O2 3G: výstavba, zkušenosti

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod NonameHK 16. 7. 2009 13:13

HRADEC :!:
HRADEC KRALOVE ma 3g verejne a funkcni
ROKU 2000 VITEJ U NAS NA VSI :oops:
a sbohem 5KB/s GPRS (samozrejme az na hranice mesta tam s nicim jinym nelze pocitat dalsich 20-30 let )
NonameHK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 16. 7. 2009 13:47

Takže můj odhad vyšel - pustili Pardubice i Hradec jako jednu společnou velkou oblast.
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 7. 2009 13:57

Přesně tak jsem to tipoval i já, ale čekal jsem, že je i propojí :-)

taže z krajských zbývá ještě Liberec, Jihlava, Zlín a upgrade ve Varech
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sasakr 16. 7. 2009 19:47

Tak ale co je hergot s tím Libercem? Však stojí, chytit jde, přihlásit se nejde.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod T.E.CH 17. 7. 2009 12:10

audiobullys píše:Hlasim Pce jedou naplno 3G .Cestou do prace od prijezdu od chrudimi na 17.Listopad pak trida miru grand u soudu.Nemocnice 3g nema,pak az zzn delnicka 2 sajty tu chytim.V pa jedu k matce do polabin tak mrknu tam jak to frci na belehradsky.Cell id mam opsany,az bude cas v praci na nocni tak je sem dodam

zapoměl jsi na Svítkov
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 17. 7. 2009 13:22

pres svitkov do prace nejezdim ,jednou za cas vlakem .tak ve Svitkove se to muze hodit na Plochy draze, pripadne pak dostihovy zavodiste. dneska se mrknu na Polabiny. skoda ze bratrova SE W910i se ztratila v servisu Vdf a dalsi kus uz nemaj ze bych si zmeril max na HSDPA,takhle budu muset brzo koupit 5800XM abych si ten net radne vychutnal.
do konce srpna by uz snad meli spustit i ten Liberec, do zari by mohli nahodit Zlin, Jihlavu treba i Kromeriz a jestli budou mit dobrou odezvu a prachy tak pojedou i dalsi vetsi mesta do konce roku si myslim.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod O23G 17. 7. 2009 14:14

Nevite, jak je to na rozhledne? Pripadne i v ulici Strojaru? Diky moc, kdybyste mel chvilku casu se tam mrknout (jestli si mam poridit telefon podporujici 3G, nebo jeste pockat, az budu mit 2 roky od koupi starsiho telefonu (kvuli dotovani telefonu) );-)

Dik predem
Mám: Sony Ericsson W910i
Plánuji: Nokia E52 :)
O23G
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Simir007 17. 7. 2009 15:00

Chci se zeptat, má 3G společného něco s videohovory? Poříd si to s tím nějak spojuji a přitom myslím, že to mám tušení, že to s nima nic společného nemá... :-)
Simir007
Junior

Odeslat příspěvekod obluda zelená 17. 7. 2009 16:07

Přes síť 3G se dají dělat videohovory.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KubbY 18. 7. 2009 11:09

Simir007: 3G = UMTS = WCDMA - ano, pro videohovory je potřeba být pod 3G (oba účastníci videohovoru). Máš-li O2 tak do konce roku 2009 je cena videohovoru 1,-/min :-)

pro rýpající, ano CDMA je také 3G :hmm:
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 19. 7. 2009 21:40

tak jsem videl v PCich v praci na N95 jen 3G takze HSDPA jeste zrejme nejede - lokalita ZZN na okraji Pardubek.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tonda512 19. 7. 2009 22:39

HSDPA tam určitě je, O2 všechny 3G sajty montuje s HSDPA.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jirka_2 20. 7. 2009 05:41

V Ostrave v dobe testovani taky nebylo spusteno vsude. Ted neni spustene pouze na jednom jedinem sajtu v Kuncicich. Ac jsem to reklamoval O2 mi neodpovedelo. :-|
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod trancemaniac 20. 7. 2009 13:42

HSDPA v Pardubkách samozřejmě je. Asi ho musíš dodatečně povolit jako já. Na mém HTC me svitilo 3G, ale po zapnutí a následném restartu už svítilo H :) Konečně jsme se dočkali
trancemaniac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trancemaniac 20. 7. 2009 14:06

Ještě jsem se chtěl zeptat. Mám tarif O2 Internet v Mobilu. Doteď jsem měl pocit, že tu FUPku 150MB nějak neřešili (ještě, aby jo když to jelo na GPRS). Ale teď když nahodili 3G tak už budou FUP uplatňovat? Jaké máte zkušenosti v jiných městech a na kolik to zpomalý? Na webu O2 se mi zdají ty parametry FUP co jsou v PDFku nějaký zastaralý. Díky
trancemaniac
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka