Ohledně krizových balíčků, tak ty se už dávno zrušily. Ještě za dob Eurotelu byly balíčky se Siemensem ME45 (kvůli jeho odolnosti) a byly to opravdu krizové telefonní čísla, ale od doby co je to O2 jsou to jen normální paušální smlouvy, které jsou v krizovém registru.
V místě mého bydliště byla situace si signálem O2 úplně stejná. Mapa pokrytí ukazovala, že signál v obci je, ale ve skutečnosti to bylo úplně jinak. Volání na infolinku nic nevyřešilo, ujišťovali mě, že to nějak vyřeší a technici zavolají zpět. Nikdo nevolal. Absolutní nezájem a to jsem byl firemní zákazník. Je ale pravdou, že po roce se situace změnila a ve vedlejší obci byl postaven vysílač, takže signál je tu teď všude. Mimochodem ve všeobecných podmínkách všech tří operátorů je napsáno tohle: Nepokrytí některých částí území České republiky signálem nezakládá právo Účastníka odstoupit od Účastnické smlouvy.
Já teď spíš řeším jinou věc. T-Mobile u nás měl vždy velmi dobrý signál, do doby než nedaleko jeho BTSky postavily dvě větrné elektrárny. Tyto elektrárny ruší signál vysílače. Když jsem volal na infolinku T-Mobile bylo mě řečeno, že danou věc předají technikům. Druhý den zvonil telefon a bylo mi řečeno, že signál byl přeměřen a mám pravdu a že na místech, kde je přímá viditelnost na vysílač jsou v signálu obrovské ztráty. Řešení je prý jiný vysílač z druhé strany, který by ztráty vykryl, ale ten prý do dvou let neplánují. Aspoň že je vidět ta snaha.