Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hgfdsa 1. 1. 2021 11:23

Od T-M ke Kaktusu, to není přenos k jinému operátorovi.
hgfdsa
Junior

Odeslat příspěvekod BLAZ67 1. 1. 2021 13:32

Mně se taky neozvali, přenos čísla proběhl týden po kontaktu s novým operátorem. Jen 2. den přišla SMS, jestli jsem opravdu žádal o přenos čísla. Šlo o přechod k VF. Nicméně mým důvodem nebylo získat lepší cenu, chtěl jsem vyzkoušet vodafonní 5G.
BLAZ67
Junior

Odeslat příspěvekod Loader 1. 1. 2021 13:48

petr311 píše:Mě spíše přijde, že už to mají totálně v zadeli. Moc dobře vědí, že není kam jít

Nedávno jsem s TM řešil nějakou drobnost a s operátorem jsme se shodli, že VD ani O2 nemají odpověď na ty neomezené tarify s 50 - 60 % slevou. Jak jsem zmiňoval v minulosti, u O2 mi to ani nechtěli věřit, že na takovou "nabídku" lze dosáhnout.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod zajDee 1. 1. 2021 14:54

hgfdsa píše:Od T-M ke Kaktusu, to není přenos k jinému operátorovi.

Technicky vzato je (i kdyz penize skonci u jedne firmy). Na aktivaci pausalu pri prechodu od Kaktusu jsme treba nedavno ziskali 50% slevu.
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod saidlik 3. 1. 2021 19:27

Ahoj mám u tmobile internet na IČO, tarif na soukr osobu. Platím nějakých 640 za neomezený tarif sd a 400 za internet.

Přemýšlím ze bych zkusil přejít i s tarifem na IČO, ale nevím jestli dávají nějaké rozumné ceny. Klidně bych přidal i TV nebo druhé číslo. Mate nějaké zkušenosti s retencnimi nabídkami na IČO?
saidlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ozzy1980 4. 1. 2021 13:51

Sháním pro kamaráda neomezená data TMO (pro hraní hlavně na Stadii bez rychlostního limitu, a pak pro cloud PC - vše bych viděl na MAX bez FUP/speed omenezení kvůli 5G, které je v Praze!!!) Hurá! :-)

(Já mám O2 GO 100GB za 300Kč, tady určitě TMO nemá nic jako protinabídku)

Na webu jsem našel cenu s voláním a SMS za 1575Kč. Neumí někdo zdejší levněji? Podmínka je TMOBILE.
Díkes. 8-)
Naposledy upravil Loader dne 4. 1. 2021 15:10, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno.
Ozzy1980
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 4. 1. 2021 14:40

de to bez volání a sms, pak to vyjde na 1 175,-, při dalších tarifech od t-m se to dá dát do magnety (i třeba tarify rodinných příslušníků či důvěryhodných známých a každý dostane slevu, při více číslech i sdílená data navíc) max sleva je 25% pro všechny při 5ti číslech s tarifem v základu nad 400 včetně.

ale kdyby to někdo uměl za zajímavou cenu oproti ceníku i třeba bez magnety, tak se také hlásím jako zájemce
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod josifek78 9. 1. 2021 13:32

T-Mobile nemá protinabídku na O2 GO 100GB za 300Kč, ale zase na této SIM není 5G (což by ten kamarád asi nechtěl, navíc když to není T-Mobile). Za mě je podle mě nejlepší možnost nová SIM a těch 1175 + 50% sleva, s tím že až bude končit sleva tak si zařídit její prodloužení.
josifek78
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 9. 1. 2021 17:48

a nebo začít na nejnižším možném tarifu (např. 100+100 minut) a každý měsíc navyšovat přes můj t-mobile tarif, přídáním třeba dat nebo více sms a za každou změnu je 30dní neomzených dat a i jako start jsou neomezená data na 30dní, sice v podmínkách mají uvedené věci oproti zneužívání např. změna tarifu na nížší a další měsíc opětovně změna na vyšší či náhlé snížení tarifu oproti minulosti atd., ale pro start a pár měsíců skákat směrem nahoru by se to využít dalo a na 3měsíce by to pak mělo vyjít i levněji než propočet 50% slevy a pak třeba vužít něco jiného co bude v aktuálně v nabídce (třeba těch 50% na 3 měsíce na jiném čísle) či si vyhádat nějakou slevu
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xlendi 9. 1. 2021 18:48

Opravdu to tak funguje? Ze zkušenosti vím, že kamarád to chtěl zkust a byl operátorem ujištěn, že to jsou sice neomezená data, ale s rychlostním limitem 3Mb/s (tedy stejné, co mám po vypotřebování 20GB/měsíc já).
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 9. 1. 2021 20:09

Výhoda spočívá v možnosti aktivovat si zdarma Balíček. V rámci Balíčku má Účastník možnost využívat mobilní datové připojení bez přiděleného datového limitu a bez rychlostního omezení, tj. neomezeně. Platnost Balíčku je 30 dní od jeho aktivace.
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zajDee 11. 1. 2021 16:52

At si od toho 5G v Praze kamarad moc neslibuje. Soucasne nasazena konfigurace TM 5G bezi pomaleji nez LTE.

Mimochodem, to nema jinou moznost nez mobilni data? Na hrani her se mobilni sit vubec nehodi.
-= Nic není tím, čím se zdá být =-

Jsem mobilní maniak :-)
zajDee
Junior

Odeslat příspěvekod Davidbenis 13. 1. 2021 17:17

Zdravím.
Měl jsem tarif neomezeny+Data SD za 484.v EU 30GB
Jelikoz neomezené volání jsem již nechtěl nechali mi variantu pouze neomezená data SD za 404.Co je ale velkým překvapením je ze v EU mám jen 14GB.
Koukal jsem na ceník a je to tak.
Jsou tam různé varianty DAT v EU podle toho jakou verzi neomezených tarifu a variant volání tarif má.
No bud je to novinka a nebo změna pro nové aktivace.
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod legomaniak 13. 1. 2021 17:35

Davidbenis píše:Zdravím.
Měl jsem tarif neomezeny+Data SD za 484.v EU 30GB
Jelikoz neomezené volání jsem již nechtěl nechali mi variantu pouze neomezená data SD za 404.Co je ale velkým překvapením je ze v EU mám jen 14GB.
Koukal jsem na ceník a je to tak.
Jsou tam různé varianty DAT v EU podle toho jakou verzi neomezených tarifu a variant volání tarif má.
No bud je to novinka a nebo změna pro nové aktivace.

T-Mobile to pěkně osekal to Vodafone to zvedl z 58GB na 64GB v EU u neomezenky za 599Kč.
legomaniak
O2 fanatik

Odeslat příspěvekod Milos 14. 1. 2021 10:39

Limity pro EU datový roaming se mění každý rok, celkem dobře popsáno a vysvětleno je to třeba zde https://www.mobilmania.cz/clanky/datovy-roaming-v-eu-se-opet-zmenil-kolik-muzeme-prosurfovat-v-roce-2021/sc-3-a-1350277/default.aspx
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka