Zdravím, nechal jsem si zavolat od T-Mobile a přímo mi říkal, že nelze odstoupit od smlouvy jestliže je dotovaný mobil.
Buď zaplatit celou tu cenu dotace, což v mém případě je 5000 korun a nebo akceptovat nový tarif.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Bod (7) § 63b) Zákona o elektronických komunikacích
V případě, kdy má podle odstavce 3, 5 nebo 6, anebo podle § 63c odst. 2 účastník právo vypovědět závazek ze smlouvy o poskytování veřejně dostupné služby elektronických komunikací, jiné než interpersonální komunikační služby nezávislé na číslech, před koncem původně sjednaného období, neukládá se mu žádná úhrada, kromě úhrady za dotované koncové zařízení, pokud si ho ponechá.
GeraldosCZ píše:Zdravím, nechal jsem si zavolat od T-Mobile a přímo mi říkal, že nelze odstoupit od smlouvy jestliže je dotovaný mobil.
Buď zaplatit celou tu cenu dotace, což v mém případě je 5000 korun a nebo akceptovat nový tarif.
Linhya píše:Zdravím, jak to je nyní s retenční slevou u studentských tarifů? Před změnou šli myslím maximálně na 40%. Dá se nyní vyjednat větší sleva nebo to je furt stejné? Nyní jsem u jednoho z mých čísel přešel k T-Mobilu na Student neomezeně (3 měsíce za půlku) a zajímá mě jestli se dá poté "pokračovat" se stejnou slevou i nadále (po komunikaci s retenčním).
Díky za info
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků