Tos mi pomohl, woe:-D A co ty tady v zeleným? Ještě perlička, když jsem volal do T-Mobilu a pohrozil odchodem, slečna řekla, ať ji diktnu bráchovo číslo a představu, a když jsem řekl 100+40SMS+2GB netu za 300 až 400, tak se mi vysmála, že tohle prý opravdu nejde. První reakce byla, že brácha by mohl mít za 700 mnohem lepší tarif, než má teď. Na to jsem ji řekl, že nechce lepší tarif, že chce platit méně.
Ono je problém, že je to psaný na mamku, protože byl u Téčka brácha na paušálu ještě před 18. rokem.
Jo, jinak pěkný, Kine, ale počítej s tím, že některý retenčníky zde nakrkneš. Ne že bych tvůj tarif potřeboval nebo využil, já jsem s tím svým spokojený, ale trošičku závidím. Jsi holt dítě Štěstěny, ale určitě to nebude běžný tarif pro každého, už jsem o četl o spoustě různých retencí tady na fóru, ale o takové superretenci, jako máš ty, slyším poprvé. Nejsi náhodou kozatá blondýna s deseticentimetrovýma řasama?

edit: počkej, těch 16GB je internet v mobilu? Nebo Pevný internet? A to jsi získal vyhrožováním, nebo to dávají každému? A nebo jsi byl solventní zákazník s velkou útratou?
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)