Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Raziel-CZ píše:@marvy: Ano je to možné. Standardně ale až po půl roce od sjednání retence poslední. Nyní v rámci retarifikace z některého z předchozích generací tarifů kdykoliv.
0055 píše:I zapocaty prenos se da zastavit a i pokud by presel tak druhy den muze jit zpatky k velkemu Tecku na tri mesice za pulku. Tvoje prispevky jsou zde tak trochu nepresne diplomaticky recenoJak z jejich infolinky...
Vzpominam si na muj hovor kdyz jsem sel k tecku na pulku, Vy jste u nas uz dlouho ( 2,5 mesice ) to tu slevu nechame -))) To same s internetem, skoncila mi sleva na vdsl, byli lakomi tak jsem to zrusil. A ejhle pri opetovnem zrizeni jsem stale vazeny zakaznik -))) Neni to ani k smichu,
Elnc píše:0055 píše:I zapocaty prenos se da zastavit a i pokud by presel tak druhy den muze jit zpatky k velkemu Tecku na tri mesice za pulku. Tvoje prispevky jsou zde tak trochu nepresne diplomaticky recenoJak z jejich infolinky...
Vzpominam si na muj hovor kdyz jsem sel k tecku na pulku, Vy jste u nas uz dlouho ( 2,5 mesice ) to tu slevu nechame -))) To same s internetem, skoncila mi sleva na vdsl, byli lakomi tak jsem to zrusil. A ejhle pri opetovnem zrizeni jsem stale vazeny zakaznik -))) Neni to ani k smichu,
Zastavit přenos může pouze operátor, ty sám nezastavíš vůbec nic. A jistě, můžeš zase následně přejít jinam a tak můžeš klidně putovat pořád dokola. Když tě to baví, proč ne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků