Zdravím, měl bych dotaz na diskutující, kteří mají nějaké zkušenosti s opravami GSM signálu u O2.
Bydlím v jisté vesnici na východě republiky, kde ač podle mapy pokrytí by měl být GSM signál plně v pořádku, realita vypadá úplně jinak. Signál je zde minimální, téměř všude jsou zde hluchá místa a jen semtam při hledání se najde stanoviště, ze kterého se dá telefonovat.
Není to jen můj problém, stejně jsou na tom i další ve vesnici, kteří jsou u O2. Mohl bych sice přejít k jinému operátorovi, ale mé stávající číslo má mnoho lidí, a změna by mi způsoblia dost problémů. kromě toho jsem paušální zákazník vázaný smlouvou. Dřívě mi to tolik nevadilo, trávil jsem doma minimum času díky prácí jinde, teď se mi ale situace poněkud změnila a já si nemohu dovolit být doma nedostupný.
Volal jsem na linku O2 (cca týden zpět), popsal problém a bylo mi sděleno, že druhý den mi zavolají, co a vůbec zda s tím udělají. Samozřejmě jsem nebyl naivní, nečekal jsem, že se ozvou druhý den, ale teď už přemýšlím, zda se ozvou vůbec.
Zajímalo by mě, zda máte někdo zkušenosti s opravami signálu u O2 tohoto typu - špatně pokryté území, zda a vůbec někdy po stížnosti by s tím mohli začít něco dělat. A v jakém časovém horizontu - čas hraje velice proti mě.
Také by mě zajímalo, zda by O2 byl aktivnější, pokud bych pohrozil odchodem k jinému operatorovi - zda by jim za to stál i jeden stěžující si zákazník. U O2 bych velice rád zůstal, ale tohle je opravdu velký problém a řekl bych že v dnešní době docela tristní.
Jinak pokud by chtěl třeba někdo pomoci aspoň odhadem motivace reakce O2, tak naše vesnice má cca 1600 obyvatel a GSM signál T-Mobile a Vodafone je zde naprosto bezproblémový.