Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 25. 2. 2020 10:00

Staci se podivat, v jakem jsme vlakne. Navic sam pise 'zůstat u t-mobile'.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod papun 26. 2. 2020 17:06

Tak situace vrcholí. manželce končí smlouva stejně jako mě a došla ji nabídka na tarof za 366,- na neomezenku a 1,5 GB, tak tam volal, že to je ok a že to che i pro manžela. Kontrolovali tel. číslo a prý, že to nejde, že já mám jiný tarif.

Tak jsme si paní vzal k telefonu já. Vysvětlil, že mám stejný tarif, načež ona se někam spojovala a řešila to. pak se ozvala, že u mě to nejde, že tato nabídka je jen pro vybrané zákazníky. Manželka tam je 4 roky, já 19 let. Platební morálka a vše bez problémů. Takže jsem jí vyčetl, jak si váží dlouholetých zákazníků, nicméně, prý s tím nic neudělá. Při dotazu na retenci mi bylo sděleno, že od 31.8. neexistuje. A, že jedině si mám poslat písemnou reklamaci na reklamační oddělení.

Na to jsem jí řekl, že i s manželkou půjdu udělat větr na prodejnu. Zítra se tam chystám, to si za rámeček nedají.
papun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hurec 26. 2. 2020 18:02

Jojo je to strasna bida a narovinu nabizet tarif s 1,5gb dat je trapas.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 26. 2. 2020 18:44

papun
To že půjdeš seřvat nějaký prodavače na značkovce věci nijak nepomůže. Nevím jestli to bylo v tomto vláknu nebo u retencí O2 ale před dlouhou dobou cca rok zpátky tu kdosi psal že délka u opa ani počet služeb ani platební morálka u něj není rozhodující co rozhoduje nejvíc u retenčních nabídek je kolik prokecáš hlavně do ostatních sítí. Tak pro tuto cenovou hladinu už asi nejsi rentabilní no.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 26. 2. 2020 19:16

Spíš asi záleží, kolik přijímáš hovorů a SMS z ostatních sítí, protože za to inkasují propojovací poplatky.
https://t.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/operatori-uctuji-firmam-az-o-petinu-mene-nez-beznym-lidem_219687.html
Naposledy upravil suram dne 26. 2. 2020 19:24, celkově upraveno 1
suram
Junior

Odeslat příspěvekod papun 26. 2. 2020 19:20

No takže konec komedialní story. Vzal jsem manželku a jel to roztočit na prodejnu. Borcovi jsem řekl, že mám dvě totožné smlouvy a že manželka dostala nabídku za 368,- na neomezenku + 1,5 GB a že já nějaké nesmyslně drahé tarify a že chci to co manželka. Bez dalšího vyptávání rovnou řekl, že mě spojí s jiným oddělením. Dali mi borku k telefonu a ta mi sama řekla. Kolega vás předal k náml, že dáváte výpověď smlouvy, tak se na to podíváme. Dostal jsem stejnou nabídku jako manželka. Trvalo to asi 2 minuty. Ještě mi nabídly asi o deset korun levnější z 1 GB.

Prodavač se mnou už dál nic neřešil a vše bylo vyřešeno. Nicméně jsem mu řekl, že mě mrzí, že to je jak v Indii na trhu, že jsem po čtvrté na prodejně a že se jen dohaduju. On tak znuděně řekl, že ho to mrzí - měl mě už úplně na salámu, protože zamnou byla fronta a chtěl se mě zbavit.

Závěrem - jsem spokojený s tím co jsem dostal a retenční oddělení je pořád, jen má nějaký tajemný název, který se nesmí nikde říkat. Takže neříkejte, že chcete spojit s retenčím, ale s tím jiným oddělením :D.
papun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evelista 26. 2. 2020 22:57

ja toto same mam za 297,50 u vodace? plus jsem dostal litr slevu na nakup iPhonu.
evelista
Junior

Odeslat příspěvekod alfas123 28. 2. 2020 19:44

Čo poviete na 30% zľavu u T-M? Do nedele.
Na idnes pisali, ze sa to da využiť na všetky tarify, ale na webe hodne možnosti chyba. A na infolinke odkazujú na web. Mne to pripadá ako dosť hlúpe...
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 28. 2. 2020 21:46

Jde to na Neomezená data SD?
suram
Junior

Odeslat příspěvekod Davidbenis 28. 2. 2020 22:26

Ano jde to na všechny neomezené datové tarify buď s neomezeným voláním nebo i bez....
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod suram 28. 2. 2020 22:44

Jo dík, koukám, že mi to nabídlo Neomezená data SD za 472,50 Kč měsíčně.
Když mám předplacenou SIM Twist, na které mám kredit 1250 Kč, z toho 250 Kč je bonusový kredit za první dobití v měsíci přes appku, tak mi převedou celý kredit na paušál jako přeplatek, nebo o ten bonusový přijdu?
suram
Junior

Odeslat příspěvekod piril 28. 2. 2020 23:23

Ony nejsou moc neomezene. Jen u SD 20GB a potom stahnou rychlost
piril
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suram 28. 2. 2020 23:36

To mi nevadí, rychlost 3 Mbit/s by mi stačila i hned od začátku.
Ale co mě překvapilo, cena toho tarifu jde ještě snížit na 330,40 Kč měsíčně, když se objedná zároveň s telefonem. To asi objednám s telefonem a pak telefon prodám.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 28. 2. 2020 23:52

Tak jsem to zkousel, smlouva konec za 2mesice. Ale ukazalo mi to jen ten uplne nejdrazsi -30% tak to nic :-D
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 29. 2. 2020 00:17

Zkus to bez přihlášení jako nový zákazník.

Já tedy ta Neomezená data SD za 330,40 Kč měsíčně beru, k tomu nejlevnější mobil za 989 Kč, který ani nerozbalím, buď vrátím do 14 dnů nebo prodám.

Do kdy akce platí? Do konce února nebo do konce víkendu? Chci objednat až v neděli.
suram
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka