Aktuální akční nabídky operátorů (aktualizováno 5.11.)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod psmikum2 6. 2. 2013 19:13

chce to se dovolat na retenční a máš to ještě mnohem výhodnější... :nenapadne
psmikum2
Junior

Odeslat příspěvekod marvy 6. 2. 2013 20:12

psmikum2: no zrovna u Vodafona na retencích to tak jednoduchý nejni 8-) :-l
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod azAllL 12. 2. 2013 21:14

Mě končí smlouva na konci února, tak jsem zkusil zavolat na výpovědní u o2, nejdřív nabízeli nesmyslné ceny nad 500 kč, nakonec mi ale nabídli aniž bych měl tv nebo internet u o2, chytrý neon s za 225 kč. Zatím jsem ale tuto nabídku odmítl, pochybuju ale, že s útratou cca 370 kč měsíčně mi nabídnou lepší tarif.
azAllL
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 13. 2. 2013 10:55

marvy píše:psmikum2: no zrovna u Vodafona na retencích to tak jednoduchý nejni 8-) :-l

To mas pravdu, zas tak jednoduche to neni, kdyz si jdes za svym, tak se vzdy dohodnes, ale uz to neni to, zes zavolal ze koncis, oni ti nabidly neco relativne vyhodneho a po tom se hned skocilo.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Carcharodon88 17. 2. 2013 01:23

Zdravím,

vzhledem k tomu, že jsou na různých fórech mnohokrát diskutované, nebudu je zde konkrétně vypisovat, ale přiložím pouze odkaz. Pokud by někdo chtěl, je možnost mít téměř všechny Férové tarify od Vodafone za polovinu a to napořád. Samozřejmě, jak je u VDF běžné, bez smlouvy a bez závazku.

http://vodafone.cz/tarify

PS: nezapomeňte odečíst polovinu ceny, z té co je na stránkách :)

pro info kdyžtak PM
Carcharodon88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod arismendo 17. 2. 2013 03:16

Nejlepší podle mě je IN karta za 100 na vlak má platnost tři roky nebo pokud jí na něco již máte tak není problém a mám buď za 30 měsíčně 100 sms nebo až 19 minut v ceně všude druhá možnost je za 88 měsíčně 70 minut nebo až 300 sms je to jako kredit dostanete ,ale 4 krát více než zaplatíte ,super věc na net je zase docela dobrá nabídka o2 platím 100 za měsíc a mám internet s FUP 500 MB ,ale po přetažení je celkem použitelný ,k tomu máme doma dvě Odepiška a Ufon za Nula a t-mých5 mi stojí za rok 200 a vodafone bez lymit celkově průměrně za datové a hlasové služby dám 190 korun se vším všudy .
arismendo
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 17. 2. 2013 12:16

To arismendo: Za trest bych ti nechal udělat jazykový rozbor tvé příšerné věty, ty lymite...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Junior

Odeslat příspěvekod polda 17. 2. 2013 12:55

Ten se se svoji propagaci VF rozepsal ve více fórech . Asi trénuje na písemku že slohu. Zatím má furt co zlepšovat.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stepik1 23. 2. 2013 03:40

Pro ty, kteri chteji prejit k O2 se svym stavajicim cislem, nabizi O2 aktualne Chytry neon S za 225 kc mes. V pripade, ze zakaznik uz ma ADSL, je pak cena 125 kc/ mes., coz za 60 min, vikendove volani a sms zdarma do O2 a 150 MB internet neni spatne (od 1.3. po prekroceni FUP pojede internet stale na solidnich a pouzitelnych 200kb). Uvazek je 2 roky, prvni 2 mesice jsou na zkousku. Overeno dnes na prodejne, kde lze i aktivovat.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod Stepik1 27. 3. 2013 11:40

Pro případné zájemce o 10GB internet s 50% slevou. Co jsem ale zaregistroval a dále dle ohlasů, to lze ale bez problémů aktivovat i dalších pobočkách Vodafonu. Možné by to mělo být i přes infolinku, pokud by to bylo řešeno retencí, tak bez smlouvy a eventuálně, dle domluvy, ještě vyšší slevou (75%?).
http://www.vodafone.cz/prodejny/praha/p ... tf=970x310
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod vinohradskej 27. 3. 2013 12:45

Carcharodon88 píše:Zdravím,

vzhledem k tomu, že jsou na různých fórech mnohokrát diskutované, nebudu je zde konkrétně vypisovat, ale přiložím pouze odkaz. Pokud by někdo chtěl, je možnost mít téměř všechny Férové tarify od Vodafone za polovinu a to napořád. Samozřejmě, jak je u VDF běžné, bez smlouvy a bez závazku.

pro info kdyžtak PM

já to vyzkoušel a je to perfektní,funguje to!!!! :tleskani :tleskani
vinohradskej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod apin 14. 4. 2013 15:05

Nyní jak je krásný ten kontrast mezi "Neomezené volání do všech sítí" za 691Kč a "Fér tarif 3 299" za 3 299Kč :)
Kdyby neměl VF v ČR tak mizerný signál a pravidelně co tři měsíce větší výpadky v síti, tak bych si hned alespoň dva férové tarify objednal :)
Carcharodon88 píše:Zdravím,

pro info kdyžtak PM
apin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lucialagel 14. 4. 2013 15:43

Nevíte co znamená ,ze mi vodafone vodafone zmenil tarif na meomezeny za 691 kc ,ale predtim mam v samoobsluze cervenou hvezdicku a napsano 54%???
lucialagel
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 4. 2013 17:57

Že máš na ten tarif slevu, tu novou cenu za neomezený tarif udělali právě formou slevy na dva roky.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod joachym1 14. 4. 2013 19:04

To je ale dobra traparna.
joachym1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka