Vodafone Tarify na míru (FAQ + nový systém a účtování)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Váš názor na Tarify na míru?
Jsou lepší než předchozí, líbí se mi 31 %  27%  [ 31 ]
Pro mne to není ani výhoda, ani nevýhoda 14 %  12%  [ 14 ]
Zdají se mi horší, než původní Nabito 61 %  54%  [ 61 ]
Konečně změna, ať je jakákoliv 6 %  5%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 112

Odeslat příspěvekod Zdenek73 10. 8. 2011 13:35

Přechod z Odepiše na ČD. Období 10až9, ČD od 2.8. Samoobsluha ukazuje fakturu na 100 Kč, tzn. celý Odepiš a celý ČD. Moc jsem nevolal, čekal jsem po jejich změně účtování balíčků také poměrnou část, ale byl naúčtovaný celý. Ale v tomhle případě to dělá jenom 68 Kč navíc, to se strávit dá, vzhledem k té úspoře to jsou drobné. Ale časem to snad srovnají, takže propadnou jen ty 3 Kč z Odepiš, balíček dle účtovacího období je lepší.
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 12. 8. 2011 01:49

kdyz si registrovanem vodafone parku poslu MMSku na svoje cislo (ci do vsech VDF cisel) tak za ni platim, nebo je to zdarma?
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 12. 8. 2011 05:53

Ten čd tarif je už tak dost levný, a vy tady brečíte nad poměrným účtováním. ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod welby 12. 8. 2011 07:05

Reku: Máš pravdu, že jde jen o drobné a proto jsem to taky neřešil. Ale jde spíš o princip, že Vodafone vysvětluje, jak se co účtuje a my pak ve faktuře zjistíme, že je to naúčtované úplně jinak. Od zavedení nového systému pořád jen zlepšují a něco mění a už se v tom ani sami nevyznají. Co má pak dělat obyčejný člověk, který nesleduje pečlivě dění okolo mobilů? :oops:
welby
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenek73 12. 8. 2011 07:27

Reku, tady nejde o to, výhodný nevýhodný tarif. Pokud na svých stránkách Vodafone píše, že v průběhu srpna sladí účtování balíčků k zúčtovacímu období, tak jim věřím, že to proběhne v mém případě k 10.8. a ne k 10.9. Takže pokud chci minimalizovat výdaje na volání, provolám poměrnou část paušálu. Sice teď jedu dál a můžu dočerpat ten zbytek, ale pak může dojít k situaci, kdy část měsíce volám-píšu za tarif, část nad tarif za „draho“ a pak opět za tarif. Proto jedině vítám, že se tyto dvě věci účtování balíčků sjednotí se zúčtovacím obdobím v průběhu „srpna“, bohužel rok tam uveden není.
Mimochodem, když jsem po jejich intervenci k balíčku Kamarádi mimo síť, nebo jak se ta jejich služba už jmenovala, tento tarif zrušil v průběhu měsíce po aktivaci Přátel v T-Mobile, bylo mi na infolince také řečeno, že když číslo úplně ruším v průběhu měsíce, zaplatím poměrnou část. Jenže jsem měl na účtu ještě jeden Odepiš, takže jsem zacáloval celé období. Reklamace byla neúspěšná.
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 12. 8. 2011 08:07

DNSTUFF píše:kdyz si registrovanem vodafone parku poslu MMSku na svoje cislo (ci do vsech VDF cisel) tak za ni platim, nebo je to zdarma?

Vsechny MMS z Parku jsou uctovany s cenou 4,50kc a je jedno kam jsou posilany.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 12. 8. 2011 08:10

Ukazuje vám ČD tarif správně Chytrý přehled? My tam máme datum zúčtování 28. 8., přičemž takové neexistuje a máme tedy jiné, a ukazuje to nesmyslné údaje o spotřebovaném kreditu. Faktura ale byla vystavena správně 4. srpna, Chytrý přehled to však vůbec nerozhodilo a je zatím na houno. Snad se to spraví po tom 28. srpnu, jestli tam naskočí 28. září a bude to zas ukazovat blbosti, tak to bude dost v ř..i. Máte někdo podobný problém?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Reku 12. 8. 2011 08:27

Jo, v tomto souhlasím, jde o princip. Tak ok.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod welby 12. 8. 2011 08:40

radim: 28.8. máš datum zúčtování nebo datum obnovení "balíčku"?
U mě to ukazovalo správně. Ale zrovna dnes mi ukazuje divnou dlužnou částku i když zbývající kredit k vyčerpání to ukazuje dobře.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod radim 12. 8. 2011 10:21

Žádný balíček není aktivní, je tam jen standardní holý tarif.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod welby 12. 8. 2011 10:44

Jasný, proto jsem psal "balíček". V samoobsluze v chytrém přehledu je informace o tarifu (v tomto případě o Nabito 350) a vpravo u toho je napsané "Obnovení balíčku: datum".

Já mám třeba taky zúčtovací období 4. den, ale na tarif s ČD jsem přešel 28., tak mám v samoobsluze napsáno "obnovení balíčku: 28.8.2011". Což znamená, že mi vždy 28. den dávají dalších 352,- Kč k dispozici.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod radim 12. 8. 2011 11:37

Obnovení balíčku je napsáno i u Odepiše, to je všude, kde jsou volné jednotky. Proč ale zrovna u ČD se obnovení neshoduje s dnem zúčtování? Neuvěřitelně matoucí kravina. Chtěl bych vidět ty kkty, co tyhle prasečiny vymýšlejí...
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 12. 8. 2011 14:13

Protože to nejdříve dělají u TNM.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 5uch 15. 8. 2011 11:51

DNSTUFF píše:kdyz si registrovanem vodafone parku poslu MMSku na svoje cislo (ci do vsech VDF cisel) tak za ni platim, nebo je to zdarma?

Zaplatíš. Všechny MMSky se normálně platí... jen pokud je nějaká akce, tak mohou být zdarma (už několikrát byla nabídka MMS do vlastní sítě z Parku zdarma).
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod snowboarder 15. 8. 2011 12:43

Naposledy dokonce do všech sítí :)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka