Tak to vůbec netuším, bohužel...sám jsem u T-mobile necelé 4 roky (předtím jsem byl cca 14 let u Oskara (Vodafone). Takže u T-mobile nijak dlouhá historie, předběžně v aplikaci v mobilu jsem měl stejné nabídky jako kolega předřečník a ty se mi vůbec nelíbily a proto jsem uvažoval o návratu zpět k Vodníkovi. Ale takhle nabídka co jsem dostal mne přesvědčila, že mám zůstat -jediné co teoreticky ještě hrálo pro Vodníka byla zmiňovaná DvojSIMka zdarma (hodně běhám v přírodě a nechce se mi tahat nový telefon, místo něj chci svůj předchozí funkční a být přitom stále online se svým číslem). Měl jsem od švagra nabídku (má Vodafone a UPC) na tarif 15 GB dat plus neomezené SMS a volání za 399,- Kč + dvojsimka zdarma. Takto bych to měl o malinko dražší (T-mobile za 330,- + TwinSim za 120,-, takže celkem za 450,- Kč). Takže dražší o 50,- Kč a o malinko méně dat, což mi nevadí. Jsem "konzerva", takže jsem neměnil operátora a zatím zůstal kde jsem

P.S. Možná při nabídce pomohlo, že platím účet za telefon platební kartou v den vystavení, maximálně druhý den, takže mají prachy velmi rychle - ale to je jen můj pocit, že to mohlo hrát roli při jejich nabídce.