hbboy píše:Jak vůbec mám přejít na levnou neomezenku i když volat nebudu, když mám předplacený tarif - nebo žena ????
Ahoj, musíš být splnit několik podmínek:
1) být stávajícím zákazníkem T-Mobile, novým zákazníkům retenční nabídky nedávají
2) mít jejich tarif (ideálně s měsíční platbou přibližně stejnou nebo nižší než vybraná retenční nabídka) alespoň 3 měsíce - já jsem měl současný pouze datový tarif Neomezená data SD za 337,50/měs., aktivní od začátku března 2020 (tedy ani ne 3 měsíce, číslo ale mám už dlouho, střídavě předplacenky a tarify) a dle operátora jsem podmínky pro retenční nabídku splňoval
3) na webu Můj T-Mobile si ve svém účtu nechat zobrazit Ověřovací kód účastníka (OKU) a počkat až ti zavolají z retenčního oddělení - při tomto hovoru se pak pokusit získat jeden ze zde uváděných neveřejných tarifů (neomezenka+12GB za 330,- nebo neomezenka+data SD za 430,-)
Někdy operátor z retenčního tarif sám nabídne, já jsem si o něj rovnou řekl, sestra ho dostala až když řekla, že má výhodnější nabídku od konkurence. Taktika je různá, hodně také záleží na konkrétním operátorovi.
Důležité je však vědět co člověk chce, za svým cílem si jít a nenechat se odradit případným prvním neúspěchem. Pokud bych nepochodil napoprvé, nechal bych si zobrazit druhý den znovu OKU a dělal bych to tak dlouho, dokud by mi některý ochotný operátor požadovaný tarif nenastavil.
Jak je psáno o 3 příspěvky výše, vhodným prvním tarifem je nyní 100min+100SMS+10GB za 499,-/měs.
Ovšem pozor! Tento tarif se dá objednat pouze na webu T-Mobile do 31.5.2020. Tato možnost tedy dnes končí.
Jiná možnost je vybrat si ze standardních tarifů nebo si nějaký sestavit sám, např. 100min+100SMS+1,5GB za 375,-/měs.
Pokud poté po nějaké době (dle zdejších zkušeností alespoň 3 měsíce) zákazník požádá o OKU, a měl dobrou platební morálku, neveřejný tarif (podle operátora s garancí nezvýšení ceny po dobu 5 let) by měl od retenčního získat.
Já jsem to měl jednoduché, protože ode mě získají každý měsíc o 92,50 Kč více (430-337,50).
Moje sestra již musela trochu přitlačit, u ní to je naopak měsíčně o 95,- méně (525-430).
Oba máme číslo u T-Mobile (resp. ještě u Paegasu) dlouhou dobu, já s přerušením od roku 1998, sestra trvale od roku 2000.
Tento zde popsaný postup ovšem platí u T-Mobile cca od začátku května a nikdo neví, zda bude platit ještě za dalších 1/4 roku.
Dříve platilo, že pokud člověk pouze vyhrožoval odchodem, nic se nedělo a většinou žádnou slušnou nabídku nedostal. Až když požádal o ČVOP, byl to pro operátora signál, že chce opravdu odejít a pak se teprve snažil zákazníka udržet.
Dnes je to díky novele zákona o elektronických komunikacích, platné od 1.4.2020, jednodušší. K informaci operátorovi, že mám v úmyslu odejít, stačí nechat si zobrazit OKU. To je již pro něj signál, že by mohl člověk opravdu odejít.
Stále však platí, že pro operátora není zajímavý zákazník, který má u něj měsíčně malou útratu. Tyto zákazníky buď nechá odejít nebo je u sebe nechá na předplacenkách. Pokud však je člověk ochotný mu platit částku odpovídající nyní nabízeným retenčním tarifům (tedy 330,- až 430,- Kč/měs.), již je pro něj zajímavý a nabídnou mu (tedy většinou ne sami od sebe, ale až po zobrazení OKU) tarify za (na české poměry) již zajímavé ceny, ke kterým se donedávna dostal většinou jen jako bonus ve formě firemního tarifu v zaměstnání.
Takže buďme rádi, že T-Mobil (a částečně Vodafone, u O2 ještě ledy nepovolily) přišel s tímto způsobem, jak si zákazníka udržet. Proto je dobré situace využít dokud to jde, a než se naši milí síťoví operátoři opět nějak "nedohodnou".