Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Elnc píše:retron píše:tak to si dost mimo, po zobrazeni OKU do 24 hod. obvykle volá retenční
Tak to by pak volali hned po aktivaci karty, když OKU automaticky obdržím v SMS, kterou od operátora dostanuAspoň tedy v případě TM ano, protože jsem pár karet za poslední měsíc aktivoval a vždy došla SMS s OKU.
Hohou píše:já úplně chápu, že tu záměrně mateš ostatní.
Tady 99% lidí nejde o to číslo, ale o kontakt retenčního. Pokud bude třeba , zobrazím si ho klidně 10x.
Elnc píše:rozporuji tvrzení o zobrazení OKU, když dostanu OKU hned po aktivaci karty a tudíž ho mám zobrazený od samého počátku.
...nenapadlo taky si v samoobsluze na webu v "Moje smlouva / SIM karta / Ověřovací kód účastníka" ten OKU nechat zobrazit? Samozřejmě napadlo, ale nikdy se nic nedělo. A dost pochybuji, že si TM hned sedne na zadek z každého, kdo si jenom nechá ten kód zobrazit.
Zajímavé. Před pár měsíci jsem si aktivoval předplacenou kartu od TM, a nevybavuji si, že bych přitom nějakým kanálem obdržel OKU.
Elnc píše:Hohou píše:já úplně chápu, že tu záměrně mateš ostatní.
Tady 99% lidí nejde o to číslo, ale o kontakt retenčního. Pokud bude třeba , zobrazím si ho klidně 10x.
Klidně i 100x nebo 1000x. To si fakt myslíš, že mě toto nenapadlo taky si v samoobsluze na webu v "Moje smlouva / SIM karta / Ověřovací kód účastníka" ten OKU nechat zobrazit? Samozřejmě napadlo, ale nikdy se nic nedělo. A dost pochybuji, že si TM hned sedne na zadek z každého, kdo si jenom nechá ten kód zobrazit. Možná u klienta, který protočí tisíce měsíčně a má víc čísel ano, ale u běžného usera s tarifem za pár stovek to TM vůbec nezajímá.
jezevcik8475 píše:NE. Musíte počkat 6 měsíců a pak zkusit vyjednat těch dalších 5% na tu slevu 50%. Rozdíl 36,-Kč bych osobně zas tak moc neřešil. Momentálně Vás na retenční oddělení nepřepojí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků