O2: Odměna za dobití

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 29. 9. 2009 15:44

Po hře Dobij a vyhraj spouští od 3.října O2 novou soutěž, kdy za každé dobití nad 200 Kč automaticky obdržíte výherní kód, který zadáte na stránkách http://www.odmenazadobiti.cz .

:arrow: Každý vyhrává
Každý zúčastněný vyhrává, minimálně balíček služeb na časové období atd..

http://www.cz.o2.com/osobni/o_nas/tisko ... obiti.html

Symbolem budou gumové kachničky, které se budou objevovat i v různých městech a i ty na sobě budou mít kód s odměnou pro O2 kartu.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flekl 10. 10. 2009 18:52

Ha, ha, ha!!! To už tady jednou bylo.
diskutér
flekl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod legomaniak 10. 10. 2009 21:25

I v hlavnich O2 firmach posledni patek si hrali s kachnama mohly tam vyhrat Notbook, Mobily, Netbooky bylo to delani pro zamnestnanse.
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 10. 2009 08:26

Já si nemůžu pomoct, ale tohle mě má nějak nalákat, abych dobíjel kredit (víc)?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 10. 2009 08:29

Tak když je za vyšší dobíjenou částku možnost vyšší výhry...
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod richard44 26. 10. 2009 12:38

Dobrý den,

poraďte mi, prosím, strategii na výhru věcných odměn v této hře.

Nejlépe přes SZ.

Díky moc!

P.S. Budete-li chtít, tak se s vámi pak zase já podělím (přes SZ) o své poznatky ze soutěže... ;-)
richard44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maxifik 27. 10. 2009 13:55

Ty odměny jsou na houby. Dobil jsem 300Kč ve 22,00 a vyhrál jsem!! Hned druhý den od 00 do 24 hodin jsem měl 30 minut do zahraničí zdarma. Ale komu?! Takže to propadlo. O2 dala odměnu, která ji nestála ani korunu! Pokud jsou všechny takové, tak je to O2 klasika.
Maxifik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 27. 10. 2009 16:00

tak nejlepsi jsou odmeny jako 10 mms do O2 , zdarma net na den pro duchodce, ktery ani na to nemaj mobil, ci volani 10 min do O2 na den. todle vsechno jsem uz videl jako vyhru pri nabiti predplacenek. a vyhry i ty nejmensi poukazky a kredity jsou pro bezny smrtelniky zrejme nedostupny, taky dle toho kolik je vyher nevyzvedntejch. daleko vic nez kdyz byla soutez dobij a vyhraj.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod richard44 27. 10. 2009 18:56

Ehm...

;-)
Přílohy
kacenka.png
richard44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richard44 28. 10. 2009 11:58

To mám to dneska ale štěstí... :)

A prej že to je podvod...
Přílohy
konzole_psp.jpg
richard44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod thera 31. 10. 2009 19:00

Je možné si doma nabít za 200,- ? Přes bankomaty a sazku to asi nejde a kupony se prodávají až od 250,-...
thera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 31. 10. 2009 19:41

Ano, z paušálu.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Fido+ 9. 11. 2009 11:33

Tak jsem dneska zkusil jestli vyhraju a nic. Lepsi ceny jsou podle seznamu vzdy jen 1 minutu. Hlidal jsem tedy cas (synchronizovany podle NTP) a dobil presne v okamziku, kdy nastal dany cas (odeslano v sekunde 0-1) a presto jsem nevyhral vubec nic. Vzapeti (zhruba za minutu) se u dane ceny objevilo jmeno vyherce. Chapu, ze o stejnou cenu se nejspis pokusilo vic lidi a asi rozhodl los ale zda se mi podezrele ze za pouhou minutu uz je v seznamu jmeno vyherce.
O nic nejde. Dobit jsem stejne potreboval kvuli koncici platnosti kreditu ale ta soutez se mi nezda tak uplne cista.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod radim 9. 11. 2009 14:15

Co je NTP?

Jak to víš, žes dobil přesně v okamžiku startu příslušné minuty? Máš to zobrazeno ve svých výsledcích na webu?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 9. 11. 2009 14:56

je ale divny , kdyz porovnam tudle soutez s tou minulou a prehled vyzvednutych vyher - tak v ty minuly jich bylo daleko vic, tady vidite ze je vyzvednuto uplny minimum. budto jsou to vyhry jen pro zamestnance O2, kteri maj po prvni soutezi doma vsechno mozny ,ze uz je nebavi vyhravat vubec nic - poukazky, sony psp, kavovar, ipod atd nebo to neni ani teoreticky mozne ze by nekdo nevyhral.
protoze pokud ma O2 2 miliony predplacenek , internet ma kolem 42 mozna uz i 50 procent domacnosti, tak mi nerikejte ze to nikdo nezkusi dobit v dany cas jako to bylo v minule soutezi. a navic uz neni potreba dobit 300 ale staci jen tech nejmensich 200 kc.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Další stránka