Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 4. 11. 2020 14:57

Děkuji. Zajímalo mě to, protože bych to i bral, ale ješitně né s ceníkovou cenou a zase jsem nikde neviděl na tyto nehlasové tarify něco dávat.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gotzinger 4. 11. 2020 18:21

peter23p píše:
gotzinger píše:Mně bude v březnu končit retenční TMobile neomezené volání všude, 100 SMS, 4.5 GB dat za 299 měsíčně.
mám to stejné jen mi to bude končit už za měsíc a pokud z nich nedostanu lepší nabídku tak nechám současnou automaticky převést na tarif bez závazku

Za tarif bez závazku chtějí měsíčně o 150 Kč víc než se závazkem. V den doběhnutí závazku automaticky skončí ty 40-procentní slevy na tarif a balíčky zdarma, takže jediná možnost je na něčem se s nima dopředu domluvit.
Jestli to máte už za měsíc, tak bych už začal a neodkládal to.
Napište pak sem, co jste z nich dostal.
gotzinger
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 4. 11. 2020 18:27

O jakem závazku je řec? Ty jsou přece dávno zrušeny. Pokud tedy člověk nevezme telefon či jiny hw za zvýhodněnou cenu.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 11. 2020 21:05

Přesně od 1.4. jsou zrušeny sankce za předčasné ukončení smlouvy na dobu určitou. Nicméně NIC rozumného si nedohodnete pokud NEZAHÁJÍTE PŘENOS čísla jinam. Pak je šance na něčem rozumném se domluvit. Jinak odejít a přes email si nechat zaslat kód na 3 měsíce na 50% slevu. Pokud je to jen na data ani bych neřešil přechod zpět.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pepan_z_Depan 5. 11. 2020 00:26

Ahoj, nevíte jak T-Mobile účtuje minuty u Můj svobodný tarif 100 a 2 GB? Někde jsem zahlédl 60+60, což mi přijde, že v dnešní době nemuže být pravda :D

Aktuálně mám 100 minut + 1 GB dat za 200 Kč / měsíc přes virtuála. Potřeboval bych navýšit data na cca 2 GB. Minuty mi +- vycházejí, ale teď mám účtování 60+1.

Zvažuji tak Můj svobodný tarif 100 a 2 GB za 375 Kč / měsíc, který by po slevě 50 % vyšel na 188 Kč / měsíc. Nejsem si ale jistý, jestli vyjdou minuty při jiném účtování.
Nebo doporučíte něco jiného? :) Díky!
Pepan_z_Depan
Junior

Odeslat příspěvekod Velanor 5. 11. 2020 08:23

Mirek.P píše:O jakem závazku je řec? Ty jsou přece dávno zrušeny. Pokud tedy člověk nevezme telefon či jiny hw za zvýhodněnou cenu.

Závazky jsou sice zrušeny od 1.4.20. U starší generace tarifů sjednané do konce léta 2019 (S námi, Mobil) jsou tzv. "bezzávazkové" varianty tarifů o 150 Kč dražší. Takže pokud vám končí původně sjednaná smlouva a na faktuře máte (S námi/Mobil) a neuděláte si úpravu tarifu, tak nejen že přijdete o případnou retenční slevu, ale i +150 Kč.
Naopak nových tarifů je jedno jestli máte nebo nemáte závazek, platí se vždy stejná částka.

Pepan_z_Depan píše:Ahoj, nevíte jak T-Mobile účtuje minuty u Můj svobodný tarif 100 a 2 GB? Někde jsem zahlédl 60+60, což mi přijde, že v dnešní době nemuže být pravda :D

Ano, je tam tarifikace 60+60, jako u všech současných tarifů.
Velanor
Junior

Odeslat příspěvekod peter23p 5. 11. 2020 11:27

Děkuji za upozornění to že končí balíčky a sleva sem nevěděl. Očekával sem akorát že mi ke stávající ceně připočtou 150Kč a vše ostatní zůstane tak jak je. Protože i tak by to bylo výhodné ve srovnání s tím co teď nabízejí.
peter23p
Junior

Odeslat příspěvekod gotzinger 5. 11. 2020 18:39

Jestli za měsíc končíte, tak už včera bylo pozdě něco začít dojednávat. Já se třeba na retenční dostal asi až na popáté, pořád se mi snažili vnutit nějaký plebz z ceníku.
gotzinger
Junior

Odeslat příspěvekod peter23p 5. 11. 2020 20:18

Měsíc a pár dnů, no byl sem zvyklí že vždy volali samy ipřed 2lety sem vyhrožoval odchodem a vnucovali se retenčním samy a několikrát. Ale jak čtu tak dnes už to není pravda a retenční je zrušeno.
peter23p
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 6. 11. 2020 00:10

Tak tak "retenční je zrušeno dnes se jedná o bonusové oddělení"
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod L.i.b.o.r. 6. 11. 2020 07:45

Včera jsem také volal na infolinku kvůli změně tarifů a operátor mi říkal, že mě přepojí na byznys linku.

Podařilo se mi na 4 čísla na jednu fakturu 3x FLAT + 2GB (1,5+0,5) za 263,- a jeden FLAT + 5GB (4+1) za 338,-, což oba vychází na 50% slevu.

Jen nevím na jak dlouho to je, bylo to ve spěchu a na ičo.
L.i.b.o.r.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 6. 11. 2020 08:10

Takže třeba jen na první měsíc? Ale hlavně že to bylo ve spěchu :-)
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod L.i.b.o.r. 6. 11. 2020 08:42

Telefonát trval 35 min a dělal jsem to v práci o přestávce. Vím moje chyba. Teď jsem tam volal a je to na 5 let.
L.i.b.o.r.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod prosieben2 7. 11. 2020 21:30

Zdravím, je tu někdo, kdo má T-Mobile TV za zajímavou retenční slevu? Zajímá mě, jak velkou slevu na TV dávají. Díky
prosieben2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 12. 11. 2020 11:24

Pokud si na tomto odkazu zadáte svůj mail, příjde vám kód. Ten použijete na první tři měsíce na všechny tarify (hlasové/datové) pro slevu 50%. Platnost kód pro využití je 30 dní.
https://www.t-mobile.cz/prejdete

(platí samozřejmě i Vánoce 2020, takže neomez. internet na 1. měsíc)

_____
Podmínky:

1. Vyberte si tarif
Vyberte si z naší nabídky tarif, který vám nejvíce vyhovuje podle vašich potřeb. Od 1,5 GB až po neomezenou porci dat.

2. Vložte tarif do košíku
Vybraný tarif vložte standardně do košíku. Vyberte možnost, že chcete přejít s číslem k T-Mobilu a zadejte vaše telefonní číslo.

3. Zadejte OKU kód
OKU kód slouží k přenosu vašeho telefonního čísla. Najdete ho v samoobsluze současného operátora nebo zavolejte na infolinku. Pokud máte novější smlouvu, objevíte ho v ní.

4. Zadejte slevový kód
Teď už jen stačí zadat pouze slevový kód, který vám posíláme níže, a číslo vám do pár dní převedeme. V den přenosu si jen vyměníte SIM kartu v telefonu a je hotovo.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka