O2 - nová struktura služeb ADSL/TV/PEVNÁ

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jiri.peterka 28. 4. 2009 19:50

Snow: koukám, že to někdo pustil dříve. No ještě tam v tom druhém vláknu není uvedeno vše. A co se týká nového systému, také jsem o tom už slyšel, tak uvidíme, jak se "pochlapí" (interní vtip :) )
jiri.peterka
Junior

Odeslat příspěvekod zajDee 28. 4. 2009 19:55

jiri.peterka, snow, z.pepa: Teď máte na mysli tu mobilní datovou revoluci nebo tu pevnou? Já celou dobu mluvím jen o pevné, i když ten příspěvek k mobilním datům je rozhodně... zajímavý :)
-= Nic není tím, čím se zdá být =-

Jsem mobilní maniak :-)
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 5. 2009 10:04

CoolPoker píše:Ahoj zajímalo by mě jestli se budou moc využívat výhody takto.. v Naši rodině vlastní Otec 2x paušál (mobil) O2 Neon ale pevnou kde je O2 Trio je psána zas na Mamku... je možné v tomto případě uplatnit 100 Kč slevu na O2 neon bo jiné slevy??? Neraďte mi prosím sloučení pod jednoho majitele.. Díky moc..

KubbY píše:mozne to je, staci jen stejna adresa :-)

Bohužel nestačí, pokud budete chtít využívat O2 Navzájem je nutné mít obě čísla na stejném vyúčtování, tedy pod stejným majitelem... a majitel musí mít O2 Internet nebo O2 TV

Takže jedině převod účastnictví ;)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod audiobullys 27. 5. 2009 00:00

mam od O2 internet ten 8Mb/s uz jsem si poridil Individual s datovym tarifem net v mobilu - u VDf katastrofa fup. no a chci jeste vyuzit Navzajem - lze tam mit na druhy simce Neon Basic S ? nebo to musi bejt jen ciste neon S se smlouvou ? pak nechapu proc to jde aktivovat na individual bez smlouvy.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JQK 27. 5. 2009 08:29

Včera jsem dostal dopis od O2, kde píšou, že kromě názvu služeb se pro mě nic nemění. To je fajn. Pak píšou, že pokud využívám jakékoliv doplňkové služby, zůstanou mi zachovány. O nic nemám přijít, naopak ještě zdarma získat:
- F-Secure Profi Antivirus
- technickou podporu (??? tomuhle už moc nerozumím, to jsem snad měl před hot-line 800 184 084 - nebo jak to číslo je)
- pevnou IP adresu provzdálený přístup a až 16 IP adres k jednomu připojení

Ten antivir mě moc nezajímá. Ta technická podpora, tady bych se rád zeptal, jestli netušíte, co se tím myslí. Naštěstí vše vždy fungovalo a když ne (závada na vedení), tak vše vyřešila infolinka.

Ale zajímala by mě ta pevná IP. Ten dopis to myslí tak, že jí dostane každý s ADSL? Pokud ano, kde bych mohl zjistit tu konkrétně přidělenou.

Díky.
JQK
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 27. 5. 2009 08:54

Ten antivir je chyba, že tě nezajímá. Osobně jsem na něj přešel a nemůžu si ho vynachválit.
TeSu myslí asi standardně 800184084, případně technika
Tak ona je to pevná prakticky i teď, pokud na 2 dny nevypneš modem. Ale samozřejmě jde objednat v mojekonto (pokud už to funguje)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod audiobullys 27. 5. 2009 09:02

tak me taky dali pevnou IP + technickou podporu i ten antivir, kterej je beztak pro vsechny zdarma .
co se tyce technicky podpory ,to je dle myho asi rozsireni z dosavadnich otevrenych hodin pres den zrejme na 24 h nonstop.
cose tyce pevny ip, tak tu zrejme zjistime dle nakych logovani na web, ktery to ukazujou - obcas naka banka na inetbanking, ci vetsinou naka diskuzni fora .
ja mam kuprikladu 85.70.173.xx

stejne mi to prijde ze misto 750 dali vsem tydle zbytecnosti a pak to stoji 779.clovek uz rusil i to volani na pevny za 120 kc, nakonec borka to dala zdarma na rok. pritom v tiskovce tvrdili ze kazdymu se to zlevni a ve finale misto 898 bych to mel ne za 870 ale za 899 kc. a jeste nemas moznost pomalu ani do toho kecat.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 27. 5. 2009 09:52

snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod msimcard 18. 6. 2009 12:51

Dobry den,
dnes mi prisel vypis od O2 a se zdesenim jsem kouknul na castku k zaplaceni. Vim, ze se ted menila ta struktura(i mi o tom informovali, ale ujistovali mi v dopise, ze castka bude stejna)
Vyuzival jsem tarif O2 DUO(ADSL 8M, Volám Basic) za 495 Kč měsíčně.
Nyní mám na faktuře částku 645 Kč.
Ani nemluvím o tom, že mi tam přidali MAIL Expres + (200 MB) za 25 Kč, což jsem si nikdy neobědnával.
Změnili mi to na O2 Volání 300 + O2 Internet.

Co s tím? Pomalu se v tom začínám ztrácet. Asi reklamace co?
Nemá s tímto někdo podobné zkušenosti?
děkuju za reakce
msimcard
Junior

Odeslat příspěvekod goob 18. 6. 2009 14:50

Správně měli přejít na novou strukturu služeb, ale zákazníkům, kteří měli např. nějakou akci, atd., měli účtovat stejnou částku jako předtím. Takže je-li částka vyšší než předtím, tak reklamace.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 18. 6. 2009 15:26

Na faktuře u služeb má být plná cena. Jen dole na konci faktury mají být slevy, dle akce zákazníka. Pokud tam máš služby o kterých víš, že si je neměl a nic si neobjednával přes webový portál nebo telefon tak pošli reklamaci. Nic jiného ti tady s tím nikdo neporadí. Nezdá-li se ti vyúčtování kontaktuj operátora a zadej reklamaci.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JQK 21. 6. 2009 21:06

No nevím, nevím, u mě to O2 bez navýšení tedy nezvládla. Měl bych platit 500 Kč a faktura je na 500,54 Kč. :-D

O2 Intenet Extra 654,62 Kč
O2 Volání 300 100,84 Kč
Celkem 755,46 Kč
Sleva -334,84 Kč
Cena bez DPH celkem 420,62 Kč
DPH 19% 79,92 Kč
K úhradě 500,54 Kč

(Platby za spojení čistá nula. Jiné platby a služby ne.)

Tak nevím, proč tu slevu nenastavili tak, aby to pak vyšlo na těch 500 Kč (je to ta říjnová akce na ADSL a 300 minut na pevnou v ceně 500 Kč na rok).

Reklamaci mi nenabízejte, dám jim raději milost, než trestat sám sebe. A jsem zvědav, co řekne vyúčtování příští měsíc. :-)

Je tedy ještě co vylepšovat a dolaďovat. ;-)
JQK
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 21. 6. 2009 22:13

A já bych to reklamoval! :-D Věř že kdyby bylo k doladění jen toto...

No ale jestli chceš zavolej si o pevnou IP zdarma, pokud ti nenaskočila sama ;)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 21. 6. 2009 22:32

Ja bych je zaloval...53 haliru je 53 haliru..Do Strasburku s nima :-)
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 6. 2009 22:34

JJ, a ať máš jistotu, pošli si písemnou reklamaci, nejlépe doporučeně za 26Kč, ať máš potvrzení, ty vyreklamované 3 koruny za celou dobu zbytku smlouvy za to stojí
snowboarder
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka