Já tu rozhodně také nový nejsem, toto forum sleduji už hodně dlouho (díky němu jsem si před více než rokem vyhandlovat z Data mobil za 499,- Kč snížení ceny na 299,-Kč ještě více než rok před koncem úvazku. Myslím, že pokud je člověk slušný, nevyhrožuje, má snahu se domluvit, tak mu vyjdou vstříc....a fejk to není, kousek výše jsem postnul screen z mobilní aplikace. Podle mne začal boj o zákazníky - kousek výše jsem psal o nabídce od mého švagra (ano, je to zvýhodnění díky jeho zaměstnavateli) - ale pokud se to vyplatí i za daleko nižší částku, tak proč by měli přijít o peníze díky konkurenční nabídce??? Já protelefonuji měsíčně soukromě tak 15 minut, pošlu do 10 SMS a tak jim asi dojde, že díky neomezenému tarifu najednou nezačnu volat jak šílenec...a to samé s daty - dobře vidí, že když jsem měl měsíčně 10 GB a spotřeboval reálně 6-8GB, tak mne navýšením na 12 GB nalákají a ještě ze mne dostanou o nějakou korunu navíc...takže se jim to určitě vyplatí mít aspoň to co jsem platil doteď než abych utekl. Jak tu někdo v minulosti psal - pokud z tebe vytáhnou více tak ti rádi nahodí služby navíc, ale asi se jim nebude z vašich tarifů 800-900 kaček měsíčně slézat najednou na polovičku. Já dosud platil 299,- Kč, takže mají více a ještě s příslibem, že ze mne vytáhnou dalších 120,- Kč měsíčně za Twin SIMku - takže ekonomicky uvažují dobře, řekl bych. Chápu, že vám se to nezdá, když vám nic nenabídnou - také jsem to u Vodafone měl v minulosti stejné - okolo všem zlevňovali, já u nich měl 3 čísla 15 let a nic...tak jsem utekl a mělo to svůj význam, jak je vidět.
-- 20. 5. 2020 15:30 --hurec píše:Zajimave, ze to pisou lidi nove registrovani. Zda to neni naky fejk

Jsem tu registrován od roku 2013

Takže žádný nováček, jen jsem až dosud jen četl a až nyní mohl sdělit svou osobní zkušenost.