O2 3G: výstavba, zkušenosti

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod audiobullys 4. 6. 2009 19:50

tak ja kvuli 3G a dalsich vyhodam pro Adslkare prechazis k O2 s novym cislem a jeden prenos pritelkyne. uz se tesim na konec leta kdy pojede moje krajsky mesto na 3G
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod duigha 5. 6. 2009 18:03

Sleduji tuto diskuzi už delší dobu a z původně velmi informačního támatu se stává opět masivní OT :D
duigha
Junior

Odeslat příspěvekod skype 5. 6. 2009 21:23

Dneska jsem byl v Olomóci a celý město + okolí je pokrytý a svítí. Mám vyfocenou jednu BTS. Potom upnu a jestli mi řeknete jestli je to 3G.
Odeslat příspěvekod Sovicka 5. 6. 2009 22:12

já už mám 3G telefon zhruba 4 roky, byla to N70 a to jsem se těšil že nejpozději do dvou let budu mít na displayi, že jsem připojenej do UMTS sítě, a máme rok 2009 a v našem městě počítám další dva roky než se něco stane, každopádně aspoň že se O2 rozhoupalo a něco se začlo dít! V roce 2000 inovativní operátoři a teď 100 let za opicema myslel jsem si že po vstupech nadnárodních značek se budou dít velké věci a ono je to naopak :tleskani
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod michal250 6. 6. 2009 10:35

Také mě to včera překvapilo když jsem včera odpoledne v Olomouci viděl ikonku 3G.Nevim ale proč se O2 tak najednou rozhodl pokryvat tento rok tolik měst,ale to je jenom dobře.
michal250
Junior

Odeslat příspěvekod pucicek 6. 6. 2009 10:50

aby byl nejlepsi operator, asi proto, je to jeho konkurencni vyhoda
Vodafone CZ (Ze zahraničních karet Vodafone Deutschland > CallYa) A telefon Nokia Lumia 820.
pucicek
Junior

Odeslat příspěvekod Sovicka 6. 6. 2009 10:57

V podstatě si myslím že my uživatelé 3G můžeme v tomto směru děkovat Apple a jeho Iphone 3G, asi to bude z velkéčásti díky iphone že O2 začlo tak masivně rozšiřovat UMTS, nejspíše si uvědomil že lidé o vysokorychlostní data v mobilu mají zájem
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod pucicek 6. 6. 2009 10:58

No a možná ještě kvůli tomu že lidi začínají chít i bezdrátový Internet. Takže. A i kvůli konkurenci to dělaj.. (Ale snad zlevní tayk SMS v Evrope jako T-Mobile a VDF)
Vodafone CZ (Ze zahraničních karet Vodafone Deutschland > CallYa) A telefon Nokia Lumia 820.
pucicek
Junior

Odeslat příspěvekod X-Brace 6. 6. 2009 11:38

zlevnit sms musí i kdyby nechtěli :-)
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod havros 7. 6. 2009 15:08

V Ústí nad Labem zesílen signál 3G (nejspíš přidány nové BTS?) :-)
3G chytám po celém městě, dokonce i v trmickém Globusu a údajně ve Velkém Březně (info od kamaráda)
| iPhone 16 Pro Max |
---
havros
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 7. 6. 2009 15:34

je to tak, Snekac teď zrovna psal, že to může potvrdit, že kontroloval a je na nové buňce :-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 6. 2009 15:36

Ano potvrzuju, Střední zdravotnická škola Palachova ul. má Cell ID 235999228 :-)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod havros 7. 6. 2009 16:21

V Globusu: Cell ID 235999210
| iPhone 16 Pro Max |
---
havros
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 7. 6. 2009 23:32

Kluci, takhle mi to nepomůže. Zkuste najít BTS...

Jinak mám hotové České Budějovice, unikly mi jen dva sajty, tak kdyby někdo ochotný to dočistil - Makro a Černý Dub.
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod jiri.peterka 9. 6. 2009 21:56

Ahoj, neví někdo, proč z mapy pokrytí na cz.o2.com zmizela Olomouc, Ústí i Budějovice...? Ani na stránce www.budoucnostprichazi.cz o těchto městech zatím ani zmínka, kdežto na MM je screenshot z těchto stránek (http://www.mobilmania.cz/bleskovky/site ... fault.aspx). Že by technický problém? Nebo čekají na spuštění proma? Nebo že by to souviselo s Clau(n)dií?
jiri.peterka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka