Co je to za číslo? Aneb Kdo mi volá? [dealeři, agentury...]

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 3. 2009 13:00

Vzhledem k tomu, že se dost často pohybujeme v příspěvcích v tématu, kdy někdo hledá kdo ho stále prozvání, nebo mu volá a otravuje ho a další lidé se pak o týden později ptají třeba na totéž, rozhodli jsme se vytvořit toto téma. Zde můžete psát čísla, která vás obtěžují a zároveň i s informací, o koho šlo, kdo volal. Samozřejmě pokud nebudete vědět kdo je to, podíváte se na předchozí příspěvky a zjistíte, jestli už někdo podobnou zkušenost neměl. Pokud naopak někdo nebude znát odpověď na některé číslo a vy ano, jeho příspěvek ocitujte a napište informaci o koho se skutečně jedná. Například

Kód: Vybrat vše
Pepek Námořník píše:
Volalo mi číslo 100100100

Z toho čísla volají dealeři T-Mobile

Prosím, využívejte nyní již jen toto téma a "neobohacujte" o podobné příspěvky ostatní diskuze.
Věříme, že vám přinese potřebné informace.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 23. 3. 2009 13:01

Trebican píše:Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda s tímto máte nějaké zkušenosti. Asi od minulého týdne mě prozvání toto číslo 729946495. Když volám zpět je to obsazené. Denně tak 3x prozvánění. Nesetkali ste se někdo s tím? Jak to řešit? Volal jsem na operátora ale nijak mi s tímto nepomohli, mám se obrátit na policii ČR prý.

seterwohipikule píše:Nejsi jediný ;-)
http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/729946495
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 3. 2009 13:29

Dovolím si ještě pár odkazů na jiná témata:
Kratke cislo 0557811
Divné číslo +420103003
Cislo z Alziru
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Filki 23. 3. 2009 19:24

Zajímalo by mě, odkud je předvolba +442, která volala přítelkyni. Neví někdo?
Filki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 3. 2009 19:28

Našel jsem, že +44 patří Spojenému království Velké Británie a Severního Irska, snad Ti to pomůže ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 3. 2009 19:29

Filki píše:Zajímalo by mě, odkud je předvolba +442, která volala přítelkyni. Neví někdo?

:oboze
Co takhle použít nějaký vyhledávač?
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Filki 23. 3. 2009 19:34

Michal P píše:
Filki píše:Zajímalo by mě, odkud je předvolba +442, která volala přítelkyni. Neví někdo?

:oboze
Co takhle použít nějaký vyhledávač?

Ten jsem samozřejmě použil jako první :-) Jenže zmíněnou předvolbu jsem právě nikde nenašel.
Filki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filki 23. 3. 2009 19:37

Unleaded píše:Našel jsem, že +44 patří Spojenému království Velké Británie a Severního Irska, snad Ti to pomůže ;)

Jj, to jsem zjistil taky, ale to by platilo v případě, že by v UK měli 10-ti místná čísla...a to nevím, jestli mají
Filki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 3. 2009 19:45

Důležitý je snad začátek čísla a ne konec.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Filki 23. 3. 2009 19:50

No jo, to je fakt...asi jsem zas zbytečně hledal záhadu tam, kde není :oops:
Žiju asi v tom, že číslo musí mít všude 9 číslic, jako u nás :-)
Filki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 3. 2009 20:01

Filki, díval jsem se na několik zdrojů a volačka 442 se nikde nepoužívá, takže to opravdu bylo číslo z UK ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod Fido+ 23. 3. 2009 21:31

Filki píše:...Žiju asi v tom, že číslo musí mít všude 9 číslic, jako u nás :-)

Nemusi. Treba v Nemecku jsou taku 10-ti mistna cisla.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod SuSEr 8. 2. 2010 18:55

Tady vetsinou najdu, co hledam http://whocallsme.com/
Cowon iAudio 10
Jays j-jays --> Klipsch Image S3 --> Etymotic Research hf2
SuSEr
Junior

Odeslat příspěvekod goob 9. 2. 2010 14:49

Fíla: Zkusil jsem ceník VoIP 802.cz a tam mi vyskočila cena 7,67 Kč/min. Těžko říci, kolik by byla na erotickou linku, ale dle nízké ceny u VoIP to nevypadá...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MikiVista 11. 2. 2010 10:48

Zdravím, mě zase otravuje 2-3 krát týdně už 3 měsíce dealer Europe Calling 246016570. Ale Google je skvělý, vím o koho jde (najdete zajímavý blog). Pořád nabízí to stejné a když jsem jim řekl že si nepřeji aby mi volali, asi si stojí na vedení a otravují neustále dále. Stížnost u T-Mobilu zatím k ničemu. Dnes opět "máme pro Vás nabídku superlevného volání,máte radost?" Já řekl NE! Čímž byl ten "vychcaný slováčisko" těžce zaskočen. A představují se jako T-Mobile Europe Calling. Moje trpělivost došla, a asi si na ně posvítí ČOI. Jejich chování je krajně nevhodné. Doporučuji být velmi obezřetní při kontaktu s touto distributoskou firmou a nenechat se zlákat!
Pokud potíže přetrvávají doporučuji zavolat 246016011 a operátorovi říct že si chcete stěžovat na Call Centrum. Nabídne Vám možnost že ITáci vymažou Vaše číslo ze seznamu. Stačí jim říct Vaše číslo a bude klid.
MikiVista
Kolemjdoucí

Další stránka