIM a do 14 dnů nedobiješ, přijde nabídka na dobití s 20% bonusem. Pokud ji nevyužiješ, za dalších 14 dnů přijde nabídka na 30 %, pokud znovu nevyužiješ, přijde za dalších 14 dnů poslední nabídka - na 40% bonus.
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 7. 2011 10:44

Je to tak stále. Od doby aktivace karty prvních 14 dní nic, poté přijde nabídka na 20%, ta trvá 14 dní, po jejím vypršení přijde nabídka na 30%, ta trvá opět 14 dní a po jejím vypršení přijde nabídka na 40%. Ta trvá také 14 dní a poté je motivační akce ukončena a dobití už je bez bonusu.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 25. 7. 2011 11:10

Ano, je to tak.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 27. 7. 2011 17:34

Tak mi u T-mobile přišla zpráva cca měsíc a něco před skončením platnosti kreditu u SIM, že když do konce měsíce dobiju kredit, dostanu stovku. Máte někdo zkušenost, když počkám, tak bude ještě další vyšší nabídka?
Díky za odpověď.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr T. 27. 7. 2011 19:54

No nevím, neslyšel jsem o tom, myslím, že ne.
Petr T.
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 28. 7. 2011 22:44

Reku : mám pár SIM karet, kde mi za necelý měsíc končí platnost, a od ledna na ně střídavě chodí nabídka na 100 Kč bonusu, nikdy na ně neposlali 200 nebo dokonce tu 100% (do výše 1000). Tyto SIM byli jen loni aktivované ale jinak nepoužité. Měl jsem ale pár SIM, kde dávali první tři měsíce za první dobití alespoň za 300,- bonus 100 Kč, tyhle bonusy jsem využil a 3 měsíce po sobě jsem je vždy za 300 dobil. No a na tyhle SIMky mi T-mobile posílal nabídky na 200,- Kč bonus a nebo na 100% bonus navíc. Toto jsem využil a SIM prodal. Takže jestli jsi tu SIM oc nevyužíval, tak asi nečekej víc než tu 100,- Kč a nebo dokonce jen 30% dobité částky (taký max. do výše 1000,- Kč)
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 28. 7. 2011 23:19

Díky za odpověď. Vůbec jsem sim nepoužil. Pouze na internet čtrnáct dní grátis.
Reku
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka