Za nás spokojenost

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Hohou píše:Myslíte, že je možné vyjednat vyšší slevu jak 50% za předpokladu, že bych 2 čísla s tarifem 1GB Plus převedl na Neomezene XL ? Ted jsem ve 3 mesíční zkusební době s 50% slevou (250Kč). 1GB dat nevyčerpám (zatím). Jsou třeba schopni dát 60% slevu až po zahájení přenosu ? Vzal bych si od nich vlastně něco, co nepotřebuji za vyšší cenu.. Než jsem od TM před asi 8-mi lety odešel, byl jsem dlouholetý zákazník s dobrou platební morálkou. Ale to už třeba nemá vliv
marvy píše:Jako nic proti ,ale kdyz se na to podivam,zdrazeni to sice je,ale dostaneme v tom tarifu vice dat a 5g k tomu.Tak proc nekteri hudrujou tady a vlastne dalsi bonus,internet po vycerpani dat a pouzitelnej na zakladni veci.U vodnika se ten internet vypne uplne.
JayDeeSq píše:i na starých tarifech bylo 5G oficiálně (na těch vyšších), kdo ho chtěl mohl si zvolit, snad je každý svéprávný a ví co potřebuje a co je ochoten taky zaplatit
dwxx píše:Máme 5x start a 5G normálně jede. O převodu zatím ve faktuře nic. Asi až příští měsíc.
evelista píše:Start 285 kc bude migrovan na tarif 1Gbza 331
Raziel-CZ píše:Je to extrémně nepravděpodobné.
Raziel-CZ píše:Je to extrémně nepravděpodobné. Mimochodem délka u mobilního operátora vliv má, ale zcela opačný, než si lidé myslí. Přesněji čím déle je zákazník u operátora ochoten platit vyšší cenu, tím nižší mu operátor nabídne retenci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků