Blackberry u Vodafone

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Remember 24. 11. 2009 14:52

Našel by se někdo, kdo by měl nějaké interní informace od Vodafone, kdy plánují zavést Blackberry Internet Service? Na infolince mi již přes rok tvrdí, že brzo...
Remember
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 24. 11. 2009 14:59

Nojo, to je jak s tím spuštěním 3G. Také slibovali, že za chvilku a jak to dopadlo (a to byla oficiální vyjádření - nicméně to nedělá jen VF :-)). Vždycky máš možnost jít do BIS u T-M nebo O2.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Remember 24. 11. 2009 15:21

To je právě ono, přecházet se mi nechce... S Vodafone jsem totiž jinak na výsost spokojen, nedávno mi dali dobrou retenci, takže se mi povedlo snížit náklady za telefon téměř třikrát! I kdyby mi T-M dal podobnou nabídku, tak je pro mě celkem k ničemu, protože u nás ve firmě má hluchá místa bez signálu. O2 by přicházelo v úvahu, jenomže se občas potřebuji připojit v terénu na internet v notesu a GPRS není zrovna to pravý ořechový...
Vodafone začal nedávno nabízet BB Professional Service, volal jsem na OPa, ale ten mi tvrdil, že si to nemůžu aktivovat, protože "to dělaj přes jinou firmu a ta to nedovolí"... Měl jsem přichystaný hostovaný BES a myslel jsem , že když Vodafone nabídnu měsíčně 700Kč navíc za BB servis, tak to nebude problém...
Remember
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 24. 11. 2009 16:12

No a tahat dva telefony asi není také úplně to pravé, že...? :-S
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Remember 24. 11. 2009 17:57

To je právě stávající situace, Vodafone na volání a občasný mobilní net na notesu a O2 na BB... Jenže vzhledem k tomu, že často cestuju a mám vždy lokální číslo, tak mám ty telefony 3. A to už si opravdu připadám jako cvok :-DDD
Remember
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 24. 11. 2009 21:30

No, já mám takhle ještě starý VF Odepiš, ale nosím to tak max s sebou jen když nesu tašku s notebookem. Lepší mít jedno dobré zařízení na všechno...
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Remember 27. 11. 2009 21:48

To se tady opravdu nenajde někdo od Vodafone, kdo by bonznul kdy bude BB řešení? :-(
Remember
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xondrax 29. 11. 2009 10:15

Nebo aspon nejaky hack service booku na MMS ...
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod goob 29. 11. 2009 11:55

Tady Ti obecně nikdo ani moc neřekne o BB :-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Narcissus 29. 11. 2009 22:46

xondrax píše:Nebo aspon nejaky hack service booku na MMS ...

Mně třeba MMS u Vodafone na BB8900 (původně od O2) fungují. Ale proč, to nevím, nic jsem nenastavoval.
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Junior

Odeslat příspěvekod xondrax 30. 11. 2009 08:52

toz to je ale zajimave...ja jsem zjistil ze je potreba mit nastaveny sluzby v service booku,ale nasel jsem jen nejaky SB pro vietnamsky operatory :(
mozna si tam dat predplacenku O2 a nechat si ty knihovny od nich poslat a pak to zas zkusit s vdf
nemas to nejak v ramci firmy na to BIS/BES?
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod Remember 30. 11. 2009 09:33

Narciuss: V BB 8900 jsou SB (MMS, browser) protoze ma wi-fi.
xondrax: SB pro vietnamsky operatory mas na mysli asi z bb.anworm.com, pokkud stahnes SB s nazvem all_networks, budou ti fungovat u vsech opeeratoru (plati pro emailoveho klienta). Pokud bys dal do BB O2 predlplacenku, tak ti SB neposlou, musel bys sis aktivovat BIS, ktere ale lze jenom k tarifu (na predplacenkach funguje pouze ve svete, napr. britsky Tmobile). Pokud ale vymenis sim kartu s jinym operatorem, nektere SB v pristroji nebudou.
Remember
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xondrax 30. 11. 2009 11:06

jj,presne ty bb.anworm.com SB jsem potkal pri googlovani jak na MMS.ale ani all_networks SB MMS u vdf nevyresi,chapu spravne,ze?nejakej editor nebo zpusob jak si tu SB vytvorit?
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod Narcissus 30. 11. 2009 12:01

No a co kdybych xondraxovi poslal tu moji SB s vodafonním MMS?
Nemám rád angličtinu v podpisech. Nestyďte se za svůj jazyk...
Narcissus
Junior

Odeslat příspěvekod Remember 30. 11. 2009 14:58

narcissus: to by teoreticky melo jit
xondrax: existuje, na nejakem compu ho dokonce mam (nebo mel jsem), najdes na mobile-files.com
Remember
Kolemjdoucí

Další stránka