Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod XLADI 1. 3. 2022 12:16

Znám lidi bez jakékoli výhody. S normální ceníkovou cenou ani zvýhodněný telefon nemají. A nejsou to důchodci s telefonem v ruce prakticky žijou.
XLADI
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 1. 3. 2022 14:44

Tak jasny, ze kdyz prodejce nechce a nenabidne to. Tak to nemas. Pritom staci se jen zeptat a vzdy tam neco hodi.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 1. 3. 2022 15:17

Někteří prostě platí plné ceny a přijde jim to normální, jelikož o možnosti získat nějakou slevu třeba ani nevědí. A prodejci/operátoři sami od sebe žádné slevy obvykle nenabízejí, jelikož by si zbytečně snižovali zisk. Přitom prostor ke slevám mají celkem veliký.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 1. 3. 2022 21:00

To ma sirsi vyznam nez jsou ceny tarifu. Nekteri lide plati plnou cenu i za auta a prijde jim to normalni. Jednoduse nechteji vyjednavat o cene. Proc ne. Je to jejich vec.
Jaky to dopad na lidi, kteri naopak chteji o cene vyjednavat?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod retron 1. 3. 2022 21:38

asi ten algoritmus bude složitější, já dostal na všechna čísla 60% víceméně hned, u prvního stačilo zobrazit OKU, na další už nabídli slevu automaticky. Známý se ani přes několikeré zobrazení OKU a handlování na lince na více než 40% nedostal.
retron
Junior

Odeslat příspěvekod XLADI 2. 3. 2022 07:20

Já taky nechci vyjednávat o ceně ale co mi zbylo abych se dostal na akceptovatelnou cenu. Jinak má sleva by se jim líbila ale jejich problém je že nejsou ochotni pro to nic udělat. Přitom stačí málo. Jako základ zobrazit si ten OKU kód který je v samoobsluze.
XLADI
Junior

Odeslat příspěvekod hudasm 9. 3. 2022 19:56

Viděli jste? https://mobilmania.zive.cz/clanky/t-mob ... fault.aspx

Myslíte že na RČ pod 26 let půjde taky vyjednat 50% sleva při retenci?
hudasm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 9. 3. 2022 20:01

Jak je novej, tak teď určitě ne. Navíc zde padla taková teorie, že operátoři teď investují ve formě darů do ukrajinských uprchlíků, takže ty slevy na retencích stáhli na nějakých max 30%, ale taky je třeba nedávají už vůbec.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Martinzblanska 10. 3. 2022 09:39

Nedávno jsem psal že přecházím se třemi čísly k O2, nakonec se operátor ozval a dostal jsem tarif 4GB Plus za 316,- což by měla být sleva 45%. Využil jsem možnosti přidání ještě jednoho čísla za stejných podmínek a převádím k T-Mobile číslo máti, tím dosáhneme na 10GB z Magnety a
výsledek je flat + 6.5GB Plus za 316,- na číslo.
Jsem zase na chvíli spokojený a díky za forum a informace zde.
Martinzblanska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Liuni44 10. 3. 2022 12:15

Tak dneska vyzkoušeno. Převod od VDF na nový T-mobile studentský tarif Student neomezeně 5G a sleva 50% na 3měsíce jde využít, takže na 3měsíce za 425,-Kč a pak zkusit vyjednat nějakou slevu v rámci retence.
Liuni44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kouzelnik3 10. 3. 2022 13:40

Mně končí za 4 měsíce studentský tarif, kdy mám neomezeno + 22 GB za 508 Kč, tak jsem to chtěl řešit s operátorem a nikdo mi nic jinýho, než neomezený tarif za 650 Kč nebo slabší tarif s 8GB za 450 nenabídl... Tak já nevim, fakt budu muset asi zahájit přenos.
kouzelnik3
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 10. 3. 2022 15:03

jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod hefidlo 10. 3. 2022 17:15

Zdar,
jaky je idelani postup když bych se rád dostal k Tmobile od O2 z firemniho tarifu ??
Jeden z rodičů, přes kterého to máme jde od důchodu tak musime vyřešit tarify pro celou rodinu :-) Jake jsou teda možnosto ? nebo přesnějí idelani postup... jde o 5 čisel . Tmobile je pro me idelani protože v baraku se tahat Tmobile optika to to bych rad chtěl. Požadavky jsou idelaně, 3x neomezene data 5G a 2x neco slabšiho pro rodiče, volani a sms free.. díky za tipy
hefidlo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod retron 10. 3. 2022 18:37

vygenerovat OKU, zavolat T-M ziskat 50% slevu pro nové zákazníky a pak po mesici a pul tam zavolat znova s tím, že chceš 50% slevu zachovat trvale, pokud ne vygenerovat OKU
retron
Junior

Odeslat příspěvekod kouzelnik3 10. 3. 2022 22:22

jjrr píše:Bez přenosu není šance. To je tu všeobecně známé.

Nebo jo? https://androidforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=79284&sid=07a73f1ee8b359e2fb44602a10a863a6&start=90#p1208652

A tím je myšleno opravdu přejít a nebo zahájit přenos a doufat, že se ozvou?
kouzelnik3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka