Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ZmTKK 23. 4. 2020 14:01

TrustNo1:
Jak se ti to povedlo na neurčito?.
Já když jsem to zkoušel uhádat babičce co nejméně tak mě to dali za 332,- ale jen na rok a že po roce si musím přijít znovu?
Díky
Teď mě taky v říjnu bude čekat opětovné hádání ať už za sebe, přítelkyni nebo za babičku.
ZmTKK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 23. 4. 2020 15:58

Pokud by babičce stačil FLAT bez dat tak Emtéčko Mega za 300. Jinak co jsou smlouvy bez úvazku dávají na neurčito s příslibem zachování ceny na 5 let.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TrustNo1 23. 4. 2020 17:51

ZmTKK: Nabídli to sami. Je to na dobu neurčitou - přesněji tedy po ukončení původní stávající smlouvy na dobu určitou z r. 2018, tedy pár měsíců tam smlouva ještě je, ale ta nemá po novele účinné od 1.4.2020 de facto žádný význam... Mohu odejít kdykoliv a bez sankce. :D
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod Black Sabbath 24. 4. 2020 09:32

Zeptám se tady, snad někdo bude vědět. Strýc má smlouvu na IČO (T-Mobile). Je nevýhodná, přesné parametry neznám. Do konce smlouvy mu zbývá ještě hodně měsíců, ale rád by ji ukončil nyní. Vztahuje se novela i na tyto případy, že by ji mohl bez sankcí ukončit ihned? Díky za odpovědi.
Black Sabbath
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 4. 2020 17:12

Ano, nové podmínky platné od 1.4.2020 se vztahují jak na spotřebitele, tak i na podnikající fyzické osoby.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Izibia 24. 4. 2020 19:55

Black Sabbath píše:Strýc má smlouvu na IČO (T-Mobile). ... Vztahuje se novela i na tyto případy, že by ji mohl bez sankcí ukončit ihned? Díky za odpovědi.
Mám doplňující dotaz. Platí výpovědní doba (v mém případě 30 dní u O2), která je uvedena ve smlouvě, nebo nový zákon ruší i ji?
Izibia
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 4. 2020 20:46

Při přenosu čísla k jinému operátorovi by výpovědní lhůta sjednaná ve smlouvě neměla platit. Chcete-li však smlouvu namísto přenesení čísla pouze ukončit, platí výpovědní lhůta 30 dnů.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod alfas123 25. 4. 2020 08:06

Je to tak
alfas123
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peliculiar 2. 5. 2020 20:11

Mám radost, povedlo se mi vyjednat lepší podmínky za lepší cenu pro tři služby, které jsme měli u T-Mobile.
Konkrétně DSL internet 50 Mbit (300 Kč) + IPTV XS (149 Kč) + neomezený tarif s 2GB dat (345 Kč).
Vše bez závazku, celkem za 794 Kč.

Také se podařilo "umravnit" samoobsluhu, takže konečně máme všechny tři služby pod jedním účtem a zařízenou televizi i na počítači.
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Junior

Odeslat příspěvekod Lada111 14. 5. 2020 15:18

Teď řeším zase po dvou letech.Tak první byla výpověd na prodejně a zatím dva hovory nic zajímavého.Měl jsem neon.volaní 100sms a 10 giga za 499kc.zitra budou volat,tak uvidíme.Před tím 3 krát 50% sleava na taryf.Jinak kamarád přes operátora neomezeně SD se 45% slevou pro inspiraci.
Lada111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vestor 15. 5. 2020 10:12

Teďka je to s podpultovkami nějaké slabší, končil mi dvouletý úvazek 100 min/100 SMS/10 GB za 299 Kč (sleva 40 % z 499 Kč). Na infolince mi nabízeli 50 min/50 SMS/7 GB za 385 Kč nebo 50 min/50 SMS/12 GB za 420 Kč. Nakonec jsem vyměknul a vzal 100 min/100 SMS/12 GB za 472 Kč, co mi nabízela aplikace Můj T-mobile. Za příplatek 173 Kč jsem získal akorát 2 GB dat, ale zase je to bez úvazku, takže půl roku počkám, jestli se zas nestane zázrak s nějakou další "revolucí" nebo nedejbože i čtvrtý operátor.
Vestor
Junior

Odeslat příspěvekod kutulin 16. 5. 2020 12:15

Já bych to hodnotil celkem pozitivně... Člověk si musí uvědomit, že od 1 dubna 2020, jsou tyto věrnostní zvýhodněné nabídky opravdu bez úpisu. Do nedávna jsem měl ještě tarif na dvouletou smlouvu - neomezená volání a 10gb za 650kč. Což v roce 2018 bylo nevídané...
kutulin
Junior

Odeslat příspěvekod poldicek1975 18. 5. 2020 10:40

Vestor píše:Teďka je to s podpultovkami nějaké slabší, končil mi dvouletý úvazek 100 min/100 SMS/10 GB za 299 Kč (sleva 40 % z 499 Kč). Na infolince mi nabízeli 50 min/50 SMS/7 GB za 385 Kč nebo 50 min/50 SMS/12 GB za 420 Kč. Nakonec jsem vyměknul a vzal 100 min/100 SMS/12 GB za 472 Kč, co mi nabízela aplikace Můj T-mobile. Za příplatek 173 Kč jsem získal akorát 2 GB dat, ale zase je to bez úvazku, takže půl roku počkám, jestli se zas nestane zázrak s nějakou další "revolucí" nebo nedejbože i čtvrtý operátor.

Nevím jak to teď je, ale měl jsem tarif jako ty, tedy MOBIL DATA 10 GB + 100 minut a 100 SMS za retenčních 299,- Kč měsíčně. V samoobsluze jsem se několikrát podíval ze zajímavosti na OKÚ (původní závazek mi měl končit až 13.11.2020) a minulý týden mi volala sympatická dáma ze zákaznického centra a rovnou po dotazu zda uvažuji o odchodu mi bez nějakého mého tlaku nabídla 2 možné varianty: a) 12 GB dat a nemomezené SMS a volání za cenu 330,- Kč b) neomezená data (prvních 20 GB plnou rychlostí) a neomezená volání a SMS za cenu 430,- Kč. S ohledem na fakt, že provolám málo (na volání mám dosud služební SIMku od zaměstnavatele) a spotřebuji soukromě tak 6-8 GB dat měsíčně jsem nakonec zvolil levnější variantu. Takže oproti dřívějšku připlatím 30 korun a mám 2GB dat a neomezená volání a SMS navíc. Jen to dle slov operátorky musím dodržet do původního data (tedy ještě 6 měsíců) a za rok třeba mohu zase využít slevu zákazníka a vzít ten s vyšší porcí dat.Takže jsem bez jejího naléhání či naopak tlaku z mé strany na ni vzal variantu 12 GB + neomezenka. Za mne plná spokojenost :-) Snad už jen zdarma Twin SIM (u Vodafone DvouSIMka) by byla super také zdarma a ne za 120,-Kč s DPH měsíčně :-)
poldicek1975
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vaso00 18. 5. 2020 13:01

Jako zákazník Kaktus (virtuál T-mobile) se k takové nabídce asi nedostanu co? Za těch 430 bych to bral :D (klidně i za těch 330)
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod poldicek1975 18. 5. 2020 15:03

Tak to vůbec netuším, bohužel...sám jsem u T-mobile necelé 4 roky (předtím jsem byl cca 14 let u Oskara (Vodafone). Takže u T-mobile nijak dlouhá historie, předběžně v aplikaci v mobilu jsem měl stejné nabídky jako kolega předřečník a ty se mi vůbec nelíbily a proto jsem uvažoval o návratu zpět k Vodníkovi. Ale takhle nabídka co jsem dostal mne přesvědčila, že mám zůstat -jediné co teoreticky ještě hrálo pro Vodníka byla zmiňovaná DvojSIMka zdarma (hodně běhám v přírodě a nechce se mi tahat nový telefon, místo něj chci svůj předchozí funkční a být přitom stále online se svým číslem). Měl jsem od švagra nabídku (má Vodafone a UPC) na tarif 15 GB dat plus neomezené SMS a volání za 399,- Kč + dvojsimka zdarma. Takto bych to měl o malinko dražší (T-mobile za 330,- + TwinSim za 120,-, takže celkem za 450,- Kč). Takže dražší o 50,- Kč a o malinko méně dat, což mi nevadí. Jsem "konzerva", takže jsem neměnil operátora a zatím zůstal kde jsem :-)
P.S. Možná při nabídce pomohlo, že platím účet za telefon platební kartou v den vystavení, maximálně druhý den, takže mají prachy velmi rychle - ale to je jen můj pocit, že to mohlo hrát roli při jejich nabídce.
poldicek1975
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka