Vodafone Tarify na míru (FAQ + nový systém a účtování)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Váš názor na Tarify na míru?
Jsou lepší než předchozí, líbí se mi 31 %  27%  [ 31 ]
Pro mne to není ani výhoda, ani nevýhoda 14 %  12%  [ 14 ]
Zdají se mi horší, než původní Nabito 61 %  54%  [ 61 ]
Konečně změna, ať je jakákoliv 6 %  5%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 112

Odeslat příspěvekod qwe.x 21. 4. 2010 12:47

:-) diky
qwe.x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 4. 2010 13:44

josh.viklef píše:Plati to i pro volani na VoIP?

Na "pevnolinková" čísla začínající 2-5 ano, na nomadická 910... to před nějakou dobou nešlo a myslím že to neměnili.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod josh.viklef 21. 4. 2010 20:31

910 uz Vodafone rozbehl.
josh.viklef
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 22. 4. 2010 09:45

tak jsem to našel v ceníku:
Veřejné komunikační sítě určené pro přenos hlasu prostřednictvím VoIP - 910 xxx xxx -
Hovory jsou zahrnuty do Částky k čerpání (volných minut) a účtují se jako volání do jiných sítí.

Takže ne jako pevná, ale jako cizí sítě, tudíž půjdou zadat jen ke Kamarádům ze všech sítí.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod descent 25. 4. 2010 04:54

Zdravím, mám mít aktivního kamaráda, jen jedno číslo, tvrdí, že je aktivní, ale číslo nikde není napsáno. Už to tady někdo zmiňoval, máte někdo nějaké řešení? Mám to tam zadat znovu? Tarif jsem měnil přes operátora na prodejně. A říkal mi, že to bude aktivní. To samé se stalo i moji mamce, říkal a říkal a pak za několik dní přes 500Kč a volné minuty měla pryč.
descent
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 25. 4. 2010 17:01

to mas spatne zaktivovany.duvodu je nekolik.co delat ted? Zkouset aktivovat a po vystaveni faktury reklamovat
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mirasat 26. 4. 2010 09:03

Podle toho co je uvedeno v podmínkách pro Tarify na míru by měla být zrušena funkce Flexi limit, zato Flexi strop by měl být zachována. Tarif na míru mám aktivní a zatím to vypadá, že Flexi limit funguje.
Další nejasnost je podstatně důležitější. Měla by fungovat možnost měnit tarif v internetové samoobsluze, ale nefunguje.
Co u vás ?
mirasat
Junior

Odeslat příspěvekod descent 26. 4. 2010 10:20

audiobullys: No operator sliboval, že to tam zadá to číslo a můžu od prvního dne volat na to číslo zadarmo, ale prd. Naštěstí to tam jde zadat ručně, takže ještě jeden den čekat musím, to číslo bude aktivní od půlnoci. Dobře, že jsem si to pohlídal a nevěřil, bychom měli s manželkou účet jak prase.
descent
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 26. 4. 2010 15:03

no tam jde o to ze prodejce ti sluzbu budto zapomnel vecer aktivovat, nebo ji aktivoval a vyhodilo mu to chybu , pripadne to mohl jeste aktivovat na jinym uctu a cisle. lepsi je si to aktivovat sam na samosce, pripadne menit si cisla, to ma clovek aspon jistotu ze vidi co si tam aktivuje. pripadne jeste prichazi smska. nedavno jsem to aktivoval matce a prisla sms ve spravnem zneni - aktivni po pulnoci. driv chodivali sms ze uz je to aktivni.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod (C) 30. 4. 2010 20:04

Dnes jsem s hruzou zjistil ze muj stary tarif "Volam malo" byl bez predchoziho upozorneni zmenen na nejaky z tarifu na miru. Tak jsem volal operatora a on mi rek ze to tak delaj vsem (jak je to mozne?). To ze me neupozornil na zmenu ho nejak neprekvapilo (proc by to asi meli delat, ze?). To ze jsem prisel o bonus ve forme podrobneho vypisu mu take nevadilo, pak jsem mel pet pratel kde jsem smskoval a volal se slevou to uz taky nemam. A v tuto chvili si nemuzu ani koupit telefon po dvou letech se slevou. Hura to jsme dopadli - zakaznikem jsem 9,5 roku.
Ted premyslim co stim a bud z toho udelam predplacenku a nebo tarif za nula.
Tomu rikam pristup, takhle se dnes dela "business" :-(
(C)
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 30. 4. 2010 20:19

Bez upozornění? O tomto by VF informoval, tedy každý operátor by informoval. Pokud se ti to opravdu stalo, reklamuj. Nicméně mi to přijde přinejmenším podivné.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod (C) 30. 4. 2010 20:26

Co mam reklamovat? Ze mi ho prevedli na jinej? Mam takovy tuseni ze mi odpovedi ze tarif muzu zrusit. Nejsem si jistej ze mi ho vratej zpet.
Ale samozrejme v pondeli reklamace odchazi.
Musim rict ze me to fakt prekvapilo :-(
(C)
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenek73 30. 4. 2010 21:34

No, a mě řekla paní přímo z retenčního oddělení - přemlouvali mě abych nerušil své tarify, hrozil jsem, když nebyly schopní v tarifu na míru nastavit x dní kamarády - "Odepiš zatím nerušte, stejně ho v blízké době zrušíme sami, to víte, jak se přechází mezi operátory, tak už stejně zákazníci neví do jaké sítě volají"
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 30. 4. 2010 23:18

co se tyce volam malo a ruseni starych tarifu, tak to maj v tech novejch podminkach ze muzou zakaznikum libovolne zmenit stary tarif na novy, nekde tady na foru to je. a mam pocit ze volam malo je mezi prvnima dvema generacema tarifu ktery prave uz v 2008 meli v planu rusit do roku 2010 coz se jim letos podarilo s uvedenim novych tarifu. u tmobile je vyhoda ze se zmenou podminek muzes ukoncit driv 2 lety zavazek - smlouvu, u O2 to tak nak ponechavaj v ramci vstricnosti na retencich, ted i predplacenky stary tarify ponechali potom co si to asi hodne lidi nenechalo libit.
no u vdf nevim - jedno pravo na jejich strane v podminkach, druhy je na tvy strane nedali vcas vedet. reklamace asi moc nevyresi, tam totiz neni co reklamovat, nejlepsi reseni bude zavolat na zruseni cisla a dohadovat se na retencnim ,tam clovek ma jakztak nakou sanci neco dostat. proste rict ze prejdes jinam kdyz ti to nevratej na puvodni tarif. a zes zadny novy podminky neodsouhlasoval.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 1. 5. 2010 10:11

Je pravda, že v podmínkách to skutečně mají.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka