No takže konec komedialní story. Vzal jsem manželku a jel to roztočit na prodejnu. Borcovi jsem řekl, že mám dvě totožné smlouvy a že manželka dostala nabídku za 368,- na neomezenku + 1,5 GB a že já nějaké nesmyslně drahé tarify a že chci to co manželka. Bez dalšího vyptávání rovnou řekl, že mě spojí s jiným oddělením. Dali mi borku k telefonu a ta mi sama řekla. Kolega vás předal k náml, že dáváte výpověď smlouvy, tak se na to podíváme. Dostal jsem stejnou nabídku jako manželka. Trvalo to asi 2 minuty. Ještě mi nabídly asi o deset korun levnější z 1 GB.
Prodavač se mnou už dál nic neřešil a vše bylo vyřešeno. Nicméně jsem mu řekl, že mě mrzí, že to je jak v Indii na trhu, že jsem po čtvrté na prodejně a že se jen dohaduju. On tak znuděně řekl, že ho to mrzí - měl mě už úplně na salámu, protože zamnou byla fronta a chtěl se mě zbavit.
Závěrem - jsem spokojený s tím co jsem dostal a retenční oddělení je pořád, jen má nějaký tajemný název, který se nesmí nikde říkat. Takže neříkejte, že chcete spojit s retenčím, ale s tím jiným oddělením

.