O2 ZERO podobný tarif bez paušálu - poraďte

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xampik 8. 6. 2010 22:32

Zdravím,

vyhovovalo by mi, kdyby mi nějaký operátor dokázal nabídnout něco jako 02 Zero, prostě bez kreditu a zaplatím jen to co provolám, kdy mi přijde faktura. Je možné u některého operátora podobný tarif získat ?

aby mi posílali jen elektronické faktury a já to platil příkazem přes konto (ne inkaso) ? Abych ještě nemusel navíc platit poštovní známku a složenku na poště ... nemám čas někde lítat + abych přesně mohl zjistit, kolik jsem provolal a kolik budu platit. U paušálu nevím, kolik mi přesně přijde účet (mám tam pouze informační stav kolik jsem provolal minut a kolik jsem poslal SMS ... :-! :-! )

Díky :-)
xampik
Junior

Odeslat příspěvekod Pedro1981 8. 6. 2010 22:39

Vodafone Tarif za nula. Sms 1,50 a volani 6,50. Kazdy mesic lze sluzby nastavit dle preferenci. Prostuduj web Vodafone. :-) Nebo vlakno Vodafone tarify Na miru. Tam najdes vse potrebne.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod Morx 10. 6. 2010 12:39

Ještě bych doplil k tomu co píšeš, to záleží na operátorovi. U Vodafonu i když máš normální nenulový paušál, tak máš internetovou (a telefonní) a kdykoli si tak můžeš zjistit, kolik ti ještě zbývá neprovolaných jednotek a kolik jsi utratil nad rámec svých paušálů ;)
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod LooKpiK 10. 6. 2010 21:41

U vodafone hlavne neni zadny zavazek, tarif muzes kdykoliv zrusit.
LooKpiK
Junior

Odeslat příspěvekod Morx 14. 6. 2010 12:29

U O2 zrovna na Zero pokud vím taky není žádný časový závazek :shock:
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod sonix 15. 6. 2010 20:30

Tarif na míru za NULA je lepší, i přesto, že je volání o 0,50 Kč dražší než u ZERO, účtuje se totiž po 1. minutě po vteřinách, což pak ve výsledku vyjde levněji. Navíc můžeš vše nastavovat přes internet vč. info SMS při překročení určené částky nebo rovnou zablokování odchozích služeb - jde to už od 100 Kč a tak se nemusíš bát fakturovaných částek. Také uvidíš přehled účtovaných částek v průběhu účtovaného období a měsíčně dostaneš elektronickou fakturu v PDF s podrobným vyúčtováním. Hlavně je ale zajímavá informace, kterou jsem si dnes ověřil u operátora, že u tarifů na míru platí také pravidlo, že pokud fakturovaná částka všech neuhrazených faktur nepřesáhne 120 Kč, tak se splatnost odkládá až do doby, kdy částka k placení přesáhne těch 120 Kč.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod Morx 22. 6. 2010 13:29

To s těma 120 Kč platilo u Vodafonu vždy (dříve třeba u Odepiš). Nicméně to neplatí při platbě inkasem, to si strhnou vždy. A O2 má taky něco takového, pokud vím.
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 25. 6. 2010 22:42

U O2 se na žádnou tolerovanou částku spoléhat nedá. Rozhodně nejde o oficiální komunikaci, u Vodafonu to sami sdělují.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 15. 8. 2011 11:03

Už jsem to zapomněl. U kterého z nich je potřeba provést alespoň jednou za půl roku nějaký placený odchozí hovor nebo SMS? O2 Zero nebo Vodafone Za nula?
ultima__ratio
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 15. 8. 2011 12:42

Nevím, jestli je něco u VF, ale O2 si vyhrazuje zrušit tarif Zero v případě, že během 12 měsíců nebude využit/nebude vystavena faktura.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 15. 8. 2011 12:51

Aha, já jsem někde zaslechl nebo přečetl informaci, že bude ten tarif operátorem zrušen, když nebude po dobu půl roku proveden ani jeden placený odchozí hovor nebo SMS, ale už nevím, jestli to bylo u O2 Zero nebo Vodafone Za nula.
ultima__ratio
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 15. 8. 2011 21:53

Oba operátoři mají podmínku využít jednou za rok nějakou placenou službu.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 15. 8. 2011 22:11

Tak to je v poho, já to mám teprve půl roku, dík.
ultima__ratio
Junior

Odeslat příspěvekod A1rh- 5. 10. 2011 10:16

díky za info že to jde za 0 i u VF (v poslední době jsem to vůbec nesledoval), možná to využiju u karty, kde potřebuju skutečně jen občas využít "Připojení na skok", tedy účtování dat 1kB za 0,06 Kč (AGPS, jízdní řády a pod) a kde jsem za posledních pár měsíců takto utratil asi jen 40 Kč a je pro mě zbytečné dobíjet 200 Kč.

Jen mě trochu zarazila informace operátorky, že lze vše zřídit po telefonu, stačí nadiktovat číslo OP a je to. Takže když mi někdo opíše údaje z OP, tak si na mě zřídí paušál a já to pak můžu řešit až soudně a dokazovat, že jsem si to skutečně neobjednal a nevyužíval já.
Když jsem převáděl předplacenku O2 na Zero, tak dojel kurýr, který si vzal kopii mého OP a tím si mě i hned ověřil.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 9. 10. 2011 10:27

Ověření dělá následně pošta, jelikož SIM chodí do vlastních rukou.
Snekac
VIP uživatel

Další stránka