O2 Neaktivní SIM karta

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wasp 13. 7. 2009 21:59

Reagoval jsem na nabídku a chtěl vyzkoušet přechod z GO na Neon SMS.
Od té doby mám blokovanou SIM kartu.Již 7 dní si nezavolám a nikdo se nedovolá ke mě.Každý den volám na *88,psal jsem 3 maily a dvakrát navštívil jejich pobočku.A stále nic.
Opravdu služby na super úrovni.
Vřele doporučuji všem,kteří si chtějí odpočinout od mobilu a otestovat nervy.
Při poslední návštěvě pobočky vedle mě byla paní,která rušila tarif a bez spojení bude 16.7. již celý měsíc.
Máte někdo podobnou zkušenost?
wasp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andre (novy) 13. 7. 2009 22:28

Bohuzel je to vinou systemu. nicmene pokud si tuto vec delal minuly tyden tak vyckej, skoro cely tyden nesli portace, aktivace ani vetsina ostatnich veci a nyni jsou tisice zadosti v ,,pendingu,, tzn. ve fronte na vyrizeni. Nic se s tim delat neda, prevadel jsem zakaznika od Vodafonu, tedy celou firmu, dal jsem jim 30% slevu na vsechny tarify na 2 roky a taky uz cekaji 4.den na aktivaci docasnych cisel.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 14. 7. 2009 10:07

jo jo, holt za kvalitu se platí
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Chemist 14. 7. 2009 16:24

wasp: Holt Claudie. Urguj ajťáky. Jako asi každej druhej zákazník O2. Nikdo na lince a nikdo na mailech ti s tím nepomůže, musí se urgovat holt IT.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Junior

Odeslat příspěvekod KOLEMJDOUCI 14. 7. 2009 16:55

Nejprve jsem chtěl zapojit službu mobilní internet, výsledek = 0. Na radu operátorky jsem se snažil tedy alespoň aktivovat službu Internet v Mobilu. Do dvou týdnech ujišťování a slibů osobně se na to podívám jsem to vzdal a koupil si sim u Vodafone. Hned druhý den vše fungovalo bez problémů. Jako reakci na problémy, které má O2 v poslední době jsem požádal o zrušení pevné linky a internetu. Spousta přepojování, přemlouvání a nabídka mobil + ADSL + pevná za 580,- na jeden rok. Děkuji, nechci. Ztratili moji důvěru.
KOLEMJDOUCI
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 7. 2009 17:56

No, vidíš, a já bych to udělal jinak. Nemusel bych ke konkurenci, koupil bych si předplacenou kartu, tam bych měl internet v mobilu aktivní hned a nepotřebuju ani Mobilní internet. Proč za to jinde platit, když tady to je za pakatel nebo zdarma :)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Chemist 14. 7. 2009 18:00

KOLEMJDOUCI píše:Nejprve jsem chtěl zapojit službu mobilní internet, výsledek = 0. Na radu operátorky jsem se snažil tedy alespoň aktivovat službu Internet v Mobilu. Do dvou týdnech ujišťování a slibů osobně se na to podívám jsem to vzdal a koupil si sim u Vodafone. Hned druhý den vše fungovalo bez problémů. Jako reakci na problémy, které má O2 v poslední době jsem požádal o zrušení pevné linky a internetu. Spousta přepojování, přemlouvání a nabídka mobil + ADSL + pevná za 580,- na jeden rok. Děkuji, nechci. Ztratili moji důvěru.

Viz výše. IT.

Snowborďákův nápad s předplacenkou za 95,- a internetem v mobilu za kačku je taky potenciální řešení.

Těžko ale někomu vysvětlovat, že "osobně se na to podívám" neznamená úspěch, když systém stojí za jedno velký kulatý hnědý ho... :)
Chemist
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 7. 2009 18:13

Právě. Zaplaťbůh za předplacenky jedoucí v DZ :-)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KOLEMJDOUCI 14. 7. 2009 18:21

snowboarder píše:No, vidíš, a já bych to udělal jinak. Nemusel bych ke konkurenci, koupil bych si předplacenou kartu, tam bych měl internet v mobilu aktivní hned a nepotřebuju ani Mobilní internet. Proč za to jinde platit, když tady to je za pakatel nebo zdarma :)

:tleskani Přesně kvůli takovémuto chování zákazníků mohou operátoři, obchodníci u nás žít v klidu a nestresovat se tím, že něco nefunguje. Právě takové chování zákazníků umožňuje účtování 60 + 60, účtování 10 minut internetu za 20 korun a nabízet dotované telefony za cenu vyšší než je jejich prodejní cena u internetových obchodníků.
Třeba v Německu, když se pokusili okrást zákazníky tím, že jim nechali propadnout nevyčerpaný kredit na předplacence ve prospěch operátora tak je soud okamžitě zařízl. Oproti tomu se u nás najde spousta zákazníků, kteří tento způsob jednání operátorů obhajují a schvalují. Inu jiná země, jiný mrav.
KOLEMJDOUCI
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 7. 2009 18:23

Kolemjdoucí: O čem to mluvíš? Jsi v pořádku? Já bych si u O2 nekoupil hlasovou službu ani kdyby byl měsíční poplatek zdarma se 100 volnýma minutama. Ale když něco chci, tak si k tomu cestu najdu. Chci internet zadarmo - tak si ho zadarmo pořídím. Když můžu mít HSDPA zadarmo, proč mít EDGE od Vodafonu za 650 (nebo akčně 325?) :D
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KOLEMJDOUCI 14. 7. 2009 18:29

Hmm, dobrý. Ale co já jako zákazník s tím, že je nějaký systém špatný. To není můj problém. Když je nějaká služba v nabídce, tak by ji měli poskytnout. A ne že já jako zákazník budu hledat jak špatný systém obejít.
Rozuměl bych omluvě a bezplatnému zaslání nové sim, která nahradí nefungující službu po dobu řešení problému.

Hmm, tady má někdo problém porozumět psanému slovu :oboze
Naposledy upravil Tonda512 dne 14. 7. 2009 18:32, celkově upraveno 1
Důvod: Používej tlačítko upravit.
KOLEMJDOUCI
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 7. 2009 18:33

A jak ti mají zaslat náhradní sim, která to umět bude, když jim nejde ta služba aktivovat? Na tu náhradní sim to zaktivujou jak? ;)

Prostě nejde-nejde jejich boj. Takhle vezmu předplacenku, budu mít net 3 měsíce zdarma, pak jí vyhodím a vezmu novou, zase s netem na 3 měsíce zdarma. Jejich problém.

KOLEMJDOUCI píše:Hmm, tady má někdo problém porozumět psanému slovu :oboze

nebo má někdo problém napsat něco tak, aby tomu ostatní rozuměli? ;)
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KOLEMJDOUCI 14. 7. 2009 18:47

Ta náhradní sim, je třeba ta samá, kterou si někteří ":-)" ostatní pořizují aby měli net tři měsíce zadara. No a až bude problém odstraněn stačí sms.

Já osobně raději zaplatím 150 měsíčně než tahal kůli něčemu zadarmo dva mobily, přehazovat simky a co já vím co ještě někteří kousci dokážou kůli ušetřeným pára kačkám :-)
KOLEMJDOUCI
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 14. 7. 2009 18:52

andre (novy) píše:Bohuzel je to vinou systemu. nicmene pokud si tuto vec delal minuly tyden tak vyckej, skoro cely tyden nesli portace, aktivace ani vetsina ostatnich veci a nyni jsou tisice zadosti v ,,pendingu,, tzn. ve fronte na vyrizeni. Nic se s tim delat neda, prevadel jsem zakaznika od Vodafonu, tedy celou firmu, dal jsem jim 30% slevu na vsechny tarify na 2 roky a taky uz cekaji 4.den na aktivaci docasnych cisel.

Chudáci lidi na O2 infolinkách, ti si tam asi vyslechnou, brr..
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod Chemist 14. 7. 2009 19:26

snowboarder píše:Právě. Zaplaťbůh za předplacenky jedoucí v DZ :-)

Bohužel, ale je to tak. Nebo spíš bohudík. Staré dobré "DéZetko" jede, jak má, Claudie je zmrvená až na půdu, a přitom se denně přichází s kvantem "oprav", přitom se ale neřeší to nejdůležitější.

Terminator3 píše:Chudáci lidi na O2 infolinkách, ti si tam asi vyslechnou, brr..

Ano, chudáci lidi na O2 infolinkách. Chudáci operátoři a chudáci konzultanti v prodejnách. Pořád se má za to, že operátor nebo konzultant není obyčejnej člověk, ale jakýmu stresu jsou operátoři vystaveni, to nikoho nezajímá :)
Chemist
Junior

Další stránka