O2 - nová struktura služeb ADSL/TV/PEVNÁ

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 4. 2009 08:57

KubbY píše:Ale zkušení vědí jak je to s FUPem u O2 :-)

Tak 8-) :D
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 28. 4. 2009 09:53

Ale pššššš. Nebo se to rozkřikne a nějaké hovada toho budou zneužívat a oni to začnou uplatňovat....
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod CoolPoker 28. 4. 2009 17:25

Cus jeste ohledne toho netu za 150 .To se shoduje s tarifem jako je v soucsnosti O2 Internet Mobil 1024 nebo O2 Internet Mobil 512 plus?... Jde mi hlavne o to jestli to bude pouze CDMA nebo i pro vsechny ostatni technologie vcetne 3G. A jestli to bude takto omezene na tech 512. Jako sice se zda 150KC malo ale vzhledm k tomu co vschno o2 nase rodina plati tak to je cena vice nez adekvatni pro perfektni mobilni pripojeni... ;-) Diky..
CoolPoker
Junior

Odeslat příspěvekod jiri.peterka 28. 4. 2009 17:47

O2 představí komplet nové portfolio datových tarifů, nebude to tedy ani jeden z nich :)
jiri.peterka
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 28. 4. 2009 17:54

CoolPoker: vydrž si na představení nových tarifů ;-) Každopádně v rámci konvergence bude jedno jakou technologii si vybereš...
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jiri.peterka 28. 4. 2009 17:57

Přesně jak říká Kubby. Přesto tarifů bude více a budou se lišit, ale to počkej na představení.
jiri.peterka
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 4. 2009 18:15

Však už tu o tom je ;)
viewtopic.php?f=17&t=1073134
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod CoolPoker 28. 4. 2009 18:30

Oka paráda díky moc pokud to tak půjde, tak to je špica.. Jo ješte jeden dotaz Ten internet je přes sim nebo se konfiguruje modem... Zajímalo by mě jestli to jde přidat k existujícímu mobilnímu číslu a využívat to i jako internet v mobilu.... Předpokládám že asi ne... Já jen doufám že se mi na mobilu aspoň aktivuje ten internet v mobilu na rok pro firmy za benefit body... Prý měli moc objednávek když jsme tam na začátku dubna volali.. říkali že to během dubna aktivujou ale pořád nic... tak snad to dopadne... U táty ve firmě měli dostatek benefit bodů.
CoolPoker
Junior

Odeslat příspěvekod z.pepa 28. 4. 2009 18:45

Pročetl jsme disuzi a musím opravit pár tvrzení

Aktivace linky již nebude cca 3500, ale jen 990 a závazek u ní zůstává 12 měsíců.

Pokud chceš slevu na Neon nestačí stejná adresa jak někdo mylně uvedl, ale musí být služby na stejné rodné číslo (nebo IČO).
z.pepa
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 4. 2009 18:50

Jsem nenašel nikde napsáno, že někdo píše o tom, že bude pevná stát 3500? Vidím to jen v části diskuze, kdy se baví o tom, jak je to dnes?
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zajDee 28. 4. 2009 19:05

snow: Ano, to byla zřejmě "oprava" mého rozboru, jaké možnosti máme dnes. Nicméně pokud i aktivace pevné bude za 990 bez DPH, bude to oproti současným 3500 pokrok. Možná to někoho zmotivuje si i tu pevnou zřídit, i když to vidím spíš naopak ;-)

Co bych ale rád dodal - Telefónica zvolila při zveřejňování nové struktury svých služeb dost nevhodný postup.
Zaprvné: část informací úplně chybí (ono 16M ADSL) a navíc nesedí s tvrzením, že služba v součtu bude levnější nebo stejně drahá (srovnejte 1050 Kč za 16M ADSL + 81 Kč za mini versus současných 1069 Kč za 16M ADSL + mini :))
Zadruhé: zaměstnanci Telefóniky - tedy ti, kteří jsou v kontaktu se zákazníkem, čest výjimkám -- ano, zdravím Kubbyho :D -- nejsou vůbec informováni, ani na značkové prodejně ani na e-mailovém "autoodpovídači" mi nebyli k 16M ADSL schopni říct nic konkrétního, poslední vyjádření z dnešního rána je, že "žádné další informace - kromě tiskové zprávy - nejsou k dispozici." Na značkovce byla dokonce asi trošku hloupější slečna, když mi na můj dotaz, jestli ví podrobnosti o nabídce, kterou O2 bude mít od května, tvrdošíjně opakovala "ale my máme duben" a "tady nikdo nic neví"...

Levá ruka neví, co dělá pravá :)
-= Nic není tím, čím se zdá být =-

Jsem mobilní maniak :-)
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 28. 4. 2009 19:11

i O2 už rok uvádí ceny včetně DPH, tedy 990Kč za zřízení linky je včetně daně

16M ADSL se ujasnilo již den po zveřejnění - nemyslím, že to chybí

co se týče informovanosti zaměstnanců na prodejnách - to je opravdu hrůza, ale bohužel - pokud si tam O2 drží zaměstnance, kteří nemají zájem o služby poskytované svou vlastní firmou, nebo alespoň zájem o nich něco vědět, bude to tak pořád

Co se týče "levá neví, co dělá pravá", to sedne naprosto přesně...

na druhou stranu ani sami v O2 asi neví, co bude, jestli systémy pevný vydrží sloučení s paušálama mobilů, což plánujou na příští víkend, to bude teprve legrace :D
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod z.pepa 28. 4. 2009 19:31

Otázka je, zda to neví, nebo jen nesmí do 11.5. nijak prezentovat, nebo jinak komentovat...
z.pepa
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 28. 4. 2009 19:37

snowboarder píše:i O2 už rok uvádí ceny včetně DPH, tedy 990Kč za zřízení linky je včetně daně

Bylo by krásný, kdyby tomu tak bylo, ale v tomhle případě tě (ač nerad, jako místní lamička) pošlu... na web O2 :-) viz např. http://www.cz.o2.com/osobni/internet_a_ ... cenik.html
Cena aktivace je 990 Kč bez DPH.
Podobně u aktivace pevné - bez závazku 2999 Kč bez DPH, tedy 3568,81 s DPH, se závazkem 499 Kč bez DPH, tedy 593,81 Kč s DPH - viz http://www.cz.o2.com/file_conver/17765/ ... 09_web.pdf

16M ADSL se ujasnilo již den po zveřejnění - nemyslím, že to chybí

Neujasnilo. Jediná informace o ceně je na Lupě a ač panu Peterkovi věřím, nezdá se mi to. Jak jsem psal, srovnej ceny současného 16M ADSL + Mini (1069 Kč) versus nového "nahého" ADSL (1050 Kč vč. DPH?). Jako člověk, co má dráty na 16384/768k ADSL, bych si tu službu rád pořídil, ale budu v nevýhodě, protože ze mě O2 vyždíme, co to půjde. Takže se pídím po detailních informacích...

ad zaměstnanci na prodejnách - je to škoda. Když já jako mírně informovaný klient přijdu do prodejny a vím víc, než personál, vůbec mě to netěší, protože 1) to vypovídá o personálu, 2) jsem tam vážil cestu zbytečně...

...příští víkend, to bude teprve legrace :D

nemělo to být původně už tenhle víkend? :-D

z.pepa píše:Otázka je, zda to neví, nebo jen nesmí do 11.5. nijak prezentovat, nebo jinak komentovat...

Pokud je zbytek nabídky venku, proč by právě a pouze tu jednu (resp. tedy dvě) službu nemohli komentovat? To mi přijde ještě absurdnější, než kdyby o tom opravdu nic netušili :)
Naposledy upravil zajDee dne 28. 4. 2009 19:38, celkově upraveno 1
-= Nic není tím, čím se zdá být =-

Jsem mobilní maniak :-)
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod z.pepa 28. 4. 2009 19:43

Je to sice divný, ale správně by se informace k těmto nabídkám měli podávat až v den jejich spuštění.
Jde o to, že to někdo vynesl a tak se udělala tiskovka dřív, byl to takový test, zda zaměstnanci O2 umí držet hubu a jelikož neumí, tak je jasné, že příště se nikdo nedozví nic dřív než den předem...

A mimochodem, nechybí jen ta jedna informace...
z.pepa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka