T-Mobile 20% sleva na paušál přes E-shop

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zelik 15. 3. 2010 21:49

Zdravim, chci se zeptat, jestli třeba někdo nemáte podobnou zkušenost jako já. U T-Mobilu jsem si přes e-shop zažádal o přechod z twistu na tarif (Bav se s mých 5), čili by tam měla bejt sleva 20% na půl roku, ale v objednávce o tom neni ani zmínka. Kolonky "Sleva" a "Součet slev" jsou nevyplněný, tak mě zajímá jak to s tim je? Psal jsem jim e-mail s timhle dotazem, ale zatim žádná odpověď. V tejdnu má přijet kurýr se smlouvou, tak v tom případě jí teda asi nepodepíšu, doufam, že z toho nebudou žádný problémy? Chápu to dobře, že T-Mobile láká lidi na slevu a pak jim jí ani nedá a spoléhá na to, že si toho nevšimnou nebo to pak dál neřeší? Nebo se pak někde promítne ve vyučtování? Spíš bych to viděl na první možnost, protože ted jsem se dozvěděl, že u dalšího tarifu v rodině (Přátelé) je to úplně stejný. Po slevě má bejt paušál 240,- a normálně chodí faktury na 300,-, tarif byl nedavno pořízenej přes e-shop...prodlužovala se smlouva a původní tarif byl změňen na Přátele. Je tu nějaká možnost, že se může ten tarif Přátelé zrušit nebo s tim něco udělat? Dost o tom teda pochybuju...Nesetkal se s tim tedy někdo, nebo nemáte nějaký rady jak dál postupovat? Díky za odpověď.
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 15. 3. 2010 21:50

Pokud to bylo přes e-shop, samozřejmě bude sleva na paušál, ve smlouvě to není. Pokud se z nějakého důvodu nebude uplatňovat, stačí jeden telefonát. V tomto směru nemůžu na T-Mobile říct křivé slovo, toto dodržují.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zelik 15. 3. 2010 22:00

Dík za bleskovou odpověď, takže myslíš, že můžu smlouvu bez obav podepsat? Až budu doma, tak kouknu na tarify u druhýho tarifu, jak to teda je a kdyžtak zavolam na infolinku a snad se to nějak vyřeší.
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 15. 3. 2010 22:03

Píši svou zkušenost, dokonce jsem nejprve přešel z Twistu na tarif bez závazku, měl jsem půl roku 20% a pak znovu přes e-shop jsem uzavřel smlouvu na dobu určitou na tom samém čísle a tady už jsem těch 20% neměl automaticky, ale s linkou jsem se domluvil :)
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel