Predrazeni operatori

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 7. 2009 23:12

KIMI1492 píše:Ale existuje vubec nejaka moznost jakou byjsme mohly ovlivnit tutop situaci v CR ?

No tak nedavno tusim v Syrii lidi chovani operatora nastvalo tak ze vyhlasili bojkot. Slo o zdrazeni nejake prkotiny. Pritom jejich ceny bych chtel mit a byl bych spokojenej jak zelva.
Nicmene jde o to, ze tam se lidi domluvili zatimco u nas se vzdycky najde dost blbcu co ostatnim nadavaji do socek a plati nesmyslne ceny za prakticky nic.
Pokud by se neco podobneho podarilo u nas, tak by na to operatori urcite taky museli reagovat.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod samsanek 15. 7. 2009 23:54

Mobiláři celé ČR spojme se:-) Malej bojkot by rozhodně prospěl, ale realizace by byla asi dost obtížná.
Samsung Galaxy S II
Nokia N86 8MP - rád fotím
Nokia E52 - pracantka
Nokia N73 - fotomobildůchodkyně
samsanek
Junior

Odeslat příspěvekod KIMI1492 16. 7. 2009 08:03

byla by asi optížná organizace , ale určitě by to mohlo něco s tímto stavem udelat . kdo je pro bojkot ?
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 7. 2009 14:03

Ja urcite ale priznam, se ze moc neverim, ze se to podari zorganizovat.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod speedy 16. 7. 2009 15:48

KIMI1492 píše:ted jsem psal t-mobilu a oni mi odepsaly ze zavisy cena na marketingove strategii spolecnosti a na stavu na danem trhu

Shodou okolností jsem T-Mobile napsal včera taky a odpověď: "Velmi nas mrzi Vase rozhorceni nad uctovanim hovorneho. Vse ovsem zalezi na nasem marketingovem oddeleni a aktualni situaci na trhu v dane zemi. V tuto chvili nemame blizsi informace, ze by v tomto ohledu melo dojit ke zmene. Dekujeme za pochopeni."

Opět univerzální odpověď pro všechny, hlavně jim zacpat h :twisted:
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 16. 7. 2009 15:52

Taky bych byl pro, chtelo by to sem dotahnout jineho operatora, ktery by prevalcoval ty nase. Mam pocit, ze nasi operatori maji nepsanou dohodu "budeme drazi a budeme profitovat vsichni" a s timhle by to chtelo skoncit. >:-(

mozna je to take tim, ze nas trh uz je presycen a operatori uz nemaji snahu nekoho premlouvat aby sel k nim
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tonda512 16. 7. 2009 15:57

Myslim, že pro dalšího GSM operátora už není flek na frekvencích ne?
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 16. 7. 2009 18:00

Bohuzel neni.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod KIMI1492 16. 7. 2009 18:13

a to je škoda . ja bych rad nejaky bojkot zkusil , ale bude tezke ho zoorganizovat
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KIMI1492 16. 7. 2009 18:18

speedy píše:
KIMI1492 píše:ted jsem psal t-mobilu a oni mi odepsaly ze zavisy cena na marketingove strategii spolecnosti a na stavu na danem trhu

Shodou okolností jsem T-Mobile napsal včera taky a odpověď: "Velmi nas mrzi Vase rozhorceni nad uctovanim hovorneho. Vse ovsem zalezi na nasem marketingovem oddeleni a aktualni situaci na trhu v dane zemi. V tuto chvili nemame blizsi informace, ze by v tomto ohledu melo dojit ke zmene. Dekujeme za pochopeni."

Opět univerzální odpověď pro všechny, hlavně jim zacpat h :twisted:

Podle mě nejsme jediní co jim toto pisou a tak uz jsou zamestnanci nauceni tuto vymluvu
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tonda512 16. 7. 2009 18:31

Jediní právě jste, protože širší veřejnost nemá ani páru, že je u nás volání předražené. Stejně jak osi všichni myslí, jak je výhodné kupovat mobil u opa apod.

Jednou o tom byl článek na blogu, kde to bylo vystiženo větou: "je to přece náš opertor, ten by nás nešidil"
Dobře je to taky vidět i tady...po druhý komentář bych se mohl podepsat :-)

http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... ak-u-koho/

//Michal P: kdopak ho asi psal?
:-P
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 16. 7. 2009 18:48

V té vaší zaslíbené Anglii jsou operátoři tak levní a výhodní, že tamější T-Mobile tam teď krachuje :)
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod Aleš P. 16. 7. 2009 18:55

A já přidávám další trošku do mlýna: Slovinský SI.MOBIL válcuje naše O2, je levnější

Plánuji tak 15 dílů a někdy na začátku srpna z toho bude souhrnný článek s odkazy. Možná požádáme o vyjádření i operátory ale myslím, že odpověď je dopředu jasná.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KIMI1492 16. 7. 2009 19:06

To jo no , je to opravdu zajimavy porovnani i když už vím že vždy že je jasné že jsou ostatni operatori znacne drazsi . uz se tesim na ten souhrn a vymluvu samotnych operatoru .
FORZA FERRARI !!!
KIMI1492
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod obluda zelená 16. 7. 2009 19:12

ProdavacMobilu píše: Mam pocit, ze nasi operatori maji nepsanou dohodu "budeme drazi a budeme profitovat vsichni" a s timhle by to chtelo skoncit. >:-(

Hlavně T-M opisuje od O2. Bohužel. Kdysi to býval lepší operátor, od O2 neopisoval.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka