Motivační bonusy pro předplacené karty

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod y750rr 29. 7. 2011 00:02

Reku : to jsme na tom stéjně :D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod kolda55 31. 7. 2011 16:52

Abych přidal taky mé zkušenosti...
Zbylo mi z vánoční soutěže asi 30 sim karet..Na všechny ! mi v průběhu roku (jeden měsíce třeba na 3 karty, druhý na šest, další na žádnou) přišla zpráva, že při dobití alespoň 200 Kč do konce měsíce, dostanu 100 Kč do 5 dní nového měsíce navíc..Toho jsem využíval, protože než T-Mobile toto bloknul, šel kredit včetně bonusového !! převádět na bwin. Sice si člověk zaplatil manipulační poplatek cca 15 kč, ale pořád měl z jedné sim karty 85 Kč navíc ! Díky toho, jsem si z aukra koupil od někoho právě taky sim karty za pakatel (Asi 50 kusů), které byly použity ve vánoční soutěži, ale na ty mi dodnes přišly jen 3 sms s tímto bonusem za dobití..Za nedlouho by měla končit platnost u všech těchto sim karet, tak jsem zvědav zda tam ty nabídky taky přijdou. Ale u těchto karet, už pak nikdy nešel bonus převést na bwin (předpokládám, že na to přišli).. Ale tento kredit včetně bonusu, šel pouižít na SMS jízdenky a třeba i na koupi stahovacího kreditu z různých filehostingů..Díky tohoto, když se mi někdy poštěstí a sms přijde, bonus stále využívám..

Chtěl bych se proto zeptat, zda i O2, když dává za dobití třeba 100 % ke kreditu navíc, tak zda jde tento bonusový kredit použít na SMS jízdenky a na placení kreditu právě z file hostingů..

Jinak já neměl nikdy štěstí, že by mi přišla od t-mobilu smska na 100 % kreditu navíc za dobití určité částky, vždy jen sms ze 100 Kč navíc, při dobití nad 200.
kolda55
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 4. 8. 2011 15:04

Chtěl bych se proto zeptat, zda i O2, když dává za dobití třeba 100 % ke kreditu navíc, tak zda jde tento bonusový kredit použít na SMS jízdenky a na placení kreditu právě z file hostingů..

Pokud vím, adresně zasílané mimořádné nabídky nemají nějak vázáno použití bonusu.
Jiná situace je u "standardních" bonusů - např. SIM karty z vánočních akcí typu 100% na úvodní dobití měly bonusový kredit blokován pro Audiotex a Premium SMS a podobné služby. Po vyčerpání bonusové části kreditu šly používat normálně.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod snowboarder 5. 8. 2011 21:43

Tak já používám jednu Twist jen na příchozí hovory. Vyčerpal jsem tam jen těch 10 korun. Je to zhruba asi 5 měsíců, co byla aktivována. SMS žádná nepřišla, ale při nabití 200 Kč se připsalo dalších 200 Kč jako bonus platný měsíc.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 5. 8. 2011 22:51

To máš dobré. Já mám Twist možná tak od roku 1998 a nikdy mi žádny bonus nepřipsali a to jse ho využíval často, měl jsem na něho i přesměrované číslo 800xxxxxx asi tak 10 dnů v měsíci po dobu cca 5 roků a to bylo dost přesměrovaných hovorů. Dobijel jsem kdysi skoro každý měsíc po 250,- abych splnil ten twist bonus program a nikdy mi žádný bonus nenabídli, tak teď už na ně kašlu, nabiju si ho až začátkem září, aby mi číslo nepropadlo, a to jen za 200,- a zase to nechám cely rok jen na příjem hovorů, protože většina známých má T-mobile a na Vodafone mi nechtějí volat :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 6. 8. 2011 12:47

no tak proc by ti taky davali bonus, kdyz pravidelne dobijels? :D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod y750rr 6. 8. 2011 14:29

Wit.cz : no jo, dlouho jsem jim dělal blbce, ale teď 11 měsíců jsem nedobíjel, a přesto na mě kašlou. Mám aktivované ale nepoužívané Twistky doma a na ty chodí nabídky na bonusy už od ledna téměř pravidelně. Mě už to je celkem jedno, přecházím na Vodafone + ČD tarif, jen jsem chtěl poukázat na to, jak si T-mobile váží stálých a dlouholetých zákazníků.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 10:45

Vypadá to, že v srpnu motivačním bonusům u Twistu odzvonilo … nebo někomu z vás přišla nabídka na jakýkoliv bonus (myslím těch 100,- Kč nebo 200,- Kč nebo 30% až 100% dobité částky)
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 15. 8. 2011 11:42

V červenci mi přišlo 100 korun v nabídce. Karta twist končila v září. Srpen jsem nezkoušel.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 12:02

Reku : no právě že od ledna to posílali pokaždé 13. v měsíci. Včera mi skončilo par SIM a další konči zítra a ani na jednu už nic neposlali, tak bud proto, že jim konči platnost, a nebo tento měsíc (a třeba i další měsíce) už nebudou bonusy nabízet. I když před chvílí mi poprvé za cca 12 roků nabídli na můj Twist bonus – když nabiji za 300,- Kč tak mám 3 dny volání do T-mobile zdarma. Na to jim kašlu a nabiji si SIM až začátkem září za 200 aby mi neskončila platnost.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 15. 8. 2011 12:23

Tak já to měl v červenci později, než třinactého.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 12:37

No mě chodili ty nabídky na 100,- (200,-) nebo 100% vždycky 13. nebo 14. a to pravidelně od toho ledna do července (žádný jiný den-i když byla SIM vypnuta a zapnul jsem ji třeba po týdnu, tak SMS byla datována k těmto dnům) a potom koncem měsíce chodilo těch 30% ale to si přesně den v měsíci nepamatuji.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 15. 8. 2011 12:41

Oni mají hlavně moc dobře nastavené kdy končí kolik Twistek a podle toho rozjíždí antiúmrtní kampaně :)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 13:08

No tak moje nechali umřít :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod kolda55 16. 8. 2011 20:33

Tak mě třeba chodili sms s bonusem vždy až kolem 22-25 dne v měsíci u T-mobile...Bohužel za poslední 2 měsíce mi přišla pouze 1 sms a to mi končilo asi 12 sim karet :-(

Jinak bohužel, jak tady někdo psal, že O2 posílá motivační bonusy po dvou týdnech užívání nových simek, tak mě zatím ani na jednu simku nepřišla sms s bonusem nejdřívě údajně 20%, pak další 30% a nakonec to má končit nabídkou 40% k dobíjené částce..Simky už mám aktivované čtvrtým týdnem..
kolda55
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka