Milý Ježíšku...

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Váš Ježíšek 7. 11. 2008 00:11

Obrázek

Vánoce se kvapem blíží a i vy máte určitě nějaké přání, které bych vám u našich mobilních operátorů mohl splnit. Nebo jim ho alespoň navrhnout. A říct jim, co je vaším přáním. Určitě jich máte spoustu. Co jsem se tak koukal v okolních zemích, tak mají u nás operátoři co dohánět a proto jim zkusíme ve vánoční náladě vysvětlit, co je naším splnitelným přáním.

Budu rád, když vaše přání budou mít soudnost, budou realizovatelná a třeba k nim napíšete, co by se k nim hodilo, nebo jak by je šlo nejlépe zařídit.

Klidně si povídejte, diskutujte o vašich přáních a snech. Já si tu jen vždycky, abych v tom měl přehled, vaše výslovná přání zvětším a ztučním, abych je nepřehlédl.

Krásné dny do Vánoc a snad se tu ještě brzy potkáme.. já Vás budu kontrolovat denně ;-)

Váš Ježíšek
Váš Ježíšek
Kolemletící

Odeslat příspěvekod bart.homer 7. 11. 2008 14:17

Milý Ježíšku, tak já bych si přál účtování po vteřinách a paušály bez povinných několika letých smluv... ;-]
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod milanides 7. 11. 2008 14:35

Ahoj Bart, mohlo by to vypadat nejak takto?
http://www.sk.o2.com/ludia/eshop/progra ... kturu.html Ospravedlnujem sa za offtopic, pekny den ;-)
Toshiba 47VL963G, Evolve Infinity + 2TB HDD Western Digital, Onkyo DV-SP500, Onkyo TX-DS595, Canton LE107 + LE150CM + LE120, router Asus RT-N56U.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 7. 11. 2008 16:04

Já bych si též přál účtování 1+1 a ještě k tomu u všech kreditních paušálu nekonečnou prevoditelnost. Nechci být okrádán když už jsem si daný kredit už jednou zaplatil. Moc děkuji zkus to nějak zařídit.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 7. 11. 2008 16:12

...jo a z kreditu odecitat i na MMS, data...atd.
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mates III 7. 11. 2008 17:00

Přál bych si také účtování 1+1, rychlejší a levnější internet v telefonu a paušály by mohly být jen na rok...
Dále by se mohl změnit přístup O2 k zákazníkům a pracovníci by mohli být kvalifikovanější...
mates III
Junior

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 7. 11. 2008 17:45

Ja bych si pral nizsi ceny dotovanych telefonu, kdyz uz jim nacpeme tolik penez za dva roky. No a jeste u dvou zabrzdenych operatoru by se mohli sepisovat smlouy jen na rok.
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 7. 11. 2008 18:05

Já si přeju jiného operátora. Takového, který u nás asi nikdy nebude.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod michalreznar 7. 11. 2008 19:25

Krom výše popsaného bych si také přál levnější cenu za odesílanou MMS zprávu, zavedl bych minimálně účtování 60+1, zavedení nových předplacených tarifů u O2 by také neuškodilo a závěrem bych určitě "upravil" podmínky programu O2 Benefit nebo tento věrnostní program rovnou zrušil, neboť za stávajících podmínek je pro většinu lidí na nic ;-)
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 7. 11. 2008 19:53

Já si přeju aby takové tarify jako jsme si nedávno pořídili u nás v rodině mohl mít každý.
Potom ani nemusím příliš řešit nějaké účtování po minutách či sekundách. :)
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 8. 11. 2008 02:24

mily Jezisku ,privez nam LTE do dvou let.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 8. 11. 2008 12:03

Milý Ježíšku, mně by úplně stačilo 99% pokrytí sítí 3G s HSDPA alespoň 7,2Mbit, pak aby z nás operátoři nestahávali kůži při koupi dotovaného telefonu, který v zahraničí mají zadara k polovičním účtům, než u nás a tarifikaci po vteřinách, nebo alespoň původní, startovní 30+1.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Well-being 8. 11. 2008 12:20

speedy píše:Já bych si též přál účtování 1+1 a ještě k tomu u všech kreditních paušálu nekonečnou prevoditelnost. Nechci být okrádán když už jsem si daný kredit už jednou zaplatil. Moc děkuji zkus to nějak zařídit.

Ano, toto přání a to bez ironie, pozlatit a zarámovat !!!
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod SuSEr 8. 11. 2008 13:22

Mily jezisku,

mym pranim je, aby se nasel nekdo, kdo rozbije kartel nasich operatoru. Pak by si zcela jiste zacli konecne konkurovat, inspiraci by hledali urcite mimo jine i v cenicich zahranicnich operatoru, coz by pri dnesni situaci na ceskem mobilnim trhu nutne navodilo u mnoha lidi pocit, ze umreli a dostali se do raje mobilni komunikace.
SuSEr
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 8. 11. 2008 14:42

Tak já bych si přál u svého operátora zavést lepší převod neprovolaných jednotek a nižší cenu za MMSku, což mě ale zas tak moc netrápí. Ale hlavně bych si přál, aby se mi konečně zaktivoval vánoční dárek. :) Obecně by se mi taky líbilo, kdyby infolinky pro stávající zákazníky nemusely lidem nutit stále nové a nové produkty a mohly tedy opravdu pečovat o lidi.
Snekac
VIP uživatel

Další stránka