Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod marvy 31. 10. 2022 20:22

No jo psal moc rychle taky se v tom nejak ztracim v podstate.Hrozny text-))
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod Ondrej1 31. 10. 2022 21:20

Místo dadaistických básní něco čerstvého k věci.

Z loňského léta tarif "Můj tarif M a 1 GB" (flat + 1GB) za 304 Kč, podle faktury šlo o slevu 36 % (nešlo o retenci), plánovaný převod na 1 GB Plus za 352 korun (sleva 31 %).

Ve čtvrtek odpoledne (před státním svátkem) vyžádán OKU, do hodiny telefonát z retenčního. Argumentujeme vodafoním "Neomezeně do všech sítí a 1,5 GB dat" za 297 korun. Okamžitě a ochotně nabídnut 1 GB Plus za 255 korun (sleva 50 %). S uspokojením akceptováno.

Šlo o jedno číslo bez dalších služeb s historií asi 15 měsíců. 1 GB čerpán maximálně ze třetiny, běžně je ale 10 hodin hovorů mimo síť T-mobilu.
Ondrej1
Junior

Odeslat příspěvekod entergp 31. 10. 2022 22:40

původní ceny:
3x 5XL za 1230 Kč
2x XL za 721 Kč

nové ceny po slevě:
3x 5XL za 820 Kč
2x 2XL za 515 Kč

Volal jsem na infolinku, že jsem chtěl přejít k Vodafone, sdělil jsem i konkrétní nabídky, jaké jsem dostal, tak se mnou sepsali žádost na věrnostní oddělení, ihned na to 5 minut potom zavolal pán přímo z věrnostního, řešil se mnou tedy, jakou nabídku mi dal Vodafone, tu jsem mu poslal a ihned z fleku ještě ten den mi na všechny čísla dal 50% slevu. Kdo by potřeboval pomoct jak na to, klidně mne můžete kontaktovat zde. Mimochodem u všech čísel mám dotace, i přes to mi věrnostní tuto 50% slevu dalo.
entergp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rudolfh 1. 11. 2022 05:00

Po zobrazení OKU telefonát z retenčního s nabídkou kterou jsem akceptoval,ale nakonec se mi ji podařilo vylepšit v apk Můj T-mobile nabídka přímo pro Vás-150 min,150 sms a 30 GB plnou rychlostí potom 10 mbs za 409 kč
rudolfh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marvy 1. 11. 2022 06:35

Ono obecne proste nemyslete si, ze se stane zazrak.Opove dobre vedi, co muzou v cechach nabidnout za retence.Prave jak sme tu psali ,jsme v CR. Slevu daji,ale zazraky necekejte, alespon zatim.Porad lepsi,nez platit cenikove ceny.No ne?.Argumentace nekoho jeste,jeste niz, podivejte se tam a tam vedle na staty, nema to cenu.Vedi jasne,co a jak mohou.-)
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 1. 11. 2022 09:01

marvy píše:Ono obecne proste nemyslete si, ze se stane zazrak.Opove dobre vedi, co muzou v cechach nabidnout za retence.Prave jak sme tu psali ,jsme v CR. Slevu daji,ale zazraky necekejte, alespon zatim.Porad lepsi,nez platit cenikove ceny.No ne?.Argumentace nekoho jeste,jeste niz, podivejte se tam a tam vedle na staty, nema to cenu.Vedi jasne,co a jak mohou.-)

Přesně tak. Dle zkušeností můžou nabídnout 60% slevu. 50% sleva je naprostý základ. Kdo má slevu 49% a méně tak okrádá sebe a rodinu :D
VelkyZnalec
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 1. 11. 2022 09:34

Pokud aplikace nenabízí přímo slevu 60% při přechodu ze starších tarifů na ty nové, tak platí nyní max slevy 50%, které mohou dát. Pokud se někomu zdá být tato sleva stále malá, musí si pořídit SIM zahraniční ze zemí Polsko, Italie, atd. :-)) a využívat ji v dané zemi :-D
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod marvy 1. 11. 2022 10:07

jak pise jezevcik,sleva je max 50 %
jo a pokud se vam to nelibi tak jdete ke Kaktusu kdo mate malou utratu.-)
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 1. 11. 2022 11:12

Jak už jsem psal - mě nabídka na míru z app nabízí slevu 60% na neomezeně XL @372 Kč. Teď mám můj svobodný tarif M a 15GB@330 Kč. Takže 60% klidně nabídnou ale útrata vychází víc protože většinou nabídnou vyšší tarify. Na nižších co mám Můj svobodný tarif M a 1GB @190 Kč mi to nabízí (samozřejmě úplně dole jak jinak) 1GB plus (flat+1GB+pořád online) slevu 56% za 224 měsíčně.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Willou 1. 11. 2022 13:58

Ahoj kluci,

Precetl jsem si tu par hodne zajimavych informaci a potreboval bych poradit, jak postupovat v tehle retencni problematice. Psal jsem i nejake soukrome zpravy, ale kluci to maji nejspis vypnute. Mam u tmobilu v magente 6 cisel, net a TV a platim nejakych 3600. Podle toho, co tu ctu by se s tim nejspis urcite dalo neco udelat. Jsem clovek, kterej si diky konfrontaci na pobocce a infolince uz nekolikrat vyjednal lepsi nabidky, ale dostat se az k retencnimu oddeleni se mi povedlo jen jednou, kdyz jsem natvrdo dal vypoved. Takze tahle problematika mi rozhodne neni cizi, nicmene bych vas rad pozadal o pomoc, pokud budete tak hodni. Diky za odpoved. :)
Willou
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 1. 11. 2022 14:07

Je zde potřeba uvést,jaké tarify v této ceně máte. Celková cena včetně magenty je široký pojem. Na jaké ceny se můžete "až" dostat se dočtete zde ve fóru . Potom stačí vzít kalkulačku a spočítat si to :-) Do magenty se nedají započítat retenční slevy - ceny tarifů, které jsou vedeny na RČ.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 1. 11. 2022 14:17

Je potreba udelat ten hlavni krok. Zobrazit kody pro prenos (oku) a vydat se smerem od tm. Za 3600 kc mesicne jim stoji zvednout telefon a nabidnout retencni ceny.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Willou 1. 11. 2022 14:28

Uvedu zde ceny, ktere mi napocitaly od 1.12.2022 i s magentovou slevou. XL neomezene - 700kc (2 telefony), neomezena data 150+150 - 700kc, student 5gb dat + neomezene volani - 420kc (3 telefony), internet 350, tv 250. Co se tyce moznych slev, ty jsem si zde precetl a snazil jsem se nacerpat co nejvetsi mnozstvi informaci od vas zkusenych. Hlavne mi jde o to, abych vedel jak spravne postupovat a nepripravil se o moznost zavolani z centra. Chapu co znamena vyzadat OKU, ale nevim, jestli to musim udelat u vsech cisel a jestli treba nemusim podat primo vypoved smluv.Diky vam vsem za informace a rady.
Willou
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marvy 1. 11. 2022 14:36

reknu ti zavolej operatorum,mej nabidky a pak muzes jednat.Nemuzes varit z vody.-)
Bud te prepoji na vernostni, nebo si zobraz pak oku.

-- 1. 11. 2022 14:51 --

hauzz píše:Jak už jsem psal - mě nabídka na míru z app nabízí slevu 60% na neomezeně XL @372 Kč

ten neomezeny XL pekna cena v ramci CR, mas tam ted i tv mini v tom XL ku vlastne-)
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod Willou 1. 11. 2022 15:36

Dekuji za odpoved a zeptam se jeste s dovolenim na par veci. Ma podle vas konkurencne lepsi nabidky O2 nebo Vodafone? At vim kam volat. A pokud se dostanu k vyzadovani OKU kodu.. udelat to v samoobsluze nebo na pobocce popr. pres telefon? A vyzadat si OKU jen pro moje cislo nebo zadat pozadavek na vsechny cisla, co mam pod sebou jakozto spravce magenty? Diky moc. :)
Willou
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka