Milý Ježíšku...

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 8. 11. 2008 14:47

Keby Slovensky T-mobile zacal viac stavat 3G siet aj do mensich miest. Tak ako Orange.
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 11. 2008 14:53

A kdyby tak u O2 pokryli aspoň města nad 20000 obyvatel...
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod X-Brace 8. 11. 2008 15:31

Milý Ježíšku, přál bych si ceny dotovaných telefonů srovnatelné s cenami ve Velké Británii a závazkem maximálně na 18 měsíců. 3G síť srovnatelnou alespoň se slovenským Orangem a ceny tarifů a balíčků jako v Rakousku s účtováním 1s+1s.
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod milanides 8. 11. 2008 15:37

Tak vidite priatelia, Orange ma paradnu 3G, ale ma drahe datove baliky a pausaly, O2 ma 4.-/min a 2.-/SMS a nema telefony a data (ale zase je bez viazanosti) a T-Mobile ma dobre ceny, 1GB dat za 99.-(Web´n Walk), ale ziadnu 3G siet...tu uz pomoze fakt len Jezisek...
Toshiba 47VL963G, Evolve Infinity + 2TB HDD Western Digital, Onkyo DV-SP500, Onkyo TX-DS595, Canton LE107 + LE150CM + LE120, router Asus RT-N56U.
milanides
Junior

Odeslat příspěvekod Qual 8. 11. 2008 18:38

Já bych si přál účtování 1+1 (nebo aspoň 30+1), slušné pokrytí 3G+HSDPA a v budoucnu třeba LTE

Ale předpokládám, že se mi nic z toho nesplní :-S :'(
Qual
Junior

Odeslat příspěvekod -UAS- 9. 11. 2008 10:01

Já bych si přál levnější volaní do zahraničí, přítelkyně studuje na Ukrajině a já tady v ČR, moc často se nevidíme ale píšu jí každý den a volám tak 3x do týdne za 8,30/min a můj kredit 1000kč je fuč za týden! Nebo aspoň operátora life:) a můžu volat do sítě gratis!
-UAS-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 9. 11. 2008 10:15

Milý Ježíšku,

u nás si nelze přát nic jiného, než pořádné pokrytí 3G sítěmi. Přál bych si, aby do konce roku 2009 bylo pokryto alespoň 90% obyvatel a internet zvládal HSDPA 7,2 Mbps. Ani za HSUPA a LTE v budoucnosti bych se nezlobil. Děkuji!
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Frki 9. 11. 2008 10:23

Milý Ježíšku, přeju si, aby operátoři snížili ceny dotovaných telefonů a k těm nejdražším tarifům aby je dávali úplně zadarmo, aby zvýšili počet volných minut a SMS a přitom nechali stejnou cenu(nebo nižší) a aby T-Mobile přinesl do ČR Sidekick a víc modelů Blackberry (hlavně 8220) ;-) :-D
...:::BlackBerry forever:::...
Frki
Junior

Odeslat příspěvekod Lubko011 9. 11. 2008 10:32

Milý Ježíšku,
jsem rád že ti mohu napsat své přání k vánocům. Ale chtěl bych taky poděkovat lidem s MobilMania a tadytoho Diskuzního blogu za to že pomahají lidem.
Ale přeci tady jde o přání, tak bych si přál k těmto vánocům aby můj operátor na nový rok nebo už na vánoce 3G síť (UMTS/HSDPA/HSUPA) ale stačilo by prozatím i UMTS a Videohovory. Protože by to bylo hezké k tomu datovému dárků přidat i 3G síť, zaprvé by se milý Ježíšku i zrychlily data a mohlo by se dělat v mobilu více věcí. A také videohovory by byly super, a hlavně kdyby je měl Vodafone levné do své sítě.
Jo a ještě kdyby si mohl něco udělat s tima balíčkama a to například třeba za ten den kdyby se dalo platit 10Kč (FUP 10MB) a za měsíc 150Kč (FUP 160MB) to by bylo super. A pokuď by se mi nesplnilo toto přání tak aspon to moje první ohledně té 3G sítě.

Ale vím že to je jen moje přání a tak třeba se mi ani nesplní ale děkuji kdyby se to splnilo.
Lubko011
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 9. 11. 2008 10:46

ja bych si pral po nekonecnych slibech normalni cenu za MMS u Vodafonu ( 3,50 )a uctovani 1+1 rozdejchal bych i 30+1 ;-)
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod nod32cze 9. 11. 2008 10:50

Mám u Vodafonu dvě čísla pod jedným účtem,a mezi sebou volám za plnou taxu..Bylo by dobré kdyby automaticky se volalo za zvýhodněných podmínek bez jakýchkoliv dalších poplatků a aktivací... :--
nod32cze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kvok 9. 11. 2008 10:55

Milý Ježíšku!
Já bych si přál spoustu služeb zdarma výměnou za reklamu. Ani levnější a rychlejší internet by nebyl na škodu (rychlejší doopravdy, ne a lá Vodafone).
Moc ti děkuji!
kvok
Junior

Odeslat příspěvekod Arcisit 9. 11. 2008 11:09

Kdyby radši O2 zkvalitnilo síť v poslední době mi chodí SMSky s hodinovým zpožděním,lidi se mi nedovolávají např. v Palladiu mají snad nejhorší pokrytí ze všech operátorů.Je to ostuda centrum města a oni nejsou schopný to pokrýt signálem!
Poznej svojí kořist! Pak jí snáze ulovíš
Arcisit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zwick 9. 11. 2008 11:19

Účtování 1+1 , a aby ceny SMS odpovídaly jejich skutečným hodnotám...
Na to si zvykej.... :D
Zwick
Junior

Odeslat příspěvekod engel 9. 11. 2008 11:49

Mně by stačilo účtování 1+1, 30+1 ne to okrádání co je teď (O2)
engel
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka