redfox1 píše:Někdo tu psal, že O2 dává lidem s GO kartou automaticky bonusy za dobití těsně před vypršením platnosti kreditu (a následně i SIM karty), aby nepřišel o klienta...
Je to tak, ale nenabídne to těsně před skončením 6ti měsíčního období platnosti kreditu, ale až těsně před koncem 12ti měsíčního období, kdy už by ti ten kredit úplně sebrali. Mám 2 čísla O2 z kterých nevolám ale jedno má historicky hodně lidí a jsou na něm registrované nějaké služby (banka a pod) a na druhém je šílený kredit

Vždy pouze takto 1x ročně dobiju 200 + dostanu další bonus 200 + posledně ještě 30% z dobíjené částky. Po 6ti měsících od posledního dobití už se samozřejmě z toho čísla nedá volat (kupodivu v zahraničí - Itálie - to šlo !!!), ale přijímat hovory a SMS ano.
klidně bych aspoň to jedno číslo zrušil (převedl na paušál a vypověděl) ale z těch >20tis by mi dali jen 10tis a na to peču. Snad se co nejdřív uvede do provozu technologie NFC, což pokud jsem pochopil by byly platby přímo z předplacenky nebo smluvního tarifu.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...