od kolda55 31. 7. 2011 16:52
Abych přidal taky mé zkušenosti...
Zbylo mi z vánoční soutěže asi 30 sim karet..Na všechny ! mi v průběhu roku (jeden měsíce třeba na 3 karty, druhý na šest, další na žádnou) přišla zpráva, že při dobití alespoň 200 Kč do konce měsíce, dostanu 100 Kč do 5 dní nového měsíce navíc..Toho jsem využíval, protože než T-Mobile toto bloknul, šel kredit včetně bonusového !! převádět na bwin. Sice si člověk zaplatil manipulační poplatek cca 15 kč, ale pořád měl z jedné sim karty 85 Kč navíc ! Díky toho, jsem si z aukra koupil od někoho právě taky sim karty za pakatel (Asi 50 kusů), které byly použity ve vánoční soutěži, ale na ty mi dodnes přišly jen 3 sms s tímto bonusem za dobití..Za nedlouho by měla končit platnost u všech těchto sim karet, tak jsem zvědav zda tam ty nabídky taky přijdou. Ale u těchto karet, už pak nikdy nešel bonus převést na bwin (předpokládám, že na to přišli).. Ale tento kredit včetně bonusu, šel pouižít na SMS jízdenky a třeba i na koupi stahovacího kreditu z různých filehostingů..Díky tohoto, když se mi někdy poštěstí a sms přijde, bonus stále využívám..
Chtěl bych se proto zeptat, zda i O2, když dává za dobití třeba 100 % ke kreditu navíc, tak zda jde tento bonusový kredit použít na SMS jízdenky a na placení kreditu právě z file hostingů..
Jinak já neměl nikdy štěstí, že by mi přišla od t-mobilu smska na 100 % kreditu navíc za dobití určité částky, vždy jen sms ze 100 Kč navíc, při dobití nad 200.