Vodafone Tarify na míru (FAQ + nový systém a účtování)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Váš názor na Tarify na míru?
Jsou lepší než předchozí, líbí se mi 31 %  27%  [ 31 ]
Pro mne to není ani výhoda, ani nevýhoda 14 %  12%  [ 14 ]
Zdají se mi horší, než původní Nabito 61 %  54%  [ 61 ]
Konečně změna, ať je jakákoliv 6 %  5%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 112

Odeslat příspěvekod tusek8 16. 8. 2011 17:05

Dobrý den,
v pátek jsem si objednal přes eshop Samsung galasy S2 s tarifem. U potvrzení bylo napasáno jako termín dodání do dvou prac. dnů. Dnes nic nepřišlo, bylo napsáno že pro potvrzení mě bude někdo v nejbližší době kontaktovat což se nestalo a na internetu mi pořád svítí zpracovává se, zajímalo by mě jak to dlouho bude trvat, kdybych věděl jak dlouho to bude trvat, tak si pro telefon zajedu na pobočku. Nevím kam jinak napsat abych dostal nějaké informace o objednávce. Děkuji
tusek8
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 16. 8. 2011 19:27

Je to zvláštní, já telefon objednal ve středu a ve čtvrtek už na mě zvonil pošták, protože to bylo odesláno obchodním balíkem... byl telefon skladem na eshopu?

Jinak telefon lze sledovat v menu Úvodní stránka Můj Vodafone > Můj účet a Vodafone odměny > Vodafone Odměny > Odměna po dvou letech, ale nějak se jim to neaktualizuje, páč telefon už mám cca 14 dní :-D
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod tusek8 16. 8. 2011 20:35

jj určo, bylo tam napsáno že mi to dodají do dvou dnů.

Ještě mě jako napadá, že já se nepřihlašoval, ale objednal jsem to jako anonymní uživatel, ale jako vyplnoval jsem tam všechno takže v tom by neměl být problém, navic tam byla kolonka kde sem vyplnil že jsem dlouhodobým zákazníkem vodafonu

-- 16. 8. 2011 20:43 --
řikam si že bych mohl zajet na pobočku a zeptat se, ale z dřívěší zkušeností vim, že prodejny a eshop spolu nespolupracují
tusek8
Junior

Odeslat příspěvekod welby 16. 8. 2011 21:04

Potom jedině zavolat operátorovi a zeptat se, kde je problém. Mně se taky jednou stalo, že jsem si objednal simku přes e-shop a tři dny se nic nedělo. Tak jsem zavolal operátorovi a tam jsem se dozvěděl, že se jim ta objednávka nějak ztratila ze systému, tak se mi velice omlouvali a objednávku vystavili znovu...
welby
Junior

Odeslat příspěvekod tusek8 16. 8. 2011 21:35

to jsem zkoušel ale číslo 800 77 00 77 mi nenabídlo infolinku ale pouze samoobsluhu, nebo mám volat 800 777 777?
tusek8
Junior

Odeslat příspěvekod Kmoda 21. 8. 2011 22:58

Nevíte jak je to u Vodafone s připojením nadlouho? Mám tarif 50 naplnou a k tomu připojení nadlouho,funguje mi to i když k novým tarifum ho teď už dlouho nenabízí. Ale teď najednou uprostřed zúčtovacího období mi připojení nadlouho deaktivovali a každý den co se připojím poprvé na net mi účtují internet v mobilu na den. Nevíte jak to s tím připojením je? To je legrace?
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 8. 2011 23:11

To asi my nevyřešíme, jedině na linku a reklamace. Jen nevím - to se ti opravdu vyplatí? Vždyť za stejné ceny můžeš mít lepší parametry?
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kmoda 21. 8. 2011 23:39

Lepší parametry je co? No platím 300,-Kč + 177,-Kč za 50 minut a připojení naplno. Moc na nové tarify nekoukám ale teď vidím že jsou nějaký namíchaný tarify na míru a za 326,-Kč bych asi mohl mít to samé co mám + 50 sms. Asi to začnu řešit.
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 8. 2011 09:13

To taky, ale třeba to připojení. IVM máš za 177 a máš tam FUP 150 MB, ne 100 MB jako u na dlouho. Navíc po přečerpání se ti jen sníží rychlost, neplatíš další blok dat. Atd.. Určitě na to koukni ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cigisek 22. 8. 2011 10:32

Kmoda píše:Lepší parametry je co? No platím 300,-Kč + 177,-Kč za 50 minut a připojení naplno. Moc na nové tarify nekoukám ale teď vidím že jsou nějaký namíchaný tarify na míru a za 326,-Kč bych asi mohl mít to samé co mám + 50 sms. Asi to začnu řešit.

Sice trochu OT, ale:
Jeste lepe - tarif s inkartou od CD - Nabito 350 se 75% slevou za 88,- Kc (az 70 minut nebo az 300SMS) + 133 za internet s FUB 150MB. ;-)
cigisek
Junior

Odeslat příspěvekod Kmoda 22. 8. 2011 14:20

K tomu připojeni,to připojení nadlouho mi v mobilu stačilo to první tarifní pásmo,překročil jsem ho jen jednou za rok na dovolené když jsem připojil telefon jako modem k notebooku. A rychlost zustavala stejná. Je internet v mobilu po snížení rychlosti použitelnej? Chci kupovat HTC Desire a nevim jestli nespotřebuje víc dat...
Kmoda
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 22. 8. 2011 14:43

Tak já třeba ve svém HTC Desire HD vystačím se 100MB přes mobilní data.
Je to individuální, nejlépe si to sám vysledovat, množství přenesených dat umí zobrazit samoobsluha i telefon, začít s nižším tarifem a zvednou jej na vyšší je otázkou pár kliknutí v samoobsluze.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mobil-man 29. 8. 2011 10:30

Jak ted meni vyuctovani,tak mi udelali pekny bordel ve fakture. Zjednodusene jsem zaplatil pausal 50 minut, ale volal jsem za plnou cenu 6,5/min :-D

Zavolal jsem tedy na operatora a musim pochvalit pristup, vratili mi kompletni utratu za hlasove sluzby (i to, co jsem provolal) a to hnedka domluvou. Navic slibil, ze se ozve a po peti minutach skutecne zavolal, ze mi to snizi v pristi fakture. Chvalim:)
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bolt 29. 8. 2011 18:31

Mám prosbu, uvažuji vážně o tarifu Student na míru, v Mobilitách jsem četl, že je možné si vybrat, co do balíčku dát (minuty, sms, internet). Ale když koukám na vodafone stránky, tak je tam pouze celkově tarif, kde je vše, volné minuty, sms i internet, ale mě osobně by stačily sms a internet, jde takto Student na míru udělat? Nikde totiž tu možnost nevidím a i v e-shopu je pouze celkový balíček se vším...
Nyní: Sony Xperia T White (Android 4.1.2 Jelly Bean) + 16GB microSDHC Kingston + Headset Sony SBH50 + Bugatti Cross leather case

Dříve: Nokia N8-00 Blue - Nokia N81 - Samsung E330 Black - Nokia 3510i - Nokia 3330 - Nokia 5110
Mr.Bolt
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 29. 8. 2011 19:28

Jde to normalne navolit. Nabizi mi to jak v eshopu, tak i potom v samoobsluze. V eshopu to jde zatrhnout, co chces v balicku.
Sms jsou za 100, internet za 89 (-10% po svem).
Mobil-man
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka