Sdílení 3G/UMTS infrastruktury [T-Mobile 3G nepostaví]

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod x_pavel 4. 12. 2007 12:34

zajdee: kdyz spusti, tak ti dam svoje stary auto, ok? a kdyz nespusti, das mi svoje auto ty:-))
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod B3on 5. 12. 2007 22:53

x_pavel píše:zajdee: kdyz spusti, tak ti dam svoje stary auto, ok? a kdyz nespusti, das mi svoje auto ty:-))

Pokial stranka neklame tak vyhral s predstihom. Vodafone CZ spusti UMTS + HSDPA niekedy decembry 2007 je to planovane ako darcek zakaznikom. Je to velmi spolahliva stranka. Tak ze tak . Ake je to vlastne to auto co si prehral ?
B3on
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 6. 12. 2007 14:19

x_pavel píše:a kdyz nespusti, das mi svoje auto ty:-))

Já se nemůžu vsadit o něco, co jsem ještě nesplatil :D a navíc mě hromadná doprava ničí :-) (nemyslím ve městě, ale z města na vesnici).

Nicméně nechce se mi věřit, že by to nespustili. Alespoň v Pze, kde už tu infrastrukturu stopro mají...
-= Nic není tím, čím se zdá být =-

Jsem mobilní maniak :-)
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 6. 12. 2007 14:25

B3on píše:
x_pavel píše:zajdee: kdyz spusti, tak ti dam svoje stary auto, ok? a kdyz nespusti, das mi svoje auto ty:-))

Pokial stranka neklame tak vyhral s predstihom. Vodafone CZ spusti UMTS + HSDPA niekedy decembry 2007 je to planovane ako darcek zakaznikom. Je to velmi spolahliva stranka. Tak ze tak . Ake je to vlastne to auto co si prehral ?

hele ja vim svoje:-) Ke konci prosince se ukaze:-) nicmene ja o auto neprijdu:-D

to le-fox: vsad svoje auto a rovnou mi ho posli:-)

Aleš P.: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete Obrázek
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 7. 12. 2007 12:19

Dneska jsem schválně zkusil zavolat na běžnou infolinku a dozvěděl jsem se, že Vodafone s 3G pořád počítá. Operátoři samozřejmě nemají detailní informace, takže jediné, co vám poví, je "v průběhu příštího roku".
V tom případě nechápu, proč by síť nespouštěli včas - zaplatili by pokutu za nesplnění licence a ještě by o ni mohli přijít...

zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 7. 12. 2007 16:33

Zajdee:-)) a co myslis ze ti asi tak reknou... ze nepocitaj?:-)

viz co jsem ptal - s kontaktem na CTU.....oni se s nima nejak domluvej, uvidis...
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 8. 12. 2007 21:39

x_pavel: Čekal bych, že řeknou to, co bude platit, když jsou tak fér, jak se prezentují v reklamě :-)
Mimochodem, pořád tu argumentuješ tím ČTÚ, co kdybys nám tedy prozradil, co ses od známého z ČTÚ dozvěděl a jestli to jsou spekulace nebo fakta?

zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod le_fox 8. 12. 2007 22:34

x_pavel píše: s kontaktem na CTU....

vrátní občas nejsou tak spolehlivý
| Svět je šílené místo, ale jsem rád, že jsem jeho součástí

Odeslat příspěvekod x_pavel 10. 12. 2007 11:07

zajdee: no jsou to spekulace podporene fakty:-)....proste dle informaci co mam zadna 3g od vodafone od 1.1.2008 nebude... vsak uvidime... 21 dni uz vydrzime ne?:-)

btw: fer jen vocamcad pocamcad:-)

le fox: to by ses divil, ty maj kolikrat tolik informaci a vetsinou o x tydnu driv nez to vyjde oficialne:-) ja osobne vratnym verim a snazim se s nima byt zadobre:-)

Aleš P.: Příspěvky sloučeny. I po odeslání příspěvku ho můžete Obrázek
Naposledy upravil x_pavel dne 10. 12. 2007 11:12, celkově upraveno 2
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod x_pavel 11. 12. 2007 23:51

http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana ... fault.aspx

Ja vam to rikal:-)))))))))

po SZ vam poslu adresu, kam mi ty vase kocary muzete zacit posilat:-)
x_pavel
Junior

Odeslat příspěvekod m.cut 9. 9. 2008 12:03

Tak uz je to oficiální že T-Mobile nebude budovat 3G!
viz:http://mobil.idnes.cz/t-mobile-v-cesku-standardni-3g-sit-nepostavi-zameri-se-na-lte-pqz-/mob_operatori.asp?c=A080909_110519_mob_operatori_jm
Naposledy upravil m.cut dne 9. 9. 2008 19:37, celkově upraveno 2
HTC Desire | ROOT | ROM: AuraxTSense v8.0 HTC Sense 2.2 |

T-Mobile G1 white | T-Mobile G1 black | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire ......
Twitter: m_cut
m.cut
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 9. 9. 2008 15:57

Viděl bych to jako nekonečně trapný sitcom od T-Mobile

2008: T-Mobile Česko: 3G nepostavíme, bylo by to nevratné. Počkáme na LTE

2010: LTE je prozatím ve fázi raného vývoje a tedy příliš nákladné, počkáme až se služba osvědčí a vychytají mouchy.

2012: Očekáváme pátou generaci mobilních sítí, která našim zákazníkům nabídne plnohodnotný internet.

2014: Martina Kemrová, dlouholetá mluvčí, byla zavražděna v podzemních garážích sídla společnosti. Na krku měla cedulku: Sežer si ta rychlá data.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 9. 9. 2008 16:08

He he. Tak tohle docela sedi. :-D
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod obluda zelená 9. 9. 2008 21:17

snowboarder: Pěkně jsi to napsal, ani bych se nedivil, jestli by to byla pravda. A ta zavražděná mluvčí je nejlepší :-D.

Kdyby to fakt spustili, bylo by to super. To ale bude nejdřív za 2 roky a první jen u high-end mobilů. Až za nějakou dobu to bude v mid-end.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 9. 9. 2008 21:22

snowboarder: :D

No ale možná je fakt, že UMTS už žádnou díru do světa neudělá a je to drahé, taky se pomalu přikláním k názoru, že to už nemá cenu. Pokud ovšem LTE přijde dostatečně brzy ... Ale na co vlastně LTE? Oproti UMTS je jen rychlejší, ale kupa lidí nevyužije ani to EDGE. Pár technoidů to nezaplatí. A zas dělat to jako čistě datovou síť se asi taky moc nevyplácí, soudě podle toho, kolik stojí sada modem + twist internet 4G (Basic) na 12 měsíců.

Vodafone od toho zřejmě taky už dal ruce pryč soudě podle různých svých vyjádření. Ačkoliv taky tvrdil, že ho iPhone nezajímá a teď ho prodává.
Thom
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka